ennek sztem jó a fékező hatás azaz amikor fékezel akkor olyan szögben hogy a rúgó teljességében kihasználja a lengéscsillapítóutat. Remélem jól magyaráztam...
de jó rég volt asszem akkor volt amikor most fested a zöld sachs-et akkor anno kerestem neked a idomcuccokat vagy a szürke sachsot ami eladtál. akkor volt de sztem már nincs meg.
amúgy elkezdtem bontogatni a mls-t karbantartás céljából. és úgy tűnik mégis jó lesz a szikra tűrhető. cas sztem szar a pipa meg a gyertya...
és mégis be fogom rakni a négy üteműt. persze úgy fogom csinálni hogy bármikor vissza alakítható legyen.
nem rossz. bár én is így csináltam először csak elég kemény... és erre is szoktak ráönteni üvegszálazással hogy megerősítse a habszivacsot.
De én a üvegszálat nem akartam mert kibaszott drága.... és inkább sima szivacsból csináltam... de a danuvián tutira megcsinálom :)
125-össel túrázgatni? Lehet én vagyok a hülye, de nem láttam még olyan motoros túrázókat, akik 125-ös motorral vágnak neki egy tengerpartnak.
Meg milyen túrázást akarsz? A faluból nem mentél ki motorral, nem hogy a megyéből!
és savállóval kell hegeszteni akkor annyira nem fog rozsdásodni.