Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hegesszél babetta kormányból! nem nehéz.
és savállóval kell hegeszteni akkor annyira nem fog rozsdásodni.
Neked nincs valami ilyesmire való gyárias jellegű M kormányod?
ennek sztem jó a fékező hatás azaz amikor fékezel akkor olyan szögben hogy a rúgó teljességében kihasználja a lengéscsillapítóutat. Remélem jól magyaráztam...
Hátő gondolom de ha nemis legalább marzocchi.
ennek gyárilag iylen csopperes a villaszöge?
de jó rég volt asszem akkor volt amikor most fested a zöld sachs-et akkor anno kerestem neked a idomcuccokat vagy a szürke sachsot ami eladtál. akkor volt de sztem már nincs meg.
Értem "de azért majd megleshetnéd" !
nem tudom,nem otthon vk
Neked nincs fölös lámpád meg ilyen paróságok?
Nem de ha van róla infód akkor megírhatnád ki volt és hogy hívták!
Ne becsmereld,ez sosem volt csettego!

de szep az ulese
amúgy elkezdtem bontogatni a mls-t karbantartás céljából. és úgy tűnik mégis jó lesz a szikra tűrhető. cas sztem szar a pipa meg a gyertya...
és mégis be fogom rakni a négy üteműt. persze úgy fogom csinálni hogy bármikor vissza alakítható legyen.
te... emlékszem hogy vki neten hirdette jó darabid a sachs has meg fej idomokat és asszem két motorra valót. nem tudod mi lett azzal?
Van egy RS replica csettegőm.A 6-os blokk is megvan csak már pár méterrel odébb.
Szia!
Nyaktáblád is van mert az érdekelne.
Üdv
nem rossz. bár én is így csináltam először csak elég kemény... és erre is szoktak ráönteni üvegszálazással hogy megerősítse a habszivacsot.
De én a üvegszálat nem akartam mert kibaszott drága.... és inkább sima szivacsból csináltam... de a danuvián tutira megcsinálom :)
Téli ruhában:
de. mégis vannak 125-ös túrázók.

de nem külföldre gondolok. és a túrázás lényege hogy nem 200-zal akarok menni hanem kényelmesen 80-al menni és gyönyörködni a tájakban. :P
Újabb motor megy külföldre.
125-össel túrázgatni? Lehet én vagyok a hülye, de nem láttam még olyan motoros túrázókat, akik 125-ös motorral vágnak neki egy tengerpartnak.
Meg milyen túrázást akarsz? A faluból nem mentél ki motorral, nem hogy a megyéből!