Sziasztok!
Még mindig kerestetik 5 v. 6 sebességes Sachs legyezöhengeres blokk, illetve egy ilyen váz... akinek van otthon és meg is válna töle, kérem jelleze, mert fontos lenne!
Üdv.
hát nem gyöztél meg elolvastam Gombi 21 hozzászolását de nem gyöztél meg, veletek ellentétben én ismerem a zolit személyesen
és azt mondom hogy aki ennyit tesz a motorosokért speciel a simsonosokért meg a többiért az fsza ember. Monsdjuk a slickricket is ismerem van egy pár schach blokk is itthon. De nem értem mi ez a kirohanás. Mondjuk a tisztelet az idösebbek iránt igaz pont ezért nem értem a vasutasjankot mert a zoli 2x annyi idös és nem szokott hülyeségeket beszélni, tán nem kéne a netet kisajátitani.
Kurva unalmas vagy, húzz már el innen. Egyszer eltűntél de sajnos visszatértél. Most nem lehetne hogy el is tűnsz innen végleg? Csak vitázol meg okoskodsz egyfolytában. Zundapp kollégának igaza van. Okoskodj , de ne ITT!
Üdv Szakikám.! (Sértő kifelyezést ne használj !) Ha úgy éled le az életed hogy mindig meg akarsz felelni ( mint annó kellett) nem birod végig csinálni! Vannak jobbak és rosszabbak NÁLAD! Nem kell mindig megmagyarázni hogy TE miért vagy JÓ!
Vagyis egyhekűlyben forog. találtam egy oldalt. Mármint régebben megosztottatok nekem egy puch monza oldalt ahol részletesen leírja mit hogyan kell szétszedni. Az egyetlen probléma, hogy angol nyelvű és a google fordítóval sem lettem okosabb. Csatoltak képet is a teleszkóp szétszedéséhez. ott úgy van lefotózva, hogy 2 csavarhúzó van egyszerre belenyomva. Gondolom az egyikkel kilehet támasztani, hogy ne forogjon egy helyben. Délután megpróbálom hátha összejön. De ha van ötletetek, azt megköszönném! :)
Alul nem imbuszos hanem sima fejes csavarhúzó megy bele, de amikor elkezdtem kicsavarozni akkor kilazult de utána se kinntebb nem jött a csavar, se visszacsavarozni nem lehetett utána. :S
szerintem nem nehéz.
csak jól nézz meg! pl a teleszkónak a végén ahol van a keréktengely ott alul kell lennie inbusz csavarnak és az kicsavarod és akkor kijön a rúgó...
és onnantól már gyerekjáték.
Ktm Comet 125 blokkján lévő adattáblát összefújkálták és nem tudtam szépen lepucolni, ezért csináltam pár ilyen táblát . Csak nem valami rosszra gondoltál?
Semmi sértő nincs abban amit írtam, legfeljebb nem érted, hogy mit szerettem volna kifejezni.
1:
Az idősebbek felelősségét az utánuk jövő generációval szemben.
2:
A fejlődés mint oylan mibenlétét, mert sz semmi más mint a kőbevésett dogmák megkérdőjelezése.
Ezt szerettem volna kifejezni, nem mást.
Ehhez képest ezt válaszoltad:
"Érdekes felfogás,én nem azonosulnék vele, mert e-szerint aki nem emzoli22357, az csak rosszat ir ,"
Nyilvánvaló, hogy nem sikerült megértened a mondókámat , a válaszod köszönőviszonyban sincsen azzal amit én írtam.
Még mindig kerestetik 5 v. 6 sebességes Sachs legyezöhengeres blokk, illetve egy ilyen váz... akinek van otthon és meg is válna töle, kérem jelleze, mert fontos lenne!
Üdv.