Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja ugyanez a csöccsökre is :D
Dragojevics Brummantó!Kis kerék kis élvezet! Nagy kerék Nagy élvezet! ( A kUKIRA IS ÉRVÉNYES)
amúgy tudod mivel lehet a legjobban döntögetni? A pálinkával az esik a legjobban.
de a robeszon leér a kaszni de a robogón mondod nincs lábtartód akkor hova rakod a lábaidat. A levegőbe?
hát pont erröl beszélek már az elejétöl...kis kerék-kis döntés,nagy kerék nagy döntés.
Más 80-nál dönteni egy 10-es kerekű robogót, meg megint más 280-nál egy 18-as kerekű sportmotor.
Ne akard már a Polskit egy Ferrarival összehasonlítani...
ha nem a lábtarto,akkor a börruha ér le...
mihez képest?nézd meg valentino rossi-t,az valami...
Robogón nincs lábtartó, így nincs mi leérjen.
Ha megnézed az első videót, azért ott igenám le van döntve.
dehát cimconyosoknak ez is elég...
természetesen valaki mindig okosabb akar lenni mint a többi .....ez nem döntögetés...az onnan kezdödik,amikor leér a lábtarto!
Szép MUNKA! A Sok nagytudású megtalálhatná a végét hogy ne kellene könyörögni a seggéjért!( nem téves ) megfogalmazás! BUÉK ! Gombi a NYUGGER Papi!
Ez a "robogóval nemlehet eztmegazt" izé ez sületlenség.

link
továbbá egy másik, ami meg egy kis pályán a haladási sebeségről szól.
Gyanítom uygan így járt volna egy nagy ccm -es 100+loerős motor is mint a porsche, hogy a robogó kikerüli mint a pocsolyát
link
jaja kiskerekűvel nagyon szopás döntögetni mert én is egyszer elcsúsztam kymcoval döntésnél. és mondom hogy soha többé robeszt.
a klasszikus robogok mind kiskereküek,lásd vespa,piaggo,puch,lambretta,stb...a többi korcs.
Nalátod! Nem az összes robogóra igaz!
mert annak nagyobb volt a kereke....kis kerékkel nem lehet dönteni!
F@szt nem.
Aprilia Scarabeot anyáig le tudom dönteni, 50x50x50-es futárdobozzal a hátulján, az összes valamire való Zündapp-ot kenterbe veri.

De Spacyvel nem ez volt a gond: nagyon megúszott a segge valahogy, úgy kellett összeszedjem. Nem is döntöttem akkor...
robogo nem döntögetni valo motor...