Puchomnak füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros, fázik keze-lába,
Szentestére készül, a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt? Izgul ő most nagyon,
Protektoros kabát! Hú, az egész vagyon
Csodálja a család hisz nem olajos a keze,
De tudják, hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat.
Törheti a fejét, minek hol a helye
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány, sebaj ott a Fórum
Nagyobb okosság az, mint kártyában a lórum.
Segít a társaság bizony fűnek, fának,
Tanárnak, mérnöknek, sofőrnek, diáknak.
Kellemes ünnepet mindenkinek!
A fizetésedből kell állnod az avultációt... Ez a korrekt. Nem a cégen múlik, hogy egy 40 éves szarral dolgozol, vagy egy szalonból kihozott 0 km-es géppel...
te nem érted.
nem mondtam hogy minden költséget.
a otthon és a munkahely között persze saját magam állom.
de ha cégnél megbíztak persze akkor beleszámolok hogy mennyit mentem a kocsimmal ha feltéve sajátommal megyek. ha cég azt akarja
de ha céges kocsi az más. így az a reális!
de ma már ilyen nincs mert magas üzemanyag miatt van sok cég már nem nagyon vállalja át. egyébként apámnak régen olyan cégnél volr hogy a úti költségét álltak rendszerességel a otthon és a cég között! kilométer alapon számoltak.
na erről van szó. és azt amortizációt senki nem fizeti meg ha saját járművemmel kell menni
és itt akkor a szívás.
csak akkor jó ha mondjuk magas fizetési keresettel hogy ha bedöglik a kocsim vagy mocim akkor tudjak kapásból venni másik járművet.
De ez sokat számít.
honnan tudom mert egyszer úgyjártam hogy a főnököm kihasználta azzal hogy a kocsim mivel keveset fogyaszt. ésinkább sokszor megkérte hogy vigyek őt ide oda meg szállítsak árut. és persze kifizeti a fogyasztás árát. De azt nem fizeti ki hogy a kocsim kezdett tönkre menni!
pl most a hátsó teleszkópok kopottak a sok súlytól.
akkor a első futóművet nem fizeti meg a 30 ezer forintot. na szóval nem mindegy. ja még a bérem volt csak havi 70-80 ezer volt!max és persze eztet mindig kérve fizette ki vagy részletekben.
Tankolást? Miért biztosítanának? A taxisnak fizetik a tankolást? Nem!
Rajtad múlik, hogy 2-t eszik, vagy 6-t. Vagy éppen elektromossal mész... A Hondám megette az 5-t, de a Kreidler-el majdnem 2 napig dolgoztam egy napi Hondányi benzinnel...
http://webcache.googleusercont...