Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam két ünnep között kerül a szerelőasztalra.
Ha válság lenne, miért van egy halom ember minden vásárban, boltban? Láttál már plázát, McDonals's-ot bezárni? Én még soha.
Hogy a kis üzletek sorra zárnak be?! Lehet. De ez már évtizedek óta így megy.
te azt hiszed?
bazmeg . akkor mondd meg hogymiért nem vesznek fel engem sehova? meg a sokan miért nem kapják meg a fizut, és sokan miért mennek tönkre sorra a bolt? a mi boltunk is haldoklik!
Válság csak az emberek fejében van...
ó de csodás budapest :) http://www.youtube.com/watch?f... egész jól megcsinálták.
ez régóta fent van. nem csak karácsony előtt hülyülnek meg az meberek. hanem így is mert a kibaxott válság teszi.
ugy látszik,karácsony elött meghülyülnek az emberek.. http://www.kepesmotor.hu/jawa-...
neked is. amúgy hogy álla blokk?
Boldog Békés karácsonyt minden kedves forumtagnak!
Eladó Kreidler. Néha megy, néha nem.
Fegyvergyár?
Találd ki 7.25
a gumihajógyrban is ugyanez volt hogy mindenkinek a nevét kellet felírni az hajóként hogy mi mit csinált rajta és ha hibás akkor ki kellett javítani. ún. kisérőlevél volt mindig éss kötelező volt mindig beírni..
bár volt hogy havonta saccra egy két embert kirúgtak mert annyira bénáztak vagy nem végeztek rendesen a munkájukat.
Mi volt a munka?
Üdv! Addig meg kellene nézned időnként( amikor nem rohansz) hogy meről kel a nap! Ha látod akkor az is látszik hogy RAJTAD kivül másHomo sapiens szerü emberek is látják! (lehet hogy másképp és ők is élni akarnak! Ne taposs el senkit mert lehet hogy ő emel fel ha elestél! Nyugger Papi! A nevem adomról!
Ahol én meloztam 1978-tol ráirták a nevem az általam gyártott termékre! És ha sz@rvolt ki kellett javitanom INGYEN!
Kellemes Ünnepeket!
na az igen.
Köszi de e-mailt 2 havonta nézi.
ezt tudom :
Email:cstamas16(kukac)freemail(pont)hu
Száraz18 telószámát tudja valaki?
Keress egy kukát, és dobd ki magad a faszba...
VAn a klasszikus vicc, amikor az ember méltatlankodik, hogy minden hülye szembe megy vele az autópályán...
inkább nézzétek meg a bunyó a karácsonyig c filmet. a piedone.... :)
lehet,hogy a karácsony a veszekedések ünnepe? hmmmm