Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja az. .)
sztem inkabb ne szolj bele

Adva van a lehetőség, tudod mi kell nekem, lehet segíteni akkor beszerezni valamit...
de egy valamiben egyedi vagy a vilagon, ilyen erteku Kreidlerrel,Zundappal rajtad kivul senki nem futarkodik a vilagon
a hasznalatbol eredo hibakbol ar kijott volna egy jo motor

biciklin nem gondolkoztal meg?
na ez a baj ,h igy allsz hozza,h balaset barkivel tortenhet....mivel a futarkodas fokozott balesetveszellyel jar,nem a kiallitasi darabokat szoktak munkara befogni.....

te csak akkor tudod az erteket,mikor el akarod adni,mikor tonkreteszed ,akkor bezzeg nem fog vastagon a cerka....

sztem inkabb ne javitsd meg
Nincs kivégezve. A használatból eredő hibákat nem nevezném kivégzésnek. Baleset meg akármivel történhet, ennyi erővel ne is üljünk motorra, pfúj, hogy képzelem... Ugye?
1500 eurót? Bocs, nem én kértem a motort. A hibákat kijavítom, mit vársz még?

Komolyan, nem tudom mit képzeltek... Szálljatok le a Földre, oké?
Akármivel dolgozok, az nektek biztos nem jó.
Van egy halom eladó Zündapp-om, nem kértem, hogy fizessétek ki, de eddig senki nem jött semmilyen csere ajánlattal sem! Nekem csak egy megbízható lehetőleg 4 ütemű dolgozó motor kellene.
Jöhettek azzal, hogy vegyek. Igen, a semmiből nem lehet megváltani a világot.
csak nem egy jo scrambler van ott a hatterben
hat azert hogy tonkretedd ,meg egy lapos alatetet sem

pl a Brumonak,Slick nek ,stb ki adott akarmit is,de az uzemkeptelent megcsinaltak,uzemkepesse tettek
,ha a motor gazdaja azt mondana,h adjal 1500 eurot,neznel nagyot.... ja csak kis karist lett rajta...holnap meg majd horpad,torik
nekem ne magyarazkodj,nem tartozol magyarazattal

azzal sincs baj ha eladod a hondat,de gondolom azt is kivegezted felig
Adsz nekem másikat?
Örömmel leteszem!
en spec tudom kinek a motorja ez,de amit muvelsz az szentsegtores
Hé, álljunk meg egy szóra!
Mondtam, hogy enyém? Nem.
Kölcsön kaptam amíg a Hondán kijavítanak pár hibát eladás előtt!

És már késő, mert ma volt egy balesetem vele: egy büdös ribanc a 6 sávos Üllői úton átsétált keresztbe, majd az álló kocsisor közül egyszercsak kilépett elém. Jöhettek a havas, csúszós úttal, akkoris nekirongyolok, ez mit sem változtat.

Amúgymeg itt mindenki csak a piszkáláshoz ért....
Mikor felraktam 1 Ft-ról a Kreidlert, ki licitált innét? Senki.
És mikor eladtam 20.000 Ft-ért, itt baszogattatok, hogy minek adtam el ennyiért?! Ennyiért kellett volna neki is...
Slampi! Már nem azért, de Te képes vagy ilyen motorral télen futárkodni? Ez egy veterán ritkaság.... Más a fél karját odaadná egy ilyenért, Te meg a sós utakon fogsz rohangálni vele, hagy rohadjon?
És mi van ha elcsúszol? Széttöröd az egészet.... Miért ilyen gépekkel kell futárkodnod? Miért nem tudsz venni 1 4t robogót vagy más 125ös gépet? Miért kell szétbarmolni ilyen ritka motorokat?
Újabban Ti sem csináltok mást, csak áruljátok horribilis árakon a motorjaitokat... Gratulálok!
Majd meglátjuk mennyire lesz leélve, ha elkészül! ...
Te mi a faszt ugatsz?
Majd ha jogod lesz rá, akkor rágalmazhatsz ilyenekkel! Addig meg fogd be!
Ki vesz szánt szándékkal motorokat csak eladás miatt?
Nem én adtam el a Kreidler Florett TM svájci piacos gépemet német embernek! Arról nem regéltél ennyire...
upsz kimaradtak a képek....
na alakulgat váz csak bocs kicsit sötétre sikerült a kép...
Hali! Ha nem nyul bele a Földhöz vágja nem harcolja szét jobb mint a gazda!
S zerintem hozta a Jézuska!
ja,csak elötte leharcolja télen...
vigyázzatok terjed a járvány de kurvagyorsan! http://indavideo.hu/video/Terj...
Még egy motor megy külföldre...:(
Nah, még egy motor megy tönkre
Mint ahogy ez is.
debazmeg honnan szerváltad?
HuH..! Ócskaaa!