na ez a baj ,h igy allsz hozza,h balaset barkivel tortenhet....mivel a futarkodas fokozott balesetveszellyel jar,nem a kiallitasi darabokat szoktak munkara befogni.....
te csak akkor tudod az erteket,mikor el akarod adni,mikor tonkreteszed ,akkor bezzeg nem fog vastagon a cerka....
Nincs kivégezve. A használatból eredő hibákat nem nevezném kivégzésnek. Baleset meg akármivel történhet, ennyi erővel ne is üljünk motorra, pfúj, hogy képzelem... Ugye?
1500 eurót? Bocs, nem én kértem a motort. A hibákat kijavítom, mit vársz még?
Komolyan, nem tudom mit képzeltek... Szálljatok le a Földre, oké?
Akármivel dolgozok, az nektek biztos nem jó.
Van egy halom eladó Zündapp-om, nem kértem, hogy fizessétek ki, de eddig senki nem jött semmilyen csere ajánlattal sem! Nekem csak egy megbízható lehetőleg 4 ütemű dolgozó motor kellene.
Jöhettek azzal, hogy vegyek. Igen, a semmiből nem lehet megváltani a világot.
hat azert hogy tonkretedd ,meg egy lapos alatetet sem
pl a Brumonak,Slick nek ,stb ki adott akarmit is,de az uzemkeptelent megcsinaltak,uzemkepesse tettek
,ha a motor gazdaja azt mondana,h adjal 1500 eurot,neznel nagyot.... ja csak kis karist lett rajta...holnap meg majd horpad,torik
nekem ne magyarazkodj,nem tartozol magyarazattal
azzal sincs baj ha eladod a hondat,de gondolom azt is kivegezted felig
Hé, álljunk meg egy szóra!
Mondtam, hogy enyém? Nem.
Kölcsön kaptam amíg a Hondán kijavítanak pár hibát eladás előtt!
És már késő, mert ma volt egy balesetem vele: egy büdös ribanc a 6 sávos Üllői úton átsétált keresztbe, majd az álló kocsisor közül egyszercsak kilépett elém. Jöhettek a havas, csúszós úttal, akkoris nekirongyolok, ez mit sem változtat.
Amúgymeg itt mindenki csak a piszkáláshoz ért....
Mikor felraktam 1 Ft-ról a Kreidlert, ki licitált innét? Senki.
És mikor eladtam 20.000 Ft-ért, itt baszogattatok, hogy minek adtam el ennyiért?! Ennyiért kellett volna neki is...
Slampi! Már nem azért, de Te képes vagy ilyen motorral télen futárkodni? Ez egy veterán ritkaság.... Más a fél karját odaadná egy ilyenért, Te meg a sós utakon fogsz rohangálni vele, hagy rohadjon?
És mi van ha elcsúszol? Széttöröd az egészet.... Miért ilyen gépekkel kell futárkodnod? Miért nem tudsz venni 1 4t robogót vagy más 125ös gépet? Miért kell szétbarmolni ilyen ritka motorokat?
Te mi a faszt ugatsz?
Majd ha jogod lesz rá, akkor rágalmazhatsz ilyenekkel! Addig meg fogd be!
Ki vesz szánt szándékkal motorokat csak eladás miatt?
Nem én adtam el a Kreidler Florett TM svájci piacos gépemet német embernek! Arról nem regéltél ennyire...
Adva van a lehetőség, tudod mi kell nekem, lehet segíteni akkor beszerezni valamit...
biciklin nem gondolkoztal meg?
te csak akkor tudod az erteket,mikor el akarod adni,mikor tonkreteszed ,akkor bezzeg nem fog vastagon a cerka....
sztem inkabb ne javitsd meg
1500 eurót? Bocs, nem én kértem a motort. A hibákat kijavítom, mit vársz még?
Komolyan, nem tudom mit képzeltek... Szálljatok le a Földre, oké?
Akármivel dolgozok, az nektek biztos nem jó.
Van egy halom eladó Zündapp-om, nem kértem, hogy fizessétek ki, de eddig senki nem jött semmilyen csere ajánlattal sem! Nekem csak egy megbízható lehetőleg 4 ütemű dolgozó motor kellene.
Jöhettek azzal, hogy vegyek. Igen, a semmiből nem lehet megváltani a világot.
pl a Brumonak,Slick nek ,stb ki adott akarmit is,de az uzemkeptelent megcsinaltak,uzemkepesse tettek
,ha a motor gazdaja azt mondana,h adjal 1500 eurot,neznel nagyot.... ja csak kis karist lett rajta...holnap meg majd horpad,torik
nekem ne magyarazkodj,nem tartozol magyarazattal
azzal sincs baj ha eladod a hondat,de gondolom azt is kivegezted felig
Örömmel leteszem!
Mondtam, hogy enyém? Nem.
Kölcsön kaptam amíg a Hondán kijavítanak pár hibát eladás előtt!
És már késő, mert ma volt egy balesetem vele: egy büdös ribanc a 6 sávos Üllői úton átsétált keresztbe, majd az álló kocsisor közül egyszercsak kilépett elém. Jöhettek a havas, csúszós úttal, akkoris nekirongyolok, ez mit sem változtat.
Amúgymeg itt mindenki csak a piszkáláshoz ért....
Mikor felraktam 1 Ft-ról a Kreidlert, ki licitált innét? Senki.
És mikor eladtam 20.000 Ft-ért, itt baszogattatok, hogy minek adtam el ennyiért?! Ennyiért kellett volna neki is...
És mi van ha elcsúszol? Széttöröd az egészet.... Miért ilyen gépekkel kell futárkodnod? Miért nem tudsz venni 1 4t robogót vagy más 125ös gépet? Miért kell szétbarmolni ilyen ritka motorokat?
Majd meglátjuk mennyire lesz leélve, ha elkészül! ...
Majd ha jogod lesz rá, akkor rágalmazhatsz ilyenekkel! Addig meg fogd be!
Ki vesz szánt szándékkal motorokat csak eladás miatt?
Nem én adtam el a Kreidler Florett TM svájci piacos gépemet német embernek! Arról nem regéltél ennyire...
Mint ahogy ez is.