Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szenvedjél csak a házituninggal,de ha belül nem tágitod a nyilásokat,ugyse lesz jobb addig is phen nálam a többfelömkös hengerem..
125/50.
De én szabályos vagyok, hisz látod, 50-es.
Te egy gondolatolvasó vagy. Már pont kérni akartam, hogy szedd le a panírt a húsról és csak azt edd meg.
Nem szivatnak a 100/125 körüli ccm miatt?
tudod van egy mondás hogy semmi nem lehetetlen csak csodára mindig várni kell.... :)
Kérdésem: volt már valami az életedben amire nem válaszoltál hogy mi a megoldás?Bakker.
na ja de ott nem krómos bakker :) amúgy majd ha lesz zsém akkor áthüvelyezem vasra akkor lehet akármit csinálni belőle.
Láss ne csak nézz!
Ott van mintának a henger.
kösz . de ki venné meg nekem? :D
Brumókának Karácsonyra:
http://rselektronik.hyves.nl/a...
nekem mondod ezt? habár a készt még nem fotóztam le. nna
Ha már valami szart vittél véghez, legalább azt igényesen tedd! A felömlőid össze-visszák, nem szimmetrikus sem... Értem én, hogy nem divat a szimmetria, de jelen esetben az pozitív dolog lenne.
És egy tanárom mondtam: a negatív tuning is tuning.
csak alul. mert hogy jobban tudjon beáramolni a benyapára
mert a blokkfeleken pont annyi hely volt hogy ne legyen útba a saroknak azaz egybevonalas legyen. és ezt valahol olvastam a neten hogy érdemes alul mindig egybe nyitni azaz hogy ne legyen szögletes. mondom a hüvelyben lévő nyílásokat nem bántottam!
nekem semmit mert nem kértem.
na jó csak apróságot. egy télisapit. meg vmit.
nem szamit,nem lattad 2 e rel tobbet forog igy is
mezelen nenit nem?

mondjuk Palelea Anderzon?
A felömlőből ott szedtál ki ahol nem kellett volna
És eltudod mondani mit miért csináltál?
Csak mert kicsit asszimetrikusak a dolgok... Nem gondolod, hogy kicsit negatív dolgokat tettél most azzal a hengerrel?
Szerintem csiszológépet.
mit hozott a Jezuska Brumo?
Kép? Márka? Ár?
Nagyon unatkoztál...
Lennének rá fasza gumijaim :))) 95% vagy még talán jobbak :)