Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.ebay.de/itm/Zundapp...
Ezt a motort nem hirdették használtauton? Nagyon ismerős...
Ewz szerintzem nem tudás, hanem akarás kérdése, hogy miylen célcsoortnak készül egy motor.

A simsonnak is volt 50-es 5 loerős 4sebis vátozata a 70-es évek elején.
(Sperber)
Sima egyszerű 2 felömlős, karbi uygan az, kipu ugyan az.

Szóval nem a tudás hiányzott, egyszerűen a célcsoport igénye nem az volt, hogy 90-et menjen egy 50ccm-es motor, ahnem az, hogy igénytelen legyen és keveset fogyasszon.

Mz uygan ez.
Nyilvn, amikor a világbajnokságon a legerősebb volt a motorjuk, szériában is oylat gyárthattak volna amiylet akarnak.

HA az MZ komolyan veszi a vb-t egy de inkább két vb címük lenne, Degner vagy Szabó II nyerte volna.
Az MZ-is 10-lóerő nincs teljesítménye és nemis fogyaszt.Nem feltűnő, hogy az NDK-ban (kágéesté) a versenypiac hiányában tudtak ésszerű közlekedési ezközöket gyártani?

Asszem 73-ban 34-lóerőt tudott a pályagépük (125).
gyári simson 50ig 2 liter alatt fogyaszt.
Nincs teljesítmény, de nem is fogyaszt.
Gyárilag a TS 2,5 3,5-között fogyaszt.Nemkell elhini de ez van.
najóvanna.
miért?
mekkora a karbid rajta? és te mekkora a súlyod?
Igen! Van olyan motoros akinek termeli a moci a benzint minnél gyorsabban megy! Sajnos én még nem jutottam erre a szintre de tépem magam!
3liter az elég vastag.Mz-vel akkor már olyan 70-es tempóval haladok.
Huhh én 2 milinél többet nem mertem volna beleugrani.
Légy boldog, hogy láttad!
Nem hoztam nyilvánosságra de akkor te ne mondd hogy külföldre adom el ha a Honda is oda ment sőt még volt szerencsém élőben látni is.:D
Nem keltem fel hiába!Már aggódtam!
nekem van a tomos é ugyonilyen :O :!
Tudod, nem kell mindent nyilvánosságra hozni. Ha érdekel valami, megtalálsz privátban.
Keresek erre az oldalra egy rohadt takarót 1 éve! Kinek van?
amilyen a második képen van annak az ellenkezőjét!
Hi! Csal az óra! meg levegőszűrő,Kipu és a mellékelt dugó, 1 gyűrűs és L! Meg egy picike reszelés a hengeren!3 lityit eszi!
Láttam a vidin, hogy 60-ig suhan a csettegőd.Gyárilag tudja vagy módosítottál valamit rajta?
Üdv! Felejtsd el olaj kell bele! széthajtanád 2 nap alatt túl jól néz ki!