A Slampinak meg hozzatennem,h odamentem a gyujt el volt rakva 180 al,utana elsore beindult.Az hogy mit matatsz rajta utana ,azert nem hiszem ,h en lennek a felelos,meg azert sem,h egy vodor rozsdas csavart veszel es utana tonkre megy.Mivel muszaki analfabeta vagy ,igy hat fel sem tunik,mivel ,mennyi kart teszel.
Akinek fontosnak találtam elmondtam te csak egy mai magyar ember vagy akik miatt ide jutott az ország. Csak a másikra tudsz mutogatni de arról sosem beszélsz itt hány motort adtál el a P. Barna és hasonló kinti kereskedőknek. Legjobb lenne ha most eltakarodnál kicsit és elgondolkodnál azon amit mondtam. Akár hányszor jársz itt neked szerintem autocorrectbe van berakva a Firefoxban a neppervagy meg külföldreadtad szöveg. Rontod itt a levegőt mint egy ovodás aki telefingja az okmányirodát...
Jogsid úgysincs rá papírjait eldobod alkudsz belőle és a tied.Nemkell aggódni, hogy mikor mi sérül rajta mert minden mennyiségben van hozzá alkatrész megbízható alacsonyfogyasztású használatra tervezett 125-ös motorkerékpár.Felszúrsz rá egy 150-es hengert a hátuljára a krauzerféle scomagtartót és a 200 literes hordót is eltudod vinni.5 fokozatú tárcsafékes igénytelen mint a a TSZ csirke.Veszelhozzá egy szakadt donort és megtanít motortszerelni és jobban eltűri a faszságot mint a kényes múzeális nyugati gépek.Ha neked ez nemjó és mindenáron az előtérben áll az, hogy minnél ritkább és értékesebb motorokat használj arra nem méltó módon a te saját beütésed miatt és ezzel tovább veszélyeztessssed a hazai még működő veterán állományt akkor javasolnék egy kerékpárt.De ha képes vagy belátni azt, hogy a munkához munkaezközként nem a legpuccosabb motort kell használni hanem egy egyszerű és ennél foga a célra tökéletes tömegcikk is lehet munkatársad.Nem baszogatni akarlak és mindenki azt csinál amit akar de egy picit reálisabb célokat tűzz ki magad elé futármotor téren.
Srácok!
Jó lenne abbahagyni a vagdalkozást, mert sehova se vezet, és elég méltatlan hozzátok! Különben is mindjárt karácsony! A külföldre eladásról meg csak annyit, hogy ha még közelítően sincs hasonló nagyságrendű ajánlat belföldről, akkor sajnálatos a dolog, de ez a realitás! Pusztán hazaszeretetből nem lehet megélni! Szerintem ha megtehetné, akkor mindenki megtartaná magának a ritka gégeit, és se bel, se külföldre nem adná el! Időnként a kényszer visz rá mindenkit, arra hogy eladjon valamit abból, amiből lehet!
Vagy ti nem így látjátok?
Te szerencsétlen, tudod, hogy van a Mintem, nem véletlen nem használom dolgozni, mivel alkalmatlan a sebessége erre a melóra. Sokszor kell kimennünk a városból, ha egy max 50-et menő szutykom lenne, meg sem kapnám a fuvart... Megint értelmetlen volt a megszólalásod te senki.
Gratulálj a fasszopó nőnek, mert nem rajtam múlt.
A Kreidlered sorsát még mindig nem mondtad el a fórumlakóknak... Tán félsz?
Hajjaj. Bepistult a neppergyerek. Csak tudod általában az hőbörög akinek nincs igaza. Ja és az esésedhez gratulálok már az első napon! Legalább vennél valami zúznivaló jogot vagy hasonló szutykot amiért nem kár. Szar vagy öreg szar alak.
Elsőre beindult, valahogy, aztán utána már nem. Arra nem emlékszel?
Attól, mert nem tudsz dolgaimról, igenis vannak.
Barátomnak adtam lakhatást az otthonomban, mikor kidobta a családja, most apumnak adtam fedelet, mert ő hajléktalan lett... Sokmindenkinek segítettem elhozni ezt-azt...
Csak Ti hiszitek, hogy egy senki vagyok, holott pont fordítva van sokakkal.
végre a Ray megmondja a tutit.... egyébként elég érdekes a slampi felfogása a motorok terén. Bár a motoroat tud jókat szerezni csak türelme nincsen megcsinálni.
Tényleg? Azt mondod? Hondába júniús óta 10.000 km futott bele. Kellett rá költeni? Nem. Volt baja? Nem.
10.000 km alatt az, hogy a héten eltört a berugótengely rugója, az szerintem elfogadható. Elvégre 37.000 km van benne.
Az, hogy 37E km alatt tönkrement a kipufogó tömítés, szerintem bevállalható költség.
Most akkor miről beszélsz? Ilyen minimális költséggel egy 10 éves robogó sincs!
Kinek hány motorja volt a nyáron?
Hány kilómétert mentetek?
Hol jártatok alegszebb helyeken?
Mi volt a legjobb élményetek?
Vitrinmotorosok és nepperek véleményére is kíváncsi vagyok!
Egyebkent igazad van.
A Slampinak meg hozzatennem,h odamentem a gyujt el volt rakva 180 al,utana elsore beindult.Az hogy mit matatsz rajta utana ,azert nem hiszem ,h en lennek a felelos,meg azert sem,h egy vodor rozsdas csavart veszel es utana tonkre megy.Mivel muszaki analfabeta vagy ,igy hat fel sem tunik,mivel ,mennyi kart teszel.
Es tema lezarva,pont.
Jogsid úgysincs rá papírjait eldobod alkudsz belőle és a tied.Nemkell aggódni, hogy mikor mi sérül rajta mert minden mennyiségben van hozzá alkatrész megbízható alacsonyfogyasztású használatra tervezett 125-ös motorkerékpár.Felszúrsz rá egy 150-es hengert a hátuljára a krauzerféle scomagtartót és a 200 literes hordót is eltudod vinni.5 fokozatú tárcsafékes igénytelen mint a a TSZ csirke.Veszelhozzá egy szakadt donort és megtanít motortszerelni és jobban eltűri a faszságot mint a kényes múzeális nyugati gépek.Ha neked ez nemjó és mindenáron az előtérben áll az, hogy minnél ritkább és értékesebb motorokat használj arra nem méltó módon a te saját beütésed miatt és ezzel tovább veszélyeztessssed a hazai még működő veterán állományt akkor javasolnék egy kerékpárt.De ha képes vagy belátni azt, hogy a munkához munkaezközként nem a legpuccosabb motort kell használni hanem egy egyszerű és ennél foga a célra tökéletes tömegcikk is lehet munkatársad.Nem baszogatni akarlak és mindenki azt csinál amit akar de egy picit reálisabb célokat tűzz ki magad elé futármotor téren.
Jó lenne abbahagyni a vagdalkozást, mert sehova se vezet, és elég méltatlan hozzátok! Különben is mindjárt karácsony! A külföldre eladásról meg csak annyit, hogy ha még közelítően sincs hasonló nagyságrendű ajánlat belföldről, akkor sajnálatos a dolog, de ez a realitás! Pusztán hazaszeretetből nem lehet megélni! Szerintem ha megtehetné, akkor mindenki megtartaná magának a ritka gégeit, és se bel, se külföldre nem adná el! Időnként a kényszer visz rá mindenkit, arra hogy eladjon valamit abból, amiből lehet!
Vagy ti nem így látjátok?
"Hali! Ha nem nyul bele a Földhöz vágja nem harcolja szét jobb mint a gazda! "
Gratulálj a fasszopó nőnek, mert nem rajtam múlt.
A Kreidlered sorsát még mindig nem mondtad el a fórumlakóknak... Tán félsz?
Amúgy miújság mivel tengeted napjaidat Zolibá?
Felétek ilyenért már egykét embert feletettek volna a malacokkal nem?
Attól, mert nem tudsz dolgaimról, igenis vannak.
Barátomnak adtam lakhatást az otthonomban, mikor kidobta a családja, most apumnak adtam fedelet, mert ő hajléktalan lett... Sokmindenkinek segítettem elhozni ezt-azt...
Csak Ti hiszitek, hogy egy senki vagyok, holott pont fordítva van sokakkal.
a toyotadat is elsore beinditottam,aztan azt is elpiszkaltad
egyebkent ki vagy te?te mit segitettel masnak eddig?
10.000 km alatt az, hogy a héten eltört a berugótengely rugója, az szerintem elfogadható. Elvégre 37.000 km van benne.
Az, hogy 37E km alatt tönkrement a kipufogó tömítés, szerintem bevállalható költség.
Most akkor miről beszélsz? Ilyen minimális költséggel egy 10 éves robogó sincs!