Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ettol max nyomateka leszpicivel tobb
nézzmeg a második és a harmadik képet. azaz a harmadik képen eredetileg ilyen volt a kipunyílás, és a másodikon meg ilyen lett.
Ment e-mail
hát lefojtotta rendesen a kipunyílás...
mert nem volt rendes a öblítés.
meg a kipu is rendesen ki lett kormolva tisztára.
hat brumokam,ha nem modositod a vezerleset,akkor vajon mitol forogna +2000t?
na ma elfolaltam magam párórára ezzel. és a kipunyílást megnagyobítottam és a felömlőt is De a hüvelyrészt nem bántottam! mert tudom hogy az sérül. És az eredmény lett hgy max 8ezer helyett 9-10 ezerre nőtt a fordulatszáma. és a karbit is szépen kipucoltam és belőttem. és mintha kicsit erősebb lett ...
te gazsi dikmán ezek színesfímgyűjtők tálán piásán vezetík a verdát dikk.... jól teszik a zsaruk.
nna ez pl jó lesz a futárkodásra :)
Karácsony után/közben kicsit megszegényedik az ember, így hát pénzre kell szert tenni... De mivel pénzt nem lehet csak úgy találni, így hát folyósítani kell:
Őt kaptam:
kicsit még koszos, kicsit még hulladék, de lesz ez jobb is - talán.
Mondd Te mit választanál!?
Üdv! Kibékültetek remélem! A szivatás meg szükséges az üzlethez!
Igaz. A lényegen nem változtat.
Nem comet ez. Hanem M125 Puch
értelek azért 20 ezer. mert nincs blokkja és alkatrésznek jó meg akár mzblokk is belefér lazán átalakításnélkül.
Ha már van egy ilyen Comet 125 Magyarországon, igazán csinálhatnál több fotót! Oké, hogy nem szép, na de akkoris...
Khm. Szerinted ha írom hogy jönnek megnézni akkor nem azt próbálom elmondani hogy van már rá ember? Még ha 180 ért is viszik akkor is kijön belőle egy szép 125 ös Cagiva (Tudom hogy nem a legüzembiztosabb gépek de nekem tetszenek)
Én meg ezt kaptam:
Slampinak igaza van. ! 200 ért nem fogják megvenni... akk ink keresnek egy olyat amit árulnak 40-50 ért és rosszab állapotu... felujítják és 200öszz bőll full restaurálást raknakrá.
És 1 motorból akarod megváltani a világot?
Nehogy már 200-ért megvegye valaki, ahhoz nagy madarat kell találnod.
ijet vettem blokkal együtt gyertyamenett láncszett volt rajt szar meg gyujtást kelett állítani ennél kb 3szor jobb állapot és azt vettem 45ért és eladtam 90.000Ft ért
El is fogom elvileg jönnek megnézni a 2 ünnep között.
Nem untam meg, bele sem bonyolódtam. Úgy kaptam hogy majd ebből veszek magamnak valami jobb motort.
elég túl hamar :)
gombibácsii! ez a slick motorja! és ő eladja!
Hamar megunta.