na ma elfolaltam magam párórára ezzel. és a kipunyílást megnagyobítottam és a felömlőt is De a hüvelyrészt nem bántottam! mert tudom hogy az sérül. És az eredmény lett hgy max 8ezer helyett 9-10 ezerre nőtt a fordulatszáma. és a karbit is szépen kipucoltam és belőttem. és mintha kicsit erősebb lett ...
Karácsony után/közben kicsit megszegényedik az ember, így hát pénzre kell szert tenni... De mivel pénzt nem lehet csak úgy találni, így hát folyósítani kell:
Khm. Szerinted ha írom hogy jönnek megnézni akkor nem azt próbálom elmondani hogy van már rá ember? Még ha 180 ért is viszik akkor is kijön belőle egy szép 125 ös Cagiva (Tudom hogy nem a legüzembiztosabb gépek de nekem tetszenek)
Slampinak igaza van. ! 200 ért nem fogják megvenni... akk ink keresnek egy olyat amit árulnak 40-50 ért és rosszab állapotu... felujítják és 200öszz bőll full restaurálást raknakrá.
ijet vettem blokkal együtt gyertyamenett láncszett volt rajt szar meg gyujtást kelett állítani ennél kb 3szor jobb állapot és azt vettem 45ért és eladtam 90.000Ft ért
El is fogom elvileg jönnek megnézni a 2 ünnep között.
Nem untam meg, bele sem bonyolódtam. Úgy kaptam hogy majd ebből veszek magamnak valami jobb motort.
mert nem volt rendes a öblítés.
meg a kipu is rendesen ki lett kormolva tisztára.
kicsit még koszos, kicsit még hulladék, de lesz ez jobb is - talán.
Nehogy már 200-ért megvegye valaki, ahhoz nagy madarat kell találnod.
Nem untam meg, bele sem bonyolódtam. Úgy kaptam hogy majd ebből veszek magamnak valami jobb motort.