Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor eleg hamar sikerult tudatositani,es hogy latod van ilyen peldanyod?
Megbeszéltük :)

Bing karbi az rs 40-ről nem eladó vééletlenül?
jójó De csak azért kérdeztem mert nem tudtam pontossan mert a cometből annyiféle van mint a szentszar...
tizezor
a fenykepbol nem derult ki szamodra?

olyan sarvedo kell mint ezen az okkersargan hatul,nem kifurkalt
Mennyi?A fele...
esküszöm nem tudtam pontossan hogy mi kellett neked.. de most már világos..
egyébként ezt eladnám.
ha tudod,h mi kell nekem ,akkor miert egy szemetet akarsz odaadni?raadasul egy olyan cserebe ,ahol en joval nagyobb erteket adnek,gondolom felajanlottad volna ,h az ertekkulonbozetet kp ban kiegyenlited....

legalabb itt ne mnejen ez az atbaszas!
nemnem... szal te is restaurálsz vagy mi?
ja tenyleg kuka,es egy 10x szarabbat szeretnek felrakni helyette meg adok e 4gangos puch blokkot is

te most hulyenek nezel?
azt hittem hogy ami neked van az kuka. bár nekem is van egy jó állapotú sárvédőm ami kell neked de azt nem tudom adni mert az megy a restaurálásba.
amúgy van egy másik de az nem fogom megbontani....
akkor miert mutogatsz szetfurkalt nem raillo sarvedoket?megirtam,h nem szogletes ,es eredetit keresek,amin lehetoleg nincs plussz 5 luk
nem rád akartam sózni. honnan tudjam hogy mennyire tökéletes kell neked.. a szürkéről holnap tolok fel képet ha érd.
most oszinten,tedd a szivedre a kezed azt a kifurkalt szogletes sarvedot akartad volna ram merni.....azt a szurkemetal lefujokalt egyedet megmutathatnad
Ja és a keverék 1:50-es!
jó semmi gond.
amúgy neked pontossan milyen ktm-ed van ? esetleg teljes kép?
nabazz kimaradt a kép! amúgy a érdekesség hogy ezen minden ktm cuccból van. a hátsó sárvédő nincs lecsapva csak tartalék első sárvédőt raktam be hátulra :)
koszi brumo,ez nem kell.meg nem is ra valo ,csakhogy finoman fogalmazzak
na ez lesz téli melóm :) csak ez kezdeti tervek. scrambleresítek :) Érted a célzást? csak kéne majd szerválnom egy jobb futóművet... mert ami van rajta az nagyon virsli.... a nyereg kicsivel rövidebb lesz azaz 10-15 cm-rel.. :)
van valami skype-od vagy msn-ed?
ez jó?
ha csak polirozni kel,l jo a festett is ,csak origi inox legyen!
A gyerta:http://www.gsparkplug.com/shop...
A levszürőbe soha ne tegyél szivacsot!
értelek csak szögletes kivitelűm van szép állapotban.... ha kell. és igény esetén első szögleteset is adom.az is szép állapotú.