Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annál többet ér nekem anyiért nemadom!
Takarodj!
Egyszer lesz egy ilyenem! Sőt, már volt is:
és ez?
Ez nem az.
Amit linkeltél szerintem a legocsmányabb KS.
Üdv! Jó lesz! Segitség ha elakadsz: http://www.50er-forum.de/wiki/...
Egész jó! Abba a forgattyúsházba hagytak helyet egy 125-ös hengernek is :D
Egyenlőre nem eladó.
Lehet ez lesz a jövő évi pályagép.
mennyiért adnád a első fékmunkahengert? ha jó állapotban van? és milyen márka?
Nem is adtam el semmit hónapok óta...
Igen és főleg te is...
Asszem ez nem indul tolásra... (sem)
1000 Ft.
És te is nepper vagy!
Tessék angol és német is van.:http://www.bingpower.de/shared...
Igen sebring, egy pici horpasz a könyök alján, semmi komoly.
meg másik hogy ami érdemes a légszűrőt kipucolni. mert lehet hogy tele van dzsuvával
sztem a benzincsap szivárog. azaz kell bele új gumitömítés. és a karbiban is a úszószintet megnézni mert leet hogy a úszó koppanásig felmegy a karbiplafonig és emiatt nem tudja teljesen lezárni a tűt alul azaz benzinzárótű.. meg vmint érdemes tömítést csinálni a úszófedélnél. Amúgy ha van kompresszorod érdemes minden nyílást kifújatni azaz fúvókánál akkor a benzincsőnél meg mindenhol. bár ezt szétszedet állapotban kkell csinálni.a fúvókákat hagyd benne.
Kpiufogókönyököt megnézted?Nincs agyonbarmolva?Sebring dobos?
Hát ez tényleg csak felpucolás volt, mert azért lesz rajt meló... lásd előzö hsz.-em
Adatlapomon kiírtam.

Hogy veszem én ebből ki a karbit, alig férni hozzá... benn a vázban középen...
Bal alul van egy kifolyó szerűség ott csöpög ki a benzin ha áll és nem zárom el a csapot, (noooormááááális?) az úszó nem igazán működhet benne. Ehhez nem lenne rossz egy kis doksi a karbihoz. Ma lebontottam a burkolatokat, a lánc piszok laza, kosz-mocsok dögivel, brigéciolért kiált. Ezek nem foglalkoztak ezzel semennyire se az már ebből is látszik. Holnap (ma) tovább bontom... Egyenlőre üzembiztos legyen, amíg pluszok vannak használnám aztán télen egy teljes szétbombázás lesz szükséges, mert ez nem az én színvonalam
Ha jol viselkedsz ,kapsz tolem egyet.