Brumo!Nincs ezzel semmi baj,csak ne akard hulyenek nezni az embert,lehet okoskodni,de amit te csinalsz neha,azt ugy hivjak,gusztustalan!Azzal sincs bajom,h veszel valamit ,felujitod,es dragaban eladod,de amikor egy SZART akarsz odaadn,h ez tokeletes,szamomra verforralo!Nem kell magyarazkodnod,mindenkinek megvan a maga keresztje,kinek nayobb,inek kisbb.Azert gondolkozz el ezen!
az baj hogy sokan csak akarnak velem cseréltetni és én mindig iszom meg a levet.... mert a legtöbbe kerül a felújítása. és mivel én már jórégóta munkanélküli vagyok és jó sok helyen nem szívesen vesznek fel a halláskárosodásom miatt! és nekem is kell másra a pénz. és nincs annyim hogy rá költsek annyit a motorokra. másik hogy van két gyerkőcöm szájait is kell tömni....
üdv szükségem lenne egy darab képen látható puch- (BING ) karburátorra tudtommal cobrán van ilyen !
van 3 darab is nekem csak sajnos mind hiányos és nem tudok már egy komplettet öszerakni
Ajánlatokat ide kérnék vagy emilbe
taller@citromail.hu
bazee 3000 eurós moci akkor mennyit ér az enyém? hol él ez az a manus. mondom ha 1500 akkor oké de azért 3000 az sok. és sőt nekem öregebb van meg mert más a lámpája.
Mikor azt hitted, hogy a 125-ös Zündapp-ot elcserélném a kókányolt enduródra.
Számítcsd be a piros vázamat!
gondolom azert nem jott ossze a csere,mert nem sikerult megegyezni ,h mennyit kene meg rafizetned.....
van 3 darab is nekem csak sajnos mind hiányos és nem tudok már egy komplettet öszerakni
Ajánlatokat ide kérnék vagy emilbe
taller@citromail.hu
Én ezt hoztam össze