Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebay.de-n tuti van teleszkóp...
a tank sárga és minden fekete. persze a kipufogó króm a motorblokkot is szeretném krómoztatni, de csak idővel.
A puch wieser honlapján a prospektusban azt írták imolához nem tudnak alkatrészt adni. Ezen az oldalon érdeklődtem meg az imola és monza teleszkóp azonosságát. Egy másikon puch oldalon azt írták, nem tudnak nekem teleszkópot adni, mert az imola nagyon ritka. Szerintem szerkezetileg a cobrához és a monzához hasonlít a legjobban. Lehet, hogy ez az imola aféle ötvözés volt?
értem. és milyen színű lesz?
Mi sem tudunk többet sajnos.
Az imola története még mindig érdekelne. A wikipedia nem ír róla semmit. Googlen sem találtam róla információt.
aragorn88[25854] október 13. 21:35
1035. oldalt tettem fel képeket ilyen volt februárban. Augusztusig állt a felújítás, anyagi okok miatt. Egyébként írtam egy levelet a német puchosoknak, hogy megkérdezzem kompatibilis-e a monza teleszkóp az imoláéval, mert nagyon hasonló. Azt felelték igen. Olyanszempontból örömhír, hogy nincs teljesen leszűkítve a keresés ha szükség lenne rá.
Hej Dunáról fúj a szél, Put your hands up in the air!
nincs mit mutatni egyenlőre darabokban van. most a festéssel adódtak gondok a lakk és a festék nem bírták egymást és elkezdett felválni. Újra neki kell esni ezúttal lakk nélkül. A végkifejletet mindenképpen megfogom mutatni. összefogom egyeztetni a régi képeket az újakkal, ha minden kész lesz. November végéig végezni akarok vele. Tudom mindig lesz mit rajta csinálni! Kipufogó is kell, a Puch logót még mindig csinálják. A héten már át kellett volna, hogy adják.
Hát igen.:D
Akkor már berakom ezt is megint:
KS GTS 50
Phaha.:D
kuss
na ja....
de nagy szád van....
Nem gyűjti be, eladja őket.
Milyen ismerős motorok.....
gts 50

c 50 super
szia!
nem tudom hogy olvasod még a forumot de kérdésem az lenne hogy megvan-e még a zündapp dugatyú?
ha megvan menyiért adnád el mindenképpen kellene vagy esetleg nem tudsz valamilyen dugatyubol átalakitani egy ilyen dugatyut?
Majd ha egyszer felújítok valamit, a mentők fogják összeszedni az álladat a földről!
pont ezt mondod amikor te guberálsz ? naneeem. és igen és? akik pont szeretik szarból várat építeni. vannak kihívások! nna pl én ezt szeretem!
na és te? ebből látszik hogy 0-ás a türelemszinted hogy bármit felújítsd vagy restauráld valamilyen szinten. annyi a különbség hohgy te dolgozol és ilyen baromságoka veszel és helyette restaurálnál végre pár mocit. és akkor fogod megérteni. Te azt mondod hogy inkább nem nyúlsz hozzá mert sokba van a felújítása, mikor ennyi motor helyett már simán meglenne zséd a felújításra. szal te ne köss belém ezzel kapcsolatban.
Én próbálok nem olyan hulladékokat venni, amik úgy néznek ki, mintha most jöttek volna a MÉH telepről.
amúgy ez a dugót öntöttek a hengerhez!
? mi van?
na és? jobb feketében és akkoriban nem volt annyi pénzem! és ez is meglesz csinálva :P bár ezen csak kipu meg könyököt kell megcsinálni és meg pár eredeti gumicucc és kész. na te a dapjaidat nem mondok semmit mert egy ujjal sem újítottál fel semmi csak gyűjtesz vagy elbaccol :P
muti a mocid hogy hogyáll. :)