nem kell magyarázni . tudok róla
a motoron minden eredeti csak a blokk nem mert a eladó felvilágosította hogy ebben turbós blokk volt és lecserélte erre. de így is oké. lényegében felújított mindene. de nem tákolt!
a fékkarjaidrók tudnál képet feltenni?
nem csak gumira gondolok hanem a lánc és a kerék közötti közdarabról van szó. na az kell. hasonló mint a simsoné.
Na az nehéz ügy.Ritka, mint a fehér olló.Nagyon nehezen találtam én is(még egyszer köszi puchinátor).Szerintem az egyetlen típushibája a comet-nek.Lötyög,szar,törik.
Chuck Norris reinkarnációja Chuck Norris...
Chuck Norris bármerre fordul,a Nap mindig mögötte van...nem mer a szemébe sütni...
A kezdetekben a DNS lánc párhuzamos volt...de jött Chuck Norris,s csavart egyet rajta...
Chuck Norris tornádóval porszívózik.
Chuck Norris benzinnel oltja a tüzet!
Chuck Norris végigvitte az internetet.
Amikor Chuck Norris TV-t néz, nem mernek reklámot adni.
Egyszer Chuck Norris ráállt egy szobamérlegre. Beszakadt alatta a föld.
Amennyiben rossz Chuck filmjeinek képminősége, az azért van, mert senki nem merte 1 km-nél közelebbről filmezni.
a motoron minden eredeti csak a blokk nem mert a eladó felvilágosította hogy ebben turbós blokk volt és lecserélte erre. de így is oké. lényegében felújított mindene. de nem tákolt!
Ez már valami összerakott motor.
nem csak gumira gondolok hanem a lánc és a kerék közötti közdarabról van szó. na az kell. hasonló mint a simsoné.