akkor megpróbálom érthetőbben mert ugye teljesen laikus vok a témában :D szval csak kisimítja a fogyasztást meg az alapjáratot vagy lehet belőle varázsolni egy vadállatot? valami ilyesmire célzok de majd úgyis személyesen fogunk beszélni csak kíváncsi vok már, mivel itt tudok érdeklődni köszi a választ
köszönöm szépen! hát törvényszerű h épp most kell más helyre a gempa de az is baráti úgyis keresni foglak akkor a részletekért... hát elég gyengus lett persze jön ő kerékre de lehetne erősebb a gázreakcióval meg végképp nem vok megelégedve durran néha de nekem kevés egy tűzokádó sárkányt szeretnék szval ilyesfajta véleményedre lennék kíváncsi.... mit tudunk ennek segítségével kihozni 2 haveromnak van egy 1000rr illetve cb 1000r mindkettő megvette volna hamarabb ha tudja mi van és télleg brutál hangjuk van
Most éppen akciós (már csak 1 db van belőle) a Power Commander IIIUSB a te motordba és most akciós a beállítás is.
A Power Commender IIIUSBŰ: 66.000HUF
A beállítás: 30.000HUF
Tavasszal ez az összeg - ha nem "száll" el az EUR/USD, akkor kb 120-130.000HUF
Szia Ago! következő a helyzet, tavasszal készüllek meglátogatni 2007 r1-emmel akrapovich evo2 full rendszerrel és kéne hozzá egy commander és persze az állítás, mondj már pár bíztató mondatot légyszives ár stb.. köszönöm szépen előre is
Lassan aktuális lesz a kérdés, amit régebben már feltettem ide egyszer: PC kéne a Suzuki GSXR K4 600 -amra. Ago adnál valami téli kedvezményes árat rá? Üdv: T.
Hali! És ki volt az a másik cég, ha lehet ilyet kérdezni aki így elb..ta a gépedet?
Az a baj, hogy sok a tudatlan, a hozzá nem értő és nyomják a nagy süketelést. Érzésre, fülre lőtték be a gépet? Na nem is csodálkozom, hogy sz@r lett. De végre most már használható a géped és elégedett vagy vele! Ez a lényeg! Jobb lett volna elsőre Ago-hoz menned!
Rendszert meg vegyél
Szia Bird,
Dinamikus. De azt nagyon! Most 6ban is úgy elindul mint eddig 4ben...
Előtte: Néztük Ágóval, úgy el volt tekerve benne minden, h csoda, h eddig ment így.
Gyári. Fogjuk rá. Kipufogó(meg excva kiszedve) volt, meg légszűrő(de oda raktam inkább gyárit közútra). Belőtte egy másik cég "érzésre" az ECM-et, de az 1 vicc volt.
Csak most kibaszott velem Ágó, mert most szerezhetek kipurendszert, meg egy két erősítő dolgot, mert jó lenne még összeszedni pár lovacskát...
Az alap térképtől különböznek szerintem, bár a mi listánkon nincs rajta, hogy helyettesítők. A szerelési manual alapján belerakható szerintem.