Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bízom benne, hogy így lesz. Majd februárban erre az 500-ra visszatérünk 😉
Kevesebb,jon a karacsony,amugy tovabbra is tartom hogy esni fog az ar,recesszio fekezi a gazdasagot.Es a bejglizabalas kora jon.
Februarra visszaesik 500-ra.
Ami bekavarhat az a februari orosz olajtermek embargo.Magyarul a mentesseget kiharcolo nem kuldhet feldolgozott termeket orszagon at.Batta nem kuld dizelt szlovakba a pozsonyi meg benyat ide.
Ezt kell megoldani.
Es ugrik -10% europaban az orosz dizel kivezetesevel.
Ez tuti bebaszik arban mindennek.
Kevesebb mert már mértéktelen modon.halmoztak.pocsékoltak mer olcsó. Egy éve meg azon vinnyogtak drága az üzemanyag pedig alig ment négyszáz felé, most meg semmi se drága a hatosági áron. Tarthato lett volna még egy darabig ha nem eszetlenek az emberek. Legalább nem lesz sor most már meg nem kell.baszakodni a kutassal ötven.literen.
Tegnap is lecsapta 51-nél, ma kellett volna tankolni. De volt egy kissebb luft a sorállásban mikor.arra jártam, gondoltam inkább most mint máskor sort állni.
Az se kizárt. Egyébként te, hogy látod? Kevesebb fog fogyni? Mondjuk elképzelhető, mert nincs üzemanyag. Mert ugye ha olcsón nincs, akkor miből adnának drágában? 😂
Nem a meszaros? 😲
Ugyan annyi fog fogyni a kutakon, mint eddig. Csak mostmár tudunk tankolni. A Mol meg nem tudja elkölteni a többlet profitot. 😂
Na emberek , kinézi M1-et ??????
Bejelentés van MOL-nál
Vége a hatóság árnak
Idén nem vesznek petárdát....
Szeretem politika nyelvezetét
Makizaj : legjobb dolog ha földadót fizetnek meg nem olyan sok az a pénz ............igazabból ez nem és kéne kérnünk maguktól kéne adni .......................... stb 😂 😂
Hát nem szilveszter hangja az biztos 😬
Hubazmeg,jelenleg ez van.

http://youtu.be/zf0QEoIsSAw
Ruszki.Talsn sufni modositott szovjet dron,mindenki talalgat.
El szoktak kummantani az ilyet mindenhol,itt a ruszkik hoztak nyilvanossagra,fel kell piszkalni a lakossagot.
Az ukrik meg adjak hozza a municiot a iercsi hiddal meg a belgorod,voronyezs kornyek lovesevel.
Mar atallt a ruszki a hadigazdalkodasra,koszvenyesen felporog,es harmat pislogunk lesz a kozvetlen hataron 2-3 millio felszerelt zabos muszka.Es ahogy a Castel csavo mondja ez a hadero ilyen volumenben onjaro,tovabba nem az amit a hataron kivansz latni.Barmilyen fasza csodafegyvert rittyent a saab a boeingel karoltve.
Ahol oezajlik az osszecsapas kimeneteltol fuggetlen kő-kövonnnem marad atom nelkul.
Latom a videokon a terdig ero falak korul a kurvadsok lukat a foldben.
Há de nem ????? Ezek bazdmeg katonák egyelőre fegyver nélkül
Kötött pulcsi ki a tökömet téveszt meg ????
Ki kell írni nekik, 3-ig számolok aztán ratatata 😎
Akkor az már haladás. Melyik oldalon ezer km?
Ket repteret drontamadas ert,ezer km a hatartol.Egyiken a legvedelem kilotte a masikon egy szu24 jelentosen serult.
Nem foglalták még el moszkvát?
Azok legalább észheztértek. Határsértöket kilövik a gecibe. Ahogy kell.
Itt is lehet egyszer elsül a puska 😏
https://www.vadhajtasok.hu/202...
szerintem meg végre valaki felrúgja a szaros vödröt a folyosón(meghajlós) Szépen elkezdenek most már hullani a téglák kifele a falból remélem minél előbb eltűnik a baloldal örökre az egész világból(meghajlós)
Basszus, elég hülye volt itt eddig is, de úgy látom, az új generáció is törekszik... 😂
😂🤣😂🤣 meg hát…
Van erre egy jó meme de most nem találom
En szerintem nem is kivanta,nem is fenyegetozott vele, hanem inkabb megjosolta.
ezért írtam én is hogy ebben semmi "jókívánság" nem volt
félelemkeltés inkább, de ezt már megszokhattuk, mindenhol ez folyik, és nem csak vírus ügyben
"For the unvaccinated, you’re looking at a winter of severe illness and death for yourselves, your families, and the hospitals you may soon overwhelm."

Az oltatlanoknak: olyan tél elé néznek, ami súlyos megbetegedést és halált tartogat az önök, a családaik és azon kórházak részére, amiket önök nemsokára potenciálisan túlterhelhetnek.

Szó szerint fordítottam, mindenki értelmezze szájíze szerint.