Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veszélyes? 😂
Tarnazsadámyba bemenni sötétedés után. Na az a veszélyes. 😂
Miért mondanám hogy sosem volt?Jani leírta,volt van lesz.
Ez így is van,ha az orvos aki segít a feleségemen azt mengelének hívják,leszarom.a végeredmény számít .
De továbbra is várom válaszod,te oda dobnád a feleségedet a főnöködnek hogy ne rúgjanak ki?
Ez veszelyes...... 😄
Hogyne lett volna. És van is. És lesz is. Mint minden szektorban.
HA lenne időgép akkor igen, de amúgy csak eljátszva a gondolattal (tudod te ezt szerintem, hogy csak játszásiból)...
Tehát megint, csak elméletben és csak gondolati szinten, vinnéd a terhes feleségedet Mengeléhez? Persze, tiszta köpeny, kipihentség, miegymás, ami ilyenkor illi... elvárható.

Mert ha amint írtad, mindent leszarsz és csak akkor legyen toppon amikor téged érint a munkája, az is jó válasz, nem lesz semmi baj, ha ezt kijelented.
Nem erdekel,mond hogy sosem volt pihenobol visszaert tuzolto aki buli vagy melo miatt nem pihente ki magat?
Soha?Egyse?
Te ennyire hülye vagy?olvass vissza és értelmezz.csak ma 9-40ig kell visszamenned.
Nemondma hogy nem volt meg faradt tuzolto.....
Na de mi történt már meg?Mi a kérdés?
Leírtam párszor,leszarom ki mit csinál HA és itt nagy hangsúly van a ha-n a munkáját el tudja látni hiánytalanul.Nem is értem hogy jutottál el egy másnapos orvosig.Ki beszélt itt olyanról hogy bárki is másnaposan menne dolgozni?
Ez hülyeség... lehet, a slagot rángathatod enyhén másnaposan is, de koncentrációt és biztos kezet igénylő munkát nem lehet úgy végezni.
Megtortenhet?Megtortrnt mar?
Hét tudod ez a dolog már ott megbukott hogy 24/48-ba járunk és a 48óra hivatalosan pihenőnap.És mindenki tudja hogy két nap melóval telik.Szóval hagyjuk inkább hagyjuk ezt fáradt dolgot,a tűzoltó fáradtan megy szolgálatba.
És ezt hogy hoznánk össze?Talán még szokott műteni a mengele?A kérdésed értelmetlen.A kérdés akkor lenne helyes ha azt kérdeznéd hogy örülnék-e ha a feleségemet egy olyan orvos operálná aki bulizni jár.A válaszom ugyanaz,leszarom mit csinál szabadidejében ha munkáját jól ellátja
Azért nem tudod felfogni, mert nem tucc libsi fejjel gondolkozni (azért néha sikerül 😁) Náluk a tett és a "mutatás" sosem ugyanaz...
Ebben a képmutatásban is az usákok járnak elöl: rabolni, mindenkit megszállni, megölni azt lehet, de ha az elnököt leszopja a titkárnője, azon évekig csámcsognak ☹️
Aki csinata a borkai bulit az ellenzeki kotodesu volt,penz meg tuti cserelt gazdat,csak beprobalkoztak borkainalnhatha tobbet ad oda,de nem.
Es bukta lett a fopolgi valadztas emiatt.Tehat volt tetje.
Mert megfelelo sajtohatterrel befolyasolhatova teheto ilyen ugyekkel az alany.
Csak a kozelmult strache,kurz,szijjarto jaht ugy de ide sorolom a pelenkagate-et is.
Az meg nem egy gond hogy razza a segget szuk korben,(vagyis hogy gond,de blodi szerint inkabb ereny,szal ezzel a reszlettel nem foglalkozunk) de hogy o es a stab annyira dilettans hogy velhetoen haveri korbol felveszik,es ki is kerul az mar baj.
A kikerules utani magyarazkodas is baj mert gyengenek latszik.
Az ellenzeknek ez tamadasi feluletyki is hasznaljak,megossza a tarsadalmat,nem mindenki olyan szabelvu es elfogado fnnlandiaban sem.
A nagypolitika szintjen sem fogjak egyenrangukent kezelni.Lasd az erdogan fele szekugyet,vagy a merkelmama felt a kutyaktol igy putler bevitte neki azt a dognagy szoros ebet,ezzel is lehet pici elonyoket szerezni.
Szoval kurvara sok aprosag van ami miatt lehet szeretne atlageletet elni,de nem biztos hogy jo otlet.Vagy kurvara jobban kene ugyelni ra hogy ILYEN NE KERULJON NYIVANOSSAGRA.
A finnel nem a lipsiknek volt baja, már leírták, hogy került ki és ki terjesztette el, de itt nem én leszek az aki leírja. 😁 A borkainál meg eleinte pénzszerzés lehetett a cél és miután az nem jött gyorsan össze megpróbálták eladni a zellenzéknek, hogy végül fizetett-e valaki egyáltalán azt a fene tudja, de legalább megbuktak a felvevők.
én azt nem tudom felfogni hogy ebben a nagy libsi világban miért baj ha valaki a seggét rázza akkor amikor nem a munkahelyén dolgozik
pl a borkait se értettem miért kellett leváltani, amikor egy drogos-kurvás buli után még lazán tudott nyerni, ez volt a világ legnagyobb faszsága
az hogy kurvázik az egyedül rá tartozik meg a feleségére, ha a feleségének ennyi nem fér bele akkor külön kell válni
Csak szolok a lascsenko es a 17. Gepesitett gardahadosztaly nem volt ukran? 🤔
Tehat azt mondod lehet minimum hullafaradt is,semmi koze senkinek hozza?
Csak megkerdezem, te szeretned, ha Mengele operalna a terhes felesegedet?
Jol fogja megcsinalni a dolgat.
https://www.facebook.com/Uzhhorod/posts/617140713109006
Hát ez az hogy a tűzoltót is ugyanúgy megrángatják ha civil ruhában csinál valamit,és itt most nem az általad leírt pl-val van a baj,mert ha négy órával előtte tajtrészeg akkor szolgálatba is az.
De itt is kinek mi a fasz köze van hozzá hogy mit csinál szabadnapjá ha a munkát meg elvégzi?