Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,én is.csak az nem arról szól hogy bulizik a szabadidelyében.
Még egyszer leírom,ha mengelének hívnák azt az orvost aki megmenti a feleségemet,akkor mengelének hívják és a feleségem életben marad.Te lennél olyan hülye hogy végignéznld a feleséged haláltusáját csak mert egy mengele nevű ürge tudná megmenteni és te inkább hagyod meghalni.
A keresztény vagy bármilyen más "értékrend" erősen változó tud lenni ha igény van rá.......és van. 😄
Ha hallani lehet a tetteiről, az nyomozás?
A lényeg a lényeg, nekem pl. nem mindegy, hogy kivel állok kapcsolatban. Pontosabban igyekszem megválogatni az akol tagjait.
Én is. Amit hallasz manapság keresztény értékekről, azt jellemzően a vasárnapiak hangoztatják.
De miért ne?
Jó,de te hülye vagy.Te nyilván lenyomozol minden orvost akihez közöd van hogy mit csinál szabadidejében.
A mengele kérdésre gondoltam.
De többségben a vasárnapi keresztények jelennek meg.
Ez vallástól függ.
Szerintem rázza. Csak ha következménye van, akkor is legyen mindenki olyan önérzetes.
(Ha azt mondják rá a tettük után, hogy nem kellesz, akkor szó nélkül álljon fel.)
Örülök azért, hogy értetted a lényeget!!! 😂
De javítom: nemi hovatartozás. 👍️
Ördögöd van 🤔 a "nemi hozzátartozás" kifejezés télleg nem mond semmit... 😅
A finn csajszi is szakállas? 😆
A Szájert kár idekeverni, teljesen más történet: ő 2 dolog miatt bukott, egyrészt mert bizonyítottan törvényt sértett, drog volt nála. Ez önmagában elég.
Plusz ő hiteltelenné vált, ugyanis a nyilvánosság felé egy keresztény, konzervatív családapának mutatta magát, aztán kiderült hogy egy drogos b.zi, aki meleg orgiákra járogat. Elég nagy különbség.

A finn csaj EDDIG semmilyen bizonyítható törvénysértést nem követett el, másrészt ha megnézitek bármelyik media oldalát, sosem mutatta magát másnak. Mindegyiken azt mutatta magáról, hogy magánéletben egy fiatal, bulizós jócsaj. Aztán kijött pár videó, amiből kiderült, hogy egy fiatal bulizós jócsaj. Aztaqrva, mekkora meglepetés! 😁

Jövő héten meglesz a drogteszt eredménye. Ha drogozott, mennie kell, nem kérdés. Ha nem csinált semmi jogsértőt, akkor meg majd a választók eldöntik.

Kettős mércéről akkor beszélhetünk, ha drogozott, de nem mond le, és az emberek azt mondják, hogy ez rendben van. Az tényleg kettős mérce lenne. Meglátjuk.
A nemi hozzátartozás.
Tudom, keveset mond számodra, de nyugi, már a koroddal jár! 😂 😂 😂
A finn királylány se? Akkor csak buzi-e vagy! 😅
Attol meg a szemed elott lebeg a szakallas pofazmanya...... 😆
Ezért nincs mérce. Nem szabad ezek alapján ítélkezni.
Így kerek a világ. Mondtam, Csak engem ne kóstoljon be!!!
Egyik se. 😁
De rogton eszedbe jutott a venn kujon homár te kis huncut........ 😆
Nem valami kikqpos friss finn csitri,hanem a szakallas buznyak....... 😆
Szavazzuk? Mit kellene?
Egyébként egyik se érdekel. Se a finn csajszi, se Jocó.
Így mérce sincs. 😉
A szajert savazzatok,lemondott,a finn csajszt meg istenittek es nem mond le.
Kettosmerce vastagon,a szakallas buzinak es a finn csajnak is le kell mondana.Pont.
A hibaknak kell kovetkezmeny.Pont.
Miért ne?
Nem viselkedhet mindenki zombiként. Légy elfogadóbb! 😂
Szájer rázhatta? Még a másét is rázogatta.
Engem nem érdekel, amíg nem engem kóstolgat. 😂
Na,akkor osszegezzuk,se tuzolto se miniszterelnok ne razza a segget hisztis tinikent instan keso este. 😆
Én pl. nem. Látod, ennyi a különbség kettőnk között, hogy én nem hiszem, hogy a cél szentesíti az eszközt. Vagy legalábbis nem minden esetben.