Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benne van a pakliban.
Most kb 150-200e katonaval csigalassan de frontalisan epp feltorik a vilag legjobban eroditett vonalat a kramatorszk-szlavjanszk-avdivka-sziverszk vonalat.
Ha mozgositanak egymillio tartalekost trnyleg letarolnak mindent a karpatokig,es rohadt duhosek lesznek addigra.
Ez nemigen hianyzik.
Ez még a legkisebb bajuk lenne, a nagyobbik ha erre hivatkozva háborúvá minősítenék át és általános mozgósítás lenne.
Én remélem hogy idén hamar bebasz a kemény tél,kíváncsi lennék azokra a nagyokosokra.
Kíváncsi vagyok öcsém mit mond majd januárban mikor éves leolvasás lesz mert mint kiderült átalányt fizet és januárban van az elszámolás, azt hiszem gázzal fűtik a lakótelepükön a központit.
főleg az elsők 😆
Remelem minnel elobb feladjak az euromilliardok kutba hajigalasat.
Bar a dugin robbantas utan nem csodalkoznek ha kiadnak a kilovesi engedelyt az ukri politikai vezetes minden tagjara.
A csoro fecskek is?
Télen a fecskék elköltöznek melegebb éghajlatra 😅 Még a kormányuk is azt tanácsolta nekik(fetrengős)
Elso fecske,telen tobb lesz,remelem.
ha visszaelőzményezlek én, hogy-hogy látom frílacot???
Látom te szereted a küzdelmet 😆 kitartást kívánok neked hozzá blődikém(meghajlós)
Az asszonyát nem kell odaadnia megy az önmagától is csak legyen rá alkalom(fetrengős)
Én kérek számon?Hát nem pont te jöttél mengelével hogy vinném e hozzá a feleségem,egy olyan embert hozol pl-nek aki mér nem is él?De én mégis válaszoltam rá,de te annyira pipogya vagy hogy még erre sem tudsz válaszolni,pont ahogy a múltkori kérdésre sem tudsz válaszolni.Nem csoda hogy a szart is megennéd hogy ne rúgjanak ki,azok viselkednek így akik semmi máshoz nem értenek.
semmi (legyintős) egy tucat fazekas bosszankodik szerintem nem fordítják meg a dolgok menetét(gondolkodós)
A ruszki nem hinnem hogy feladja,arra jatszanak ki mibol fogy ki elobb,az ukri a felaldozhato katonabol,az usak a kidobando penzbol az europai a gazdasagi recesszio-felveheto kolcson,az atadhato fegyverbol mar junius kornyeken kifogytak az unios allamok.
Az amcsik meg Globemaster II vel szallitanak tuzersegi lovedekeket,az oceanon at.kb 4-500 kor egy kanyar amit leszallitanak.A muszka meg naponta 50 ezret lo ki,naponta.
Faszan megeri a szallitas.Mintha bogrevel vinned szemelykocsival kecskemetrol mohacsra a tuzolto vizet mert eg a hazad. 😂
kezdenek ébredezni
amúgy szerintem ezt eddig is tudták csak annyira jóneveltek hogy nem hangoztatták
vagy arra számítottak(a sok hülye átbaszós hír miatt) hogy a ruszkik előbb feladják
2 hónap és elkezdenek intenzíven fűteni, és majd felébred a többi is
No,mi utott az nemetekbe? 🤔

https://mandiner.hu/cikk/20220...
Dehogy volt.
Meg a kibaszott eresz is kamu,vagy az a ket buzi hobbit,a zajos meg a haverja madik epulet ele alltak,mert a videojukban sem latszik eresz. 😂
Plusz adalek hogy a finn minszterelnokot keteve zart ajtok kozt valasztottak,hirkozlesi miniszter volt,postasszrajk kezelesebe bukott bele a Rinne,Marin nem valasztasok utjan lett miniszterelnok.
Baszki,gazdasag az o erdeme?
19 decembere ota kormanyoz,johogynem a romai birodalom tundokleset is az o kozremukodesere fuzod fel.
Nezz mar utana picit a bulikiralynonek mielott az evtized politikai nobeldijat kiadod neki.
Atlag karrierpolitikus,mnt kamala,es veletlen vagy egy tudatos gepezet epitette ki a palyafutasat,nem a talentuma.
Ha nem egy nato csatlakozast vezetne le 80 evvsemlegeseeg utan ugy hogy nepszavazast sem irnak ki errol a kutya nem beszelne rola tobbet mint meghan markle-rol.
Szokásod szerint olyant próbálsz számon kérni rajtam, ami nem is.
Hogyan lehetne válaszolni erre?
A Szájernél volt drog, csak azt állította hogy nem az övé, és nem tudja hogy került a hátizsákjába. Nyilván.

Szájer nyilatkozata: "A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el, nincs tudomásom."

De mégegyszer mondom, ezzel az üggyel nem a Szájer ügy a jó hasonlat, mert teljesen más a kettő.

Az alkohol fogyasztás viszont nem illegális, és ha megnéznénk hogy egy átlag hétköznap délelőtt a finn vagy az orosz parlament tagjaiban van több vodka... te kire fogadnál? 😀

Ami a megválasztását illeti, pontosan erről beszéltem; nem mutatott más képet magáról, mint amilyen, és így választották meg. Akik rá szavaztak, azok tudhatták, hogy nem egy otthonülő, templombajáró, szentfazék fap.nára szavaznak.

Viszont a munkájára úgy tudom eddig nem volt panasz - legalábbis az ő gazdaságuk állapota sokkal jobbnak néz ki mint a miénk, pedig itt csupa komoly emberek irányítanak, nem ilyen kis bulikirálynők.
Na már megint mész fingfűrészelésbe az egyenes válaszok helyett.
Hol írtad?
Még jó hogy nem te mondod meg a finn elnöknek mit csinálhat és mit nem.Én egyébként a szájert is leszarom mit csinált,buzi buliba akart menni az ő dolga.Míg engem nem akarnak erre kötelezni akaratom ellenére,mint pl oltás,addig nem érdekel milyen bulikba jár.
Mondjuk speciel pont a szajernal nem volt drog,baszki ne dolj be a medianak,se vadat nem emeltek se drogtesztet nem akartak csinalni.
A keresztenyseg meg csak a hulye ateistaknak jelent buntelenseget.
Holott nem,csak a bunosok valodi megbanas tanusitasa utani isten altali bunbocsanatot jelenti.
Tudod,vetkezel,oszinten megbanod,es bocsanatot nyersz a tulvilagon.
A bulizos csaj ne legyen bulizos,foleg ha osszeakaszkodik a muszkaval.
Mit csinal ha 4.ig alvosra issza magat,bedol a ket pasija koze ajultra dugas utan es tizre arra ebred hogy ataludta azt a tenyt hogy putler 7 kor hulyere bombazta finlandot taktikai nukival? 😆
Szoval ha mar megvalasztottak legyen szives ne razza a segget,noljon fel,menjen haza a estrnkent a ferjehez meg a gyerekehez,takargassa be,es fekudjon le az emlitett ferjel hogy koran reggel tudjon miniszterelnokoskodni.Mert ez a melo nem csak unios talikrol es repifotozasokrol szol.
Vagy nem kell csinalni es kasszaskent siman riszalhatja magt minden este.Erted a kulonbseget munka es munka kozt?
Én írtam.Ha ott akkor csak az az egy van.....Akkor jó lenne?Te tényleg csak mellébeszélni tudsz.Továbbra is várom a munkahelyedért a feleséged kérdésre is a választ!Te annyira nem vagy tökös gyerek hogy erre tudj válaszolni.
De én írtam, hogy csak az az egy van?
Látod-látod, nem olvasol szépen.
Az urológusunkat Mengy Eleknek hívják, vazz valami kereszthorog féle hatalmas gyűrűt hord a vizsgáló ujján és sosem veszi le........nem szívesen járunk hozzá. 😬