Benne van a pakliban.
Most kb 150-200e katonaval csigalassan de frontalisan epp feltorik a vilag legjobban eroditett vonalat a kramatorszk-szlavjanszk-avdivka-sziverszk vonalat.
Ha mozgositanak egymillio tartalekost trnyleg letarolnak mindent a karpatokig,es rohadt duhosek lesznek addigra.
Ez nemigen hianyzik.
Kíváncsi vagyok öcsém mit mond majd januárban mikor éves leolvasás lesz mert mint kiderült átalányt fizet és januárban van az elszámolás, azt hiszem gázzal fűtik a lakótelepükön a központit.
Remelem minnel elobb feladjak az euromilliardok kutba hajigalasat.
Bar a dugin robbantas utan nem csodalkoznek ha kiadnak a kilovesi engedelyt az ukri politikai vezetes minden tagjara.
ha visszaelőzményezlek én, hogy-hogy látom frílacot???
Látom te szereted a küzdelmet 😆 kitartást kívánok neked hozzá blődikém(meghajlós)
Az asszonyát nem kell odaadnia megy az önmagától is csak legyen rá alkalom(fetrengős)
Én kérek számon?Hát nem pont te jöttél mengelével hogy vinném e hozzá a feleségem,egy olyan embert hozol pl-nek aki mér nem is él?De én mégis válaszoltam rá,de te annyira pipogya vagy hogy még erre sem tudsz válaszolni,pont ahogy a múltkori kérdésre sem tudsz válaszolni.Nem csoda hogy a szart is megennéd hogy ne rúgjanak ki,azok viselkednek így akik semmi máshoz nem értenek.
A ruszki nem hinnem hogy feladja,arra jatszanak ki mibol fogy ki elobb,az ukri a felaldozhato katonabol,az usak a kidobando penzbol az europai a gazdasagi recesszio-felveheto kolcson,az atadhato fegyverbol mar junius kornyeken kifogytak az unios allamok.
Az amcsik meg Globemaster II vel szallitanak tuzersegi lovedekeket,az oceanon at.kb 4-500 kor egy kanyar amit leszallitanak.A muszka meg naponta 50 ezret lo ki,naponta.
Faszan megeri a szallitas.Mintha bogrevel vinned szemelykocsival kecskemetrol mohacsra a tuzolto vizet mert eg a hazad. 😂
kezdenek ébredezni
amúgy szerintem ezt eddig is tudták csak annyira jóneveltek hogy nem hangoztatták
vagy arra számítottak(a sok hülye átbaszós hír miatt) hogy a ruszkik előbb feladják
2 hónap és elkezdenek intenzíven fűteni, és majd felébred a többi is
Dehogy volt.
Meg a kibaszott eresz is kamu,vagy az a ket buzi hobbit,a zajos meg a haverja madik epulet ele alltak,mert a videojukban sem latszik eresz. 😂
Plusz adalek hogy a finn minszterelnokot keteve zart ajtok kozt valasztottak,hirkozlesi miniszter volt,postasszrajk kezelesebe bukott bele a Rinne,Marin nem valasztasok utjan lett miniszterelnok.
Baszki,gazdasag az o erdeme?
19 decembere ota kormanyoz,johogynem a romai birodalom tundokleset is az o kozremukodesere fuzod fel.
Nezz mar utana picit a bulikiralynonek mielott az evtized politikai nobeldijat kiadod neki.
Atlag karrierpolitikus,mnt kamala,es veletlen vagy egy tudatos gepezet epitette ki a palyafutasat,nem a talentuma.
Ha nem egy nato csatlakozast vezetne le 80 evvsemlegeseeg utan ugy hogy nepszavazast sem irnak ki errol a kutya nem beszelne rola tobbet mint meghan markle-rol.
A Szájernél volt drog, csak azt állította hogy nem az övé, és nem tudja hogy került a hátizsákjába. Nyilván.
Szájer nyilatkozata: "A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el, nincs tudomásom."
De mégegyszer mondom, ezzel az üggyel nem a Szájer ügy a jó hasonlat, mert teljesen más a kettő.
Az alkohol fogyasztás viszont nem illegális, és ha megnéznénk hogy egy átlag hétköznap délelőtt a finn vagy az orosz parlament tagjaiban van több vodka... te kire fogadnál? 😀
Ami a megválasztását illeti, pontosan erről beszéltem; nem mutatott más képet magáról, mint amilyen, és így választották meg. Akik rá szavaztak, azok tudhatták, hogy nem egy otthonülő, templombajáró, szentfazék fap.nára szavaznak.
Viszont a munkájára úgy tudom eddig nem volt panasz - legalábbis az ő gazdaságuk állapota sokkal jobbnak néz ki mint a miénk, pedig itt csupa komoly emberek irányítanak, nem ilyen kis bulikirálynők.
Még jó hogy nem te mondod meg a finn elnöknek mit csinálhat és mit nem.Én egyébként a szájert is leszarom mit csinált,buzi buliba akart menni az ő dolga.Míg engem nem akarnak erre kötelezni akaratom ellenére,mint pl oltás,addig nem érdekel milyen bulikba jár.
Mondjuk speciel pont a szajernal nem volt drog,baszki ne dolj be a medianak,se vadat nem emeltek se drogtesztet nem akartak csinalni.
A keresztenyseg meg csak a hulye ateistaknak jelent buntelenseget.
Holott nem,csak a bunosok valodi megbanas tanusitasa utani isten altali bunbocsanatot jelenti.
Tudod,vetkezel,oszinten megbanod,es bocsanatot nyersz a tulvilagon.
A bulizos csaj ne legyen bulizos,foleg ha osszeakaszkodik a muszkaval.
Mit csinal ha 4.ig alvosra issza magat,bedol a ket pasija koze ajultra dugas utan es tizre arra ebred hogy ataludta azt a tenyt hogy putler 7 kor hulyere bombazta finlandot taktikai nukival? 😆
Szoval ha mar megvalasztottak legyen szives ne razza a segget,noljon fel,menjen haza a estrnkent a ferjehez meg a gyerekehez,takargassa be,es fekudjon le az emlitett ferjel hogy koran reggel tudjon miniszterelnokoskodni.Mert ez a melo nem csak unios talikrol es repifotozasokrol szol.
Vagy nem kell csinalni es kasszaskent siman riszalhatja magt minden este.Erted a kulonbseget munka es munka kozt?
Én írtam.Ha ott akkor csak az az egy van.....Akkor jó lenne?Te tényleg csak mellébeszélni tudsz.Továbbra is várom a munkahelyedért a feleséged kérdésre is a választ!Te annyira nem vagy tökös gyerek hogy erre tudj válaszolni.
Az urológusunkat Mengy Eleknek hívják, vazz valami kereszthorog féle hatalmas gyűrűt hord a vizsgáló ujján és sosem veszi le........nem szívesen járunk hozzá. 😬
Most kb 150-200e katonaval csigalassan de frontalisan epp feltorik a vilag legjobban eroditett vonalat a kramatorszk-szlavjanszk-avdivka-sziverszk vonalat.
Ha mozgositanak egymillio tartalekost trnyleg letarolnak mindent a karpatokig,es rohadt duhosek lesznek addigra.
Ez nemigen hianyzik.