Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesokkolja tézerrel?
Csak ha egzisztenciális vagy államiság fenyegetése áll fenn,magyarul az ukránok kurszknál indulnak urraaaaa rohamra.
Amúgy legutóbb a sojgu mondta hogy nyet.Erre a lökött nő aki azt se tudta rosztov és voronyezs ukri vagy ruszki,de simán szórná az atomot mind a 120-at ami van nekik.
Úgy még hogy meg sem választották egyenlőre.
A szomorú hogy neki van a legnagyobb esélye borisz után.
Nos, adott két nem uniós, nem nato ország balhéja, amibe beszáll (sőt, inkább a kirobbantásért felelős), amerika, a nyugat, a kelet!
Hogy is van ez????
azért egy 50 kilós kislány hogy bilincsel meg egy 140 kilós kancigányt ha nem hagyja magát a kisebbség?
mert ugye lábon nem lőheti, elfogni nem bírja akkor minek van?
Lehet Ő felfelé tud nagyot ugrani csak akkor a kosárban nem volt pozíció így lett kézis(kezeit széttáró)
2 vödör vizet a rendőr? Minek vigyen? Az blődiék dolga nem?(kérdőjeles)
hát azért oroszország részéről már néhányszor belengették az atomtámadás lehetőségét feb. 24 óta(gondolkodós)
ez még csak 3 hónapja gazdasági vezető ott(fetrengős) Miért nem Terike nénit a takarítónőt nevezték ki ideiglenes igazgatónak már 20 éve ott takarít minden nap 😅
Egyébként meg jól tették, hogy kirúgták a 2 vezetőt szerintem miattuk van ez a fene nagy aszály is (gondolkodós)
Atomhatalomnak számít, bár már ráférne egy korszerűsítés a cuccra!
Mondjuk én nem bánom, hogy nincs rá pénzük!
Jól írod(meghajlós) egyenlőre(kezeit széttáró) azt ha sokat kekeckednek ezek is kiesnek valamelyik magas épület ablakából orosz mintára(gondolkodós) Tudomásul kell venni,hogy meteorológusnak lenni a veszélyesebb szakmák közé tartozik (kezeit széttáró) Ezek is inkább kaszkadőrnek mentek volna az időjóslás helyett ott nincs ennyi bizonytalansági tényező(gondolkodós)
Kézilabdázott és nem tudott 2métert ugrani?Na neeee.
itt összekeverhették a betűk sorrendjét, mert akár hogyan olvasom nem állnak össze értelmes szavakká(kezeit széttáró)
angoloknak van atomfegyverük?
vicces dolgok ezek
engem azért nem vettek fel rendőrnek mert színtévesztő vagyok
minden tekintetben megfelelő voltam csak a színtévesztés miatt nem lehetett
most meg 40 kilós kislányokat is felvesznek....
aztán sírnak hogy nincs ember, ha meg van akkor semmit se ér
nekem 2 ismerős is rendőr, egyik idén végzett másik meg jövőre fog, azt csodálnám ha 2 vödör vizet el tudnának vinni 20 méterre
20 éve egy ismerős gyerek azért nem volt alkalmas mert az erőnléti felmérés szar volt, nem tudott helyből 2 métert ugrani, mindezt úgy hogy 17 évesen már a felnőtt csapatban kézilabdázott, csak valamiért nem jött össze a 2 méter( kislányoknak tuti sikerült)
UTALT- szerinted, ez az ostoba liba meg kerek-perec kimondta!!!
És legyen aki kezeli.
Na az nincs.
Uhh,a hibbant ujra előkerült.
Tehát a félkegyelmű Liz még meg se kapta a miniszterelnöki posztot de már erős asszony és atomot dobna a ruszkikra.
Ezt a hibbantunk megint az oroszra keni,igaz putler még csak nem is említett atomot,de a hibbantunk TUDJA hogy arra gondolt. 😆
Szerintem kár a billentyűzetet püfölnie,másolja be 400x hogy P1G oszt jovan.
Mindenért putyin és a pincsije orbán a felelős még az agyilag zokni Liz Truss felelőtlen kijelentéseire is.
Mer lehet a nem túl eszes nő is putyin embere? 🤔
nem meteorológus az új főmeteorológus :) az 50-es években volt jellemző, hogy a párthűség felülírta a szakmaiságot. most újból itt tartunk. egyébként az mvm nem rég kinevezett vezére sem szakember. úgy tűnik, ez az új irány. vissza az 50-es évekbe...
https://index.hu/belfold/2022/...
"Liz Truss szükség esetén kész bevetni az atomot Szükség esetén kész megnyomni az atomfegyvereket indító gombot a miniszterelnöki posztra pályázó brit külügyminiszter, Liz Truss – idézte a politikust a Ria Novosztyi nyomán az Index."
vlagyimirovics az egész világot megfenyegette, amikor azt mondta még februárban, hogy ha beavatkozik valaki, akkor soha nem látott lépéseket tesz, utalt ezzel az atomfegyverre.
a magyar vezetők egyelőre megúszták kirúgással!
https://444.hu/2022/08/22/1937-ben-a-szovjet-meteorologiai-szolgalat-igazgatojat-ki-is-vegeztek
én csak azt bánom, hogy nem valósult meg az "operation unthinkable" 1945-ben.
Oroszok nem véletlen említették meg Londont hogy hova repülne elsőnek "jó napot"
Tömören ,de nem is kell hozzá tenni semmit
REICHORN FŐRABBI (FRANCIAORSZÁG 1859):

"A háborúk a zsidók aratásai."