és tényleg
pl a lőrincünk ha fel van húzva a lámpavasra akkor ott van, nemzetközi botrány ebből nem lesz csak pár cikk
ellenben ha egy német vagy francia cég el lesz zavarva és államosítva akkor abból igen
Csakhogy nem rólunk volt szó, hanem ukrajnáról!
Én elhiszem, hogy mindenről is a cigány tehet, de az is betegség, hogy semmit nem lehet leírni úgy, hogy valaki ne kezdjen el o1gézni.
Sőt inkább vissza vásároltatta a haverjaival amit a libsikomcsi banda szétárult.
Ugyhogx, igen, legalább már itt van és elég a helyi hülyét mindenféle nemzetközi pereskedés helyett egyszerűen csak kiiktatni.
De azt bem írtad le hogy hány ukrinak segítettél személyesen vagy hányat fogadtál be!Vagy te is csak egy ilyen fórumon sajnáljuk őket de valójában semmit nem teszü k érdemben típusú ember vagy?
a vityusz annyival jobb hogy nem idegen kézbe játszotta át, annxibelőbye van hogy egy esetleges forradalom esetén elég helyi embereket felkötni, nem járunk úgy mint anno kuba
Na például ezt az én szememre nem vethetné senki(meghajlós) Vagy 4-5 éve ukránok mellett horgásztam,(kezeit széttáró) egy csomó jó tanáccsal láttam el Őket meg, még néhány szem bojlit is adtam nekik a siker érdekében. (meghajlós) Onnantól kezdve elkezdtek halat fogni(meghajlós) Két napig előtte meg csak áztatták a zsinórt. Nem kértem cserébe semmit, egyszerűen önzetlenül segítettem Ukrán felebarátainknak(kezeit széttáró)
Figyelem az esemenyeket,szarul all az ukranok szenaja.
Fogynak mint a napon felejtett vaniliafagyi.
Es meg dániel szmpátiája sem segit a dolgon.Sok hulyeseget tesznek,pl eroltetik a herszoni offenzivat. http://youtu.be/UYg4ty4TlY4
pl a lőrincünk ha fel van húzva a lámpavasra akkor ott van, nemzetközi botrány ebből nem lesz csak pár cikk
ellenben ha egy német vagy francia cég el lesz zavarva és államosítva akkor abból igen
Én elhiszem, hogy mindenről is a cigány tehet, de az is betegség, hogy semmit nem lehet leírni úgy, hogy valaki ne kezdjen el o1gézni.
Ugyhogx, igen, legalább már itt van és elég a helyi hülyét mindenféle nemzetközi pereskedés helyett egyszerűen csak kiiktatni.
Annyira szereti a hazáját hogy lassan minden a nevén van(áttételesen)! Már maga a haza ő maga... 😅
Szelektív. Ismered ezt a kifejezést?
Fogynak mint a napon felejtett vaniliafagyi.
Es meg dániel szmpátiája sem segit a dolgon.Sok hulyeseget tesznek,pl eroltetik a herszoni offenzivat.
http://youtu.be/UYg4ty4TlY4