Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez valami kovid biztos ruha lehet.Igen jó lehet a 36 fokba.
Torolte a profiljat.
Én ma láttam de eléggé elcsodálkoztunk harmincsok fokban.
Na komolyodjunk.
https://neokohn.hu/2022/07/20/...
Ez a resz az ami nagyon ott van.

Mi az amivel mi fenyegetjük Oroszországot? Azzal, hogy a nyugati “nagy nevek” kivonulnak az orosz piacról, és az orosz aranyifjúságra egy borzalmas kinézetű szovjet farmernadrágba préselt, McDonalds és Netflix nélküli jövő vár? Azzal, hogy a drónjaikba kénytelenek lesznek világcsúfjára mosógép-chipeket szerelni? Azzal, hogy az orosz össznemzeti termék 8,17 százalékkal fog zsugorodni az Úr valahanyadik negyedévében?

"Ezzel szemben mi az, amivel az oroszok fenyegetnek minket? Azzal, hogy:

“télen megfagysz”. Ennyi. Melyik részét nem tetszik érteni a “megfagysz”-nak?"
Szerintem bekattant,még a nevét is átírta.
Vagy 2 éve van rajta ez a ruha évszaktól függetlenül!
Legalábbis én kb: azóta látom a városban.
Nem állt fel a vén ratyedlinek azért ilyen böszme mint a ferri potter. :D
Na majd legközelebb. Az öreg bagós mókolt vmit.....
Neki az egyenlő a halállal,de hogy az ötödik óránál elárulná az összes pin kódját ha cserébe kikapcsolod az is biztos.
Te tényleg beteg vagy. Nem kivántam rosszat neked meg nem anyáztalak, ott van a vigyorgós, de belém állsz.
Elhiszem hogy szar életed van de azé nem kéne átesni a ló másik oldalára.
Ahogy érzed. Tudod, nálam, nincs amnesztia.
Na alljon meg a gyaszmenet,a halalodat nem...........max felpeckelt szemekkel 20 ora orban osszest nezetnek veled nonstop.
Letiltotta a doki rola,csak nincs batorsaga felulbiralni.Szerintrm hulyeseg,mit arthat ketbliter muanyagba csomagolt cucc?
Igen, Mészáros László úr!
Hmm,max az osztrak migrivel dumal.Mondjuk en a plafonon fogom ragni az intarziat kinomban,5 fele rakkal fogok haldokolni,parkinzom lesz,botoxolok es megmergezem magam szteroidokkal.
Majd pont bogyot hianyolom? 😂
Ha letiltja a topik 85% at az eleg uncsi lesz neki.
Majd visszamegy a prohardware-re kiserteni. 😂
Most akkor rám gondoltál? 🤔
Elég szar barátaid vannak :))
Az én halálomat, naponta többször emlegetve?

Akkor a te kurva anyádat is László barátom!
Minden nézőpont kérdése. Ráadásul qwa sok minden változik napról napra.
Otthon is érdemes kívárni a hivatalos bejelentést.
Itt is úgy várják, hogy holnapután újrainduljon a gázszállítás, mint a messiást.
Visszatérek az eredeti kérdésedre:
Az én tarifám régi "védett " fogyasztóként csak 2668€/év, ami visszaosztva 0,49€/kWh(mindennel együtt), ami jelenleg majdnem 200Ft.
Ellenben új fogyasztóként ugyanannál a szolgáltatónál 3718€/év, azaz 310€/hó.
Mi a reális?
Vett volna egy 125-ös hondát azt azon még a tőtöttbagó parazsa sem alszik ki menet közben, szíhatná nyugodtan. :)
Bogyó a világot érzi túl soknak, nem bírja feldolgozni a külvilágot argus nélkül :)
A kritika egy dolog, a szemelyeskedes egy masik.
Nyilvan a nexus ismerettseg fuggvenye, de ha Bogyo soknak erzi mar idonkent - akarmennyire tud engem is irritalni idonkent a faradhatatlan propagandasajto-figyelo tevekenysege - azt valahol meg tudom erteni.
Meg négy nagy lógó szottyad kibebaszott herével. :D
Azzá kell tenni. :)
Vannak akik igen.... De Zoliról nem gondolnám. Ugyhogy nem kell tiltani :) Viselni kell a kritikát emelt fővel :))
majd jól letilt téged is aztán nézegethetsz.