Mi az amivel mi fenyegetjük Oroszországot? Azzal, hogy a nyugati “nagy nevek” kivonulnak az orosz piacról, és az orosz aranyifjúságra egy borzalmas kinézetű szovjet farmernadrágba préselt, McDonalds és Netflix nélküli jövő vár? Azzal, hogy a drónjaikba kénytelenek lesznek világcsúfjára mosógép-chipeket szerelni? Azzal, hogy az orosz össznemzeti termék 8,17 százalékkal fog zsugorodni az Úr valahanyadik negyedévében?
"Ezzel szemben mi az, amivel az oroszok fenyegetnek minket? Azzal, hogy:
“télen megfagysz”. Ennyi. Melyik részét nem tetszik érteni a “megfagysz”-nak?"
Te tényleg beteg vagy. Nem kivántam rosszat neked meg nem anyáztalak, ott van a vigyorgós, de belém állsz.
Elhiszem hogy szar életed van de azé nem kéne átesni a ló másik oldalára.
Ahogy érzed. Tudod, nálam, nincs amnesztia.
Hmm,max az osztrak migrivel dumal.Mondjuk en a plafonon fogom ragni az intarziat kinomban,5 fele rakkal fogok haldokolni,parkinzom lesz,botoxolok es megmergezem magam szteroidokkal.
Majd pont bogyot hianyolom? 😂
Ha letiltja a topik 85% at az eleg uncsi lesz neki.
Majd visszamegy a prohardware-re kiserteni. 😂
Minden nézőpont kérdése. Ráadásul qwa sok minden változik napról napra.
Otthon is érdemes kívárni a hivatalos bejelentést.
Itt is úgy várják, hogy holnapután újrainduljon a gázszállítás, mint a messiást.
Visszatérek az eredeti kérdésedre:
Az én tarifám régi "védett " fogyasztóként csak 2668€/év, ami visszaosztva 0,49€/kWh(mindennel együtt), ami jelenleg majdnem 200Ft.
Ellenben új fogyasztóként ugyanannál a szolgáltatónál 3718€/év, azaz 310€/hó.
Mi a reális?
A kritika egy dolog, a szemelyeskedes egy masik.
Nyilvan a nexus ismerettseg fuggvenye, de ha Bogyo soknak erzi mar idonkent - akarmennyire tud engem is irritalni idonkent a faradhatatlan propagandasajto-figyelo tevekenysege - azt valahol meg tudom erteni.
https://neokohn.hu/2022/07/20/...
Ez a resz az ami nagyon ott van.
Mi az amivel mi fenyegetjük Oroszországot? Azzal, hogy a nyugati “nagy nevek” kivonulnak az orosz piacról, és az orosz aranyifjúságra egy borzalmas kinézetű szovjet farmernadrágba préselt, McDonalds és Netflix nélküli jövő vár? Azzal, hogy a drónjaikba kénytelenek lesznek világcsúfjára mosógép-chipeket szerelni? Azzal, hogy az orosz össznemzeti termék 8,17 százalékkal fog zsugorodni az Úr valahanyadik negyedévében?
"Ezzel szemben mi az, amivel az oroszok fenyegetnek minket? Azzal, hogy:
“télen megfagysz”. Ennyi. Melyik részét nem tetszik érteni a “megfagysz”-nak?"
Legalábbis én kb: azóta látom a városban.
Elhiszem hogy szar életed van de azé nem kéne átesni a ló másik oldalára.
Ahogy érzed. Tudod, nálam, nincs amnesztia.
Majd pont bogyot hianyolom? 😂
Ha letiltja a topik 85% at az eleg uncsi lesz neki.
Majd visszamegy a prohardware-re kiserteni. 😂
Akkor a te kurva anyádat is László barátom!
Otthon is érdemes kívárni a hivatalos bejelentést.
Itt is úgy várják, hogy holnapután újrainduljon a gázszállítás, mint a messiást.
Visszatérek az eredeti kérdésedre:
Az én tarifám régi "védett " fogyasztóként csak 2668€/év, ami visszaosztva 0,49€/kWh(mindennel együtt), ami jelenleg majdnem 200Ft.
Ellenben új fogyasztóként ugyanannál a szolgáltatónál 3718€/év, azaz 310€/hó.
Mi a reális?
Nyilvan a nexus ismerettseg fuggvenye, de ha Bogyo soknak erzi mar idonkent - akarmennyire tud engem is irritalni idonkent a faradhatatlan propagandasajto-figyelo tevekenysege - azt valahol meg tudom erteni.