Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mik ezek a ddddd-ék bogyesz?
😆 Sztem pocses el tudja intézni, hisz ő kérte :))
tényleg
Valszeg,lehet toroltetni topikot?
Jut eszembe, ez bogyónak létrehozott topic, akkor most ez is okafogyottá válik?
Sajnos nekem nincs türelmem a hülyékhez. Meg ugy általánban semmihez sem. Ami nem hoz semmilyen hasznosat az életembe, akár csak egy mosolyt, azt próbálom kihagyni. Elég zsúfoltak a mindennapok (mondhatják hogy mert azzá teszem de ez van) így a legtöbbet kell kihozni a maradékból.
Be van ő már most is.
Nem hinnem,allandosagot kedveli,ezert tuti 30 eve ugyanazt teszi.Jo neha bereszkiroz egy fos renyot.De biztonsagi jatekos.
Ha azt tenne amit en bedilizne.
Mert heti szinten nincs biztos pont.Semmi.
Én olvasom "iszom" szavait, hogy tudjak rá megfelelően reagálni. :)
Na az nem hiányozna. Bár azt nem látom mert kibaszott fárasztó volt és értelmetlen az összes okoskodó és gyülölködő hozzászólása.
Valamiért rosszabbra fordulhatott a sora aztán ezt az egy okot tudta magában megfogalmazni. Gyengeség . Bár az őhelyében lehet a fasznak lenne már kedve az örökös harchoz. Pedig a túléléshez kell.
Követhetné labancok fattya is... ;-)
Mar mondtam,ejjel kettokor csejet ultetunk a kiserdoben kalocsa mellett.Az ijesztobb.
Baszott faraszto volt az a sok idiota o1g link es kep berakas minden oraban.
Szerintem azért mert o1g! :D
De hogy mié? Biztos Zolit nem merte mert megy azonnal a lapáttal meg a lefolyótisztítóval.
Mondjuk kicsit sajnálom, a (kissé elvakult) nézeteivel nem értek egyet, de egyébként a maga módján nem rossz figura a bogaraival együtt.
Bakker Lacit le káanyukázta Bogyó, azt lépett... Stift Dili! :D
Több fórumon létezik, ugyhogy majd vigasztalást lel amig ki nem ikszeli magát mérgében mindenhonnan
Akkor tényleg bekattant.Sokáig nem fogja bírni,az ilyeneknek kell hogy szidhassák valakinek a rendszert.
A tarsadalom kitermeli a zakkantakat,regen mig nem babusgatas ment a vadallatok kiszelektaltak.
Lűttek az indokolatlanul sok telex-index linknek.
Maradt raks.
Fasztuggya. Ittuk a kávét jött, felszállt a városi buszra aztán ment valahová.
igy se rossz.
Ez ki?