Nem az a gond hogy migralt mashova,hanem az a gyűlölkodő irritalo visszaugatas.
Es meg az is ertheto ha valaki O1G maniaban szenved es csak arra nyaladzik,az csak agyi defektus es jellemhiba.
A megbocsajthatlan az hogy lathatoan szenvedelyesen gyűlöl minden magyar embert.
Minusz a magarmt elvakultan komcsi vilagpolgarnak vallo korcsokat akik itthon elnek.
Ezek a ketpofara zabalt halado sajton hulyere doktrinalt bogyofelek akik szerint ami magyar az roooooszzz ami nyugati az joooollk es pont.
Majd vedelik a petpalackos argusz lohugyot 4 petyüdt balherevel.
Na ezeket eliminalni kell.
A ti (legalábbis sokatok) szemében én is hazaáruló/ migráns vagyok...
Talán annyi a különbség, hogy én (szerintem) nem felejtettem el, hogy honnan jöttem, + nem rózsaszín szemüvegen keresztül nézem az itteni helyzetet. Látom és érzem a "nyugati faszságokat" is. Azt is látom minden évben, hogy honnan hová jutott Magyarország.Hogyan éltek és hogyan élnek most az otthoni szeretteim. Ugyanúgy látom /tapasztalom az itteni (németországi) változásokat. Legyen az ügyintézés, egészségügy, vagy éppen útminőség .
Vannak fura dolgai, mint mindenkinek, de ha végig olvastad most neki volt igaza.
Ettől függetlenül nálunk most akkor is változik az eddig sem olcsó áram ára, már megkaptam róla az értesítést.
Mindegy, ez most ilyen kerékpár. Eddig is kifizettük, ezután se lesz másképp.
Akkor ahogy ígértem. Próbálom tőmondatokban:
Állítottál valami!
Beillesztettem egy cikket!
Bíróság cáfolt meg téged! (Bocs kicsit bővítettre sikerült)
Nem én cáfoltam!
Téged ez nem érdekel!
És szerinted más a hülye!
Aham...
Esti házi: gondolkodj el rajta...
AztaQRWA...
Ez azért nem semmi.... ca. 8km távolságra vagy Kufsteintől, amire én kalkuláltattam...
Azt tudom, hogy fogyasztói helytől függően lehet eltérés.
De, hogy ekkora???
Nincs mit tenni,
Elnézést kérek!
palika nagyon odabaszós:
http://youtu.be/F9rbw_6TmBY