Nekem némi vezeték és egy munkakku kell csak.És mehet a furgonba.Bár egyenlőre félreraktam ezt a projektet.
Kivárom hogy munkanélküli leszek e vagy nem. 😆
Még nem szántam rá magam, csak elkezdtem agyalni rajta. (Ha lehet hinni a rezsinövelés eddigi "publikus" sarokszámainak, akkor tulajdonképpen nem lesz szükségem, ezért kivárom a hivatalos közleményt).
"Hogy mitől, az lényegtelen. Covid, Háború, világpolitikai izmozás, lényegtelen. "
Ez olyan észosztás ami libsi bárgyúságra jellemző . Mert te a dolgokról úgy beszélsz mintha csak úgy történnének ,ja most esik most szél fúj 😂 😂 😂 Magától nem borul kereslet kínálat Jaj jaj mit csináljuk hogy boruljon ????????? Legye COVID vagy háború .................... Stb ???????????? Vagy mind egyszerre ???????? Nem gyanús hogy emberelek döntenek valamiről ( Usanka politikus EU politikus ) és zsebtöméshez kell a sztori is
Üdv : Nagyon nagyon egyszerű szállítmányozó 😉
Lehet egyet nekem is kéne vennem - töltő áramkörrel, a legolcsóbb 210Ah-s 12V-os teherautó akksival, a szünetmentes tápomhoz. A dolgozós PC-met szerintem simán elvinné, az év háromnegyed részében. De még nem szántam rá magam, megvárom mire kijönnek a rezsinövelés hivatalos számai a rendeletben. A Siesta gázkályhát viszont meg szeretném lépni.
T tényleg hülyébb vagy a sokévi átlagnál.
Minden évben kb 50-60 embernek a bútorjait ütemezem mert jön az ablakos,szigetelünk,festünk stb.
És ez minimum 10 éve van minden nyáron.
Az összes házgyári a környéken le van szigetelve,látom bazmeg,nem csak a telexindex a vályogbarlangban amin infőt gyűjtök.
Szóval jeszisen ELMÉSZ TE A BÜDÖS PICSÁBA........... 😆
A mesterségesen alacsonyan tartott árak az olaj a tűzre. Mert mitöl magas a világpaci ár? Hát mert a kereslet-kínálat arány megborult. Hogy mitöl, az lényegtelen. Covid, Háború, világpolitikai izmozás, lényegtelen. Magas a kereslet, alacsony a kínálat. Na most ha erre alacsonyan tartott árakkal reagálsz, akkor nem csökken a kereslet, söt akár növekszik is és kvázi továbbgerjeszted a drágulást. nem azért mondogatják (nyugaton) mindenkinek hogy kevesebbet autózzon, vagy fűtsön mert elfogy ( a leggazdagabbaknak mindig fog jutni), hanem mert ezzel tovább hajtják az árakat a magasba..
Tudod kik dolgoztak az elmúlt években kamionsofőrként? Oroszok, fehéroroszok, ukránok, Keleteurópaiak legegyszerűbb példányai...Én Európa egyik legforgalmasabb tranzit folyosóján dolgozom, a családban és a baráti körben is sokan dolgoznak a szállítmányozásban...Gyakorlatilag fele kamionsofőr esetében az is érthetetlen hogy lehet jogosítványuk, olyan egyszerűek...Most hogy volt a COVID mizéria, beszoptak a SPUTNIK V-el meg a kínai oltásokkal, mert nem engedték egy részüket dolgozni, majd most jött a háború és sokan mentek katonának, vagy éppen menteni a családjukat,...Egyszerüen elfogyott a soför...
A körülményeken meg nem akarnak javítani, inkább az önvezető kamionokban hisznek...
Nézz már szét egy átlagos, kisebb faluban! A házak felén még hőszig ablakok sincsenek, pedig az pár éve még "filléres tétel" lett volna (tudom, saját kezűleg cseréltem ki az ablakaimat és szigeteltem le vastagon a padlást). Meg rossz hatásfokú konvektorok vannak a gázkazán helyett. Eddig egyszerűen olcsóbb volt a gázt pocsékolni ezerrel, mintsem meglépni ezeket a leg alapvetőbb korszerűsítéseket. Most már kurva drága lett az ablakcsere, meg mindenféle szigetelés. Ők fognak szopni a legjobban szerintem....
Kivárom hogy munkanélküli leszek e vagy nem. 😆