Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bele kell kezdeni. Nem tudom mit vettèl de ha földmunkagép, a kata amúgy sem lett volna jó. Persze, a legelején. De arra mehet most is 🤷🏼‍♂️
Látszik mekkora tudatlan gyökér vagy, nulla ismerettel. A 2000euros fizetés már egy nagyon jó, nem pedig átlag fizetés a csodás németországban.
Épp arról írok, hogy még ő is kevesebbet fizet csak 2200€ a fizetése ezért ahogy írtam vagy a fizetéseket alakítsák úgy mint kint vagy az energia árakat vegyék le mint amennyi eddig volt, az nem megy, hogy annyi a fizetés vagy több mint egy alkalmazotti fizetés. A katáról számomra annyi, hogy épp vettem egy gépet és futót (az még meg sem jött csak kifizettem) hozzá amivel munkát akartam vállalni lakosságnak, de nyilván céges lett volna a jobb, na ez most ugrott mert annyi évek múlva sem lesz, hogy kibírjam ebből a mellékesből termelni a hazai járulékokat ami a mellékállásos kata 25000-ével eleinte talán ment volna, na így most ipar nem lesz hanem rendbe teszem a saját kertem meg a családét és utána eladom.......
Ha még egyel hátrébb lépnél akkor meg látnád amERIKÁT és ki világlik hogy nem oroszok a gonosztevők
De ha mégse tiszta az összefüggés akkor mondjuk én se értem Ukrajna se nem NATO se nem EU még is kardoskodnak mellette, ironikusan kérdem MIÉRT ????????? Tipp ????? 🙃
Egy régi, volt munkatársam. 😆 Nagyon szerettem volna megdugni anno (30 éve), de nem állt kötélnek.... 😍
Ki az az évi? 🤔
Ja, ahol 2000 Euro a HAVi kereset és KETTEN keresnek a családban, ott nem akkora úgy kifizetni ÉVI 820 Euro-t vellanyra. Nálunk meg - a kormányunk, politikánk jóvoltából - a népek negyede minimálbérből tengődik, sőt ha munkanélküli lesz akkor mehet havi 50 ezerért közmunkásként árkot takarítani. De nekünk a legnagyobb a pofánk egész Európában.
Áprilisban mennyibe került az energia? Azóta kik azok akik feltornázták az árakat szankciókkal ? Hát a buzi haverjaid.
No találtam egy cikket júniusról ahol a németeknél átszámolva 170ft/kwh az ár, de az összes szomszédnál kivéve ausztriát ahol 180 az ár tehát a szomszédoknál 100ft alatt van így a mi 246ft-unk eu elsővé avanzsált minket így a piaci árra hivatkozni elég érdekes persze ha nálunk ilyen a piac akkor ilyen.
Sanyi, öcséd is ennyit fizet mint mi. Nem tudunk mit tenni, nem várhatjuk el hogy a kormány fizesse ki a 6-7szeresére emelkedett energiaárat mert ugye a regzsicsökkentett ár az akkori energiaárakhoz lett szabva.
Aki szidja a kormányt ezért a lépésért az egyszerűen fogyatékos. Mint a sok kata tüntető.
"3500 KWh évi áramfogyasztással kb 700€-820€ közötti összeget fizet áramra évente"
....ezt egy januári cikk amit hirtelen találtam a német áram árról és ez alapján 96ft/kwh volt akkor az áram ára, most nem tudom mennyi, öcsém ha hazaér megnézi mert a nevére jön a számla, lehet, hogy ott is 246ft most mint nálunk majd kiderül. Igazából épp a hihetetlenül megemmelt összeg miatt kéne minimum az éves átalányt bevezetni, felénk 200000 alatt kerenek a népek, páran dolgoznak 3 műszakban mint nejem nekik olyan 250000 a lé, de jellemzően 150-180 vagy 1 műszakban boltban stb csak 130 körül alakul, ebből a pénzből még 50000-et sem lehet kifizetni, felkénk mint az egész országban jellemzően fideszesek a népek, de most ami a fészen íródik ahogy ocsúdnak......
Én is szeretlek! 😍
A sok kofidisz ojjtástú ekkora ökör a vén kecske. :D
ezt az állításod honnét veszed?
többször is írtad de mi alaján gondolod ezt?
Tényleg kezdjük az elején: ha Putler haverod - halála előtt - nem akart volna újra cári, Nagy-Oroszországot építeni (meg új világrendet), akkor most éppen teljes nyugi volna. A járványnak (majdnem) vége, éppen kifelé másznánk az elmúlt két év nyomorúságából....
Kezdjük az elején,a buzi usákok-hoholok kavarása miatt beverék az orrát a hoholoknak.
Se kutyám se macskán se EU tag ukrajna,ugyanúgy mint irak,szíria,Jemen sem EU tag.
Nem is volt se energiaválság se infláció se semmi.
Mégis valahogy elkezdte a sok istenverte EU politikus tolni a hoholokat pénzel,fegyverrel és szankciókkal.
Az usák pénzügyminiszter szólt is hogy nem toljátok ennyire a szankciókat.
Deeeee azért csak nekimentek a 6.-nak is.
Na szóval nem vitya miatt van gebasz hanem az EU faszkalapok idióta szankciói miatt.
Bár amilyen istenverte sötét egy baromállat gennyláda vagy csak azt tolod hogy mindenért a kormány felelős.
Nade,mivel kampányígéret és plakát is volt arról hogy amint megalakul az ellenzéki kormány tokkal-vonóval tollvonásra megszüntetik a rezsicsökkentést nem is értem miért vergődsz,hisz pont az történik amire vágyakozva nyáladzottál évek óta.
Nem kell rezicsökkentés,csak kevesebb gáz,kevesebb villany,kevesebb autó használat kell ahogy mondta szent zajos.
Én úgy gondolom hogy - mivel óriási összegekről van szó - kizárólag a havi tényleges leolvasás játszhat, a mostani, "becsült havi" az nem. Amúgy meg majd szépen megtanulunk takarékoskodni: csak ott, és annyit használjuk a fűtést / villanyt / klímát, amennyit tényleg elengedhetetlenül szükséges. Ha ez a jómódú németnek / osztráknak megy, akkor nekünk is menni fog. Ja, hogy eleinte kicsit furcsa lesz a dolog.....
Három hónapig tartott ki a "vezér" szava.... Nyáron, amikor szinte nem is fogy lakossági gáz.
Ha nem változtatnak ezen érdemben akkor az lesz, gyakorlatilag egy alkalmazottnak kifizethetetlen lesz.
Láthatod: a buzi orosz haverjaid miatt egész Európa bajban van. Miből gondoltad, hogy mi (az EU legszarabb országa) bármiből is ki fog maradni? Mert a führered azt mondta választás előtt? Ne röhögtesd már ki magad....
gondolom mert egyszerűbb és gyorsabb
a lényegét én sem értem, de erre tippelek
Azon felül hogy büdös gyökér vagy még hülye is.És egy rosszindulatú vén gennyláda.
Egyrészt szerintem szarul számolták.
Másrészt igencsak ostoba felfogásra vall a "fidesz a hibás" a világ összes bajáért.
Se a háború,se az ostoba szankciók se a többi dolog nem kormányfüggő.
Azonkívül dobrevék azzal kampányoltak hogy amint kormányhoz kerülnek azonnal megszüntetik a rezsicsökkentést.
Komplett,nem átlag felett kell fizetni piacit,nem julius után,hanem fullba,és aprilisban.
Ez valahogy nálad nem akadt be,nem is értem.
És ne hazudozz hogy nem mert a zajos ki is jelentette.

http://youtu.be/qmxJ19Qv8kI
Nono! Télre ránk ömlik, meglásd!
Kétharmados többség mellett ugyan mire kellett a führernek a rendeleti kormányzás?
Nem ezt 🙄 de kész szerencse hogy gyugyi gyakorlatoztatta népet 8 éven keresztül ,kis edzés nem árt 😂 mielőtt Klárika magához ragadja hatalmat és csordultig ránk önti a szart 😂 mert most még csak csordogál 😬
havi eladzámolás lesz a gázon akkor itt háború lesz
10-20 köbméter egy átlagos ház fogyasztása a mínuszoktól függően
ez télen minimum 300 köbméter gáz havonta
na az teljes áron számlázva polgárháborúhoz vezetne

parapetes konvektor hatásfoka bőven 80% feletti egyes tesztek szerint 90% feletti
a legtutibb gázkazán is 5-10% közti spórolást jelentene
meg 3 millát egy központi fűtés kivitelezése
szóval marad, max nem fűtök vele, de akkor se lesz csere
ellenben napozó matracot tuti teszek az ablak üvegre legalább éjszakára