Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel nem lakunk szibériában kb értelmetlen amit tervezel
egy hét alatt nem hűlik ki a lakás 0 fok alá, nem kell attól tartani hogy bármi károsodás lesz benne
inkább vegyél 5 takarót
pecás élményeimből kindulva +5 fok körül még lazán elvan az ember 4-5 takaró alatt
Azt mondd meg, hol tudok venni PB-palackot, számlásan. A kurva kalocsai MOL-kút nem ad el, csak cserél...
Nem nagyon érdekel, hogy te mit hiszel, vagy sem!
Ez a tényeken fikarcnyit sem változtat!
Látod, ezen is simán átlépsz, mert én hoztam, pedig megtörtént!
Az elismerést köszönöm 😁
Ha az oltással nem hisztiztél volna anno - tudnék hinni neked. Így nem igazán...
Tele a lakás Co-riasztókkal. Egyheti tartalék-fűtésnek gondltam.
Nem tehetek róla, hogy a valóság meredekebb mint amit be bírtok fogadni!
Az alábbi dolog is elhangzott scholz szájából!
Azt inkabb ne.
Bar ha ongyi akarsz lenni,bennevagyok. 😆
ezt mire alapozod?
nagyon jó meglátásai vannak, igaz néha túlzóak és van amikor nékülözik a bizonyítékokat(vagy csal lusta linkelni a bizonyítékot)
de sokal közelebb jár az igazsághoz mint te valaha is fogsz
Jut eszembe: ha 11 kg-os gázpalackot szeretnék VENNI (nem cseréltetni), azt hivatalosan hol tehetem meg?
Kinéztem egy Siesta gázkályhát elég jó áron, csak kéne hozzá 2 palack...
Szerintem Te vagy az alusipkás idióta!
Ízlelgessük már az alábbi mondatokat!

"Kanada lépése "biztosítja gázellátásunkat, aminek köszönhetően Németország és Európa továbbra is képes lesz Ukrajna humanitárius, anyagi és katonai támogatására" - fogalmazott Scholz.

Szóval azzal , hogy kanada visszaadja a turbinát, ismét jöhet OROSZ gáz a németekhez, így nem áll le a gazdaság és tudják támogatni az UKRÁNOKAT!!
De én vagyok az alusipkás idióta mikor azt állítom, hogy ez az egész hirig egy zsidó furmány a szopatásunkra!??
Bogyeszkam,mernok lettedre tenyleg hulyebb vagy mint egy par felretaposott kozakcsizma.
Amit latsz kalodas az egy kobmeter.az most kb 34e forint.
Az erdei ronkben 1x1,7x5.Az 8,5 kobmeter.
Ez felvagva 4db 2x2x1,2 es taroloban van. Saccra 15-18 kobmeter felvagott fa jon ki belole.
Ami egy tel ha nincs csak atlag hideg.
Hetvegen kene kezdeni vagni es hasitani.
Éd azt hiszed valaki ingyen hasogatja, kalodázza? Hülyegyerek.
Ööööö.... Mit jelent az hogy felvágni?
Normális helyen díszcsomagolásban adják, vaze!
Ez igaz!
És még ők is sokallják.
Jelenleg 31115,- meteresre feldolgozott,5 kobmeter a minimalis rendeles.Te bazmeg kipurcannal ha be kene vinned es felvagnod.
Akkor meg minek? 😆
"...hogy engem büntessetek azért, mert a nyomorúságos béremből nem tudtam fűtés korszerűsíteni, hogy nem telik másra csak arra, hogy vegetáljak."

Gyönyörű mondat. Pont szigetelésre, nyílászáró cserére, meg fűtés korszerűsítésre voltak jó pályázatok az elmúlt években, kicsit utána kellett volna menni a dolgoknak, nem?

Nézzük reálisan a dolgokat: aki foglalkozott vele, utánajárt, az elmúlt években tényleg kis pénzből meg tudta ezeket csinálni. És hát Magyarországon vagyunk, itt nem túl nehéz olyan vállalkozót találni aki túlszámláz, még azzal is lehetett fogni a pályázatokon (már persze másoknak, és sosem csináltam ilyet, csak hallottam róla 🙂)

Másrészt, az igaz, hogy Orbán a látszatintézkedések császára, de baszki ha valakinek 30 év munkaviszony után nincs annyi pénze, hogy felújítson valamit a pecóján, az nem csak a kormányzat hibája... szerintem.
Szerintem még most a nyáron kivágatja, és eladja amikor a legdrágább lesz a piacon.
Pipi kezdet aggódni az akácosa miatt. Vagy őrizteti milliókért, vagy a brazilok tarra vágják már az idén. 😂
Mind a kettő bukta.
Nálunk csak az egyetlen gázkéményünk van, egyébként biz' isten elkezdenék valami fatüzeléses kályhában gondolkodni....
pár éve odaadtuk a cigóknak, annyi volt a baja hogy az egyik lap el volt törve
Kezdhetsz gyűjteni a salgótarjáni kombi tűzhelyre:

https://reburg.hu/wamsler-salg...