erre akartam kilyukadni csak nem fogják fel a libsik
ha a patkánybohóc ferike lenne a góré a nyelve tövig a brüsszeliták seggében akkor itt minden rendben lenne még az is ami nem
kapnánk marékszám az ingyen eurókat, de sunyiba meg talicskaszám vinnék ki, ez tetszene a sok seggarcúnak, ismét 110%-os gyarmatként bánni velünk
érdekességképp
romániában van útdíj a külföldieknek, már a határon meg kell venni(max az első árusítóhelyig mehetsz)
románoknak nincs útdíj
brüsszeli buzi agárkodik miatta? hát nem, ez nem fura?
mégegyszer:
szerintem sincs rendben, se az hogy borsodban 800as órabére van egy segédmunkásnak, pesten meg 3500
ellenben ami ház borsodban 5 milla az pesten 65, borsodban ingyen parkolsz pesten nem
szóval ez összetett
de nem ez a lényeg
az a lényeg hogy a magyar állam ad kedvezményt a magyar embernek, és emiatt lázadnak a buzi haverjaid
de másért meg nem, szóval a megkülönböztetés csak addig él amíg a zsebük ki van tömve
Hát ja! Nem vallom a nézetedet már libsi vagyok 😆 Érdekes magyarázat!
Légyszi az utolsó kérdésre legalább válaszolj! Ez a különbség akkor miért van rendben?
Nem érthető hogy ez miért kellene hogy zavarja őket?!? Ha magyar céget viszel, megnézed hogy mennyi egy hasonló kaliberű, tudású, szorgalmú német fizetése és azt adod a magyarnak? Miért nem? Gondolod hogy nem lenne olyan aki azzal jönne hogy gyerekek, miért alkalmazátok ez az embert 3000 euróért? 2800-ést én megcsinálom. Mert még az is jó pénz sok embernek... És erre is lenne aki alálicitálna... A tulaj meg hülye lenne nem kihasználni. Vagy mondja azt hogy áááá... csak akkor jöhetsz ha 3000 fizethetek?!? És akkor arról nem is beszélve hogy a többi szakmában dolgozó bérét mennyire vágná szarrá, be is dőlne magyarország gazdasága!
Elvileg igazad lenne, ha nem piacgazdaság lenne!
De akkor kérdezném: Miért nem keres ugyanannyit egy vidéken dolgozó xy nevű z szakmával rendelkező, mint pesten ugyanilyen munkakörben, ugyanazzal a kvalitással???
látom te is igazi libsi agyatlan pöcs vagy
kb 5x leírtam hogy tudom mi miért van, és azt is hogy bár törvényes és jogos de nem tisztességes
üzletben meg nincs tisztesség....
de
az állam úgy támogatja a polgárait ahogy akarja
most támogatja az olcsóbb benzinnel( evvel sem értek egyet de ez is lényegtelen)
buzi brüsszelitáknak ez nem tetszik
azonos jogú az összes eu állampolgár így az összest megilleti az olcsósított benzin ha itt tankol( evvel se vitatkoznék)
de az nem bassza a szemüket hogy ugyanannyi munkáért kevesebbet kap az ember cégen belül, na ez a hiba
nem az hogy kevesebbet kap hanem az hogy kettős a mérce
de ha ezt így sem fogod fel akkor nem tárgyalok veled mert értelmetlen
Szektással csak tőszavakban.
Nincs ételme veled érvelni,mert láthatóan csak a veled egybuborékban élők véleménye ragad meg.
Nálad kb az ami reggel kinyitott szemmel bevillan,O1G.Semmi más.
A háborús videók egy mellékág.
mindig is érdekelt a valós helyzet,nem az a maszlag amivel te tömöd magad a fősodratú médiádban.
Eleve a taktikai és magasabb hadmozdulatok meg ennek hatásai mindig is amatőr szinten érdekeltek.
Aztán ott van a propaganda bullshit,ami miatt a konkrét terphelyzet is érdekel mi van a katonai szinten.
Tudod,a motiválatlan orosz és a heroikus mindent legyőző ukrán profi közti különbség.
Nem igazán egyezik a hvg-444-indextelex hősgyártási és démonizálási propagandájával amit látok.
Ja és becsípődés?
Vicces egy embertől ez a megbélygzés aki csak azért jön fel egy motoros oldalra hogy orbánozzon.
Azt is demagóg propagandával. 😆
Ha egy állan nehéz időkben saját forrásból támogatja a saját polgárait, az diszkriminatív, ha egy multi a különböző tagállami telephelyein (nem Afrikában!) fele pénzt fizet azonos munkakörben, az meg rendben van.
Na, te egy igazi liberális vagy! 😂
Ismét meggyőző érvelésedet látjuk 😁
Amúgy meg:
De!
Felkiáltójel!
Nagyon (betegesen?) becsípődtek ezek a háborús videók nálad! Akarsz beszélni róla? 😅 Lehet kellene valami "pszihomókus" 🙃
Ezt most komolyan kérdezted?
Ha a német gyár idetelepülne és ugyanannyit fizetne a magyar munkásoknak mint a kinti németnek? Akkor minek jönnének ide? Minek vállalna még ide-oda szállítmányozást is költségnövelőként? De tovább megyek, nem a kormánynak kellene akkor inkább NEMtámogatni milliárdokkal ezeket a beruházásokat? Nem ő tudna olyan szerződést kötni, hogy idejöhetsz, támogatlak is, de minimum fizess úgy mint ha otthon fizetnél? És nem még egy "rabszolgatörvénnyel" megfejelni ezt? Gondolom a "brüsszeli buzik" sem a negatív haszonra hajtanak!
Törvényes? Törvényes.
amúgy a vasas cégnél vett a cég egy gépsort a rösler nevű német cégtől
jött is egy ember osztrákiából telepíteni, kis ládába a szükséges szerszámok( ilyen 3 ezer forintos kesztyűt naponta cserélt kettőt) és telepített, volt tolmács az mondta mint csináljunk, mert ugye neki egy beton garázsfal átfúrása olyan feladat volt ami nem fért bele a kb 30 ezeres óradíjába
szóval, amilyen ócska fos melót az csinált kb a kóklerek csoportba szoktam látni
pl vízcső bilincseket úgy pakolta fel hogy szaggassa az ember ruháját, levegőcsövek elvezetése olyan módon hogy napok múlva cserélni kellett mert megtört stbstb
én nem tartom magam magasan képzett embernek, de amikor áttelepítettük máshová egyrészt simán megcsináltuk(levegő-víz-áram) másrészt meg a vezetékek-csövek elvezetése sokkal ergonómikusabb és célszerűbb volt
szóval meg lehet baszni a német(osztrák) munkát ha nem a saját kis környezetében történik, mert a probléma megoldó képességük a nullával egyenlő
nagyjából a napi 274x középhangosan kimondott "sájze" szó volt a maximum amire képes volt 😂
nekik nem csak a pályára kell mint nálunk?