Na és ki örül a megduplázott cégautó adónak? Kb visszafizettetik a benzin ár bűvészkedést. Érdemes lesz a banki költségeket is figyelni. Az előző banki megadóztatást is azonnal áttolták a polgárokra.
Aha. Mekkora gazdasági elemuö lettél:)
Aztán mitöl állna vissza. A szankciok miatt nincs olcsó köolaj gáz stb plusz a seggfej ukrijaidnak kell adnod a darutervezöi fizetésed is.
ha usa részről nem lesz visszavonulás akkor hidd el hogy itt nagy baj lesz
mielőtt letérdel a ruszki haderő, ki lesz szórva egy csomó atom, amikor már nincs veszítenivalód minden mindegy......
Amugy lehet a vezetes harcol az utolso katonig.
Csak a katonaknak nem adnak beleszolast,toeveny van hogy aki visszavonul parancs nelkul azt leloheti a parancsnok.
Elegedtlenek is,tobb egyseg nem akar harcolni feldzereles nelkul. http://youtu.be/XeBEinNxOe0
A fegyverszallitmany nagy dolog,volt.
Amigy partizan rajtauteses tamadasok mentek vedtelenul bedobott ellatokonvolyok ellen.
Most nem ez a helyzet.
Ja,kapnak 90db M777-est.
Meg kb 20 db mindenfele orszag elfekvo onjaro tarackjabol.
M109,cseh zuzanna,lengyel krab vagy mi.Mindegyik 20-100db.
5 fele szerviz es logisztika.Remalom.
Es volt keszleten vagy 3000 db.
Azok hol vannak?
Ezek a kirakat kuldemenyek nem valtoztatnak.A javelinek,bayraktarok igen,csak azokra mar van kidolgozott taktika es melysegi legvedelem,nincs is olyan mennyisegu video ezeknek a sikererol.
Es kurvadragak.
Namost,a raktika az hogy szetlonek mindent a muszkak,majd takaritanak a gyalogosok.lassu,nyogvenyelos de haladnak.
Igazi anyaghaboru.
Es tenyleg elobb fogynak ki az ukrik a katonakbol.
Meg a byugati a penzbol.
A kengyel mar nem ad ingyen gazolajat vasutiszerelevnyszam,a nemet meg tokoreszik a gepardokkal.
Ja es tele a bubjuk a kovetelesekkel.
Meg a 6. Csomagot se nyogtek ki,kell a 7.Eselyes a nemet recesszio.
https://hvg.hu/gazdasag/20220514_haboru_recesszio_Nemetorszag_Europai_Unio_magyar_gazdasag_Magyarorszag
Aztan ott van hogy a ruszki gbp visszaeses 10%az ukran meg 45%,es 21 ben is magyarorszag gbp-jet teljesitettek.
Van elotte is,de hogy most millioszam menekulnek nyugatra az populacios krizis lesz,az biztos.
Amit a ruszki elfoglalt az marad nala.
Ez kb az ipari terulet es a szallitasi kapacitas 80%-a.Ez is total csod,nomeg az ukran allam a mukodesi koltsegeit se tudja onerobol fizetni.Majd segit a nyugat,ja,de ez egy feneketlen godor.Nyeli a penzt.Megterules nulla.
Szoval ja,gyoznek az ukranok.
Szlava ukrajni,hogy csesznek meg.
szerintem aki ezeket beveszi alapból agyilag zokni
a politika mindig is arról szólt hogy minél több pénz legyen a zsebbe
ez nem újkori találmány már többezer éve is így ment
szóval aki azt beveszi hogy a politikus a népért van az meg is érdemli
a különbség csupán csak annyi hogy az utóbbi párszáz évben, de leginkább az utóbbi 100 évben a köznép nem hal éhen amíg az urak dőzsölnek, én ezt értékelhető fejlődésnek tekintem
ehhez nem értek, gondolom kell a pénz mindenfelé
a támogatott dolgokat csak ki kell gazdálkodni valahonnan
pl a farhát olcsó akkor a mell lesz drágább
amúgy mint írtam én nem értek egyet a támogatási rendszerrel, ellenben ha nincs(egyik napról a másikra megszüntetik) népfelkelés lesz
https://nyugatifeny.hu/2022/06/07/fajo-pofont-kaptak-orban-baratai-egy-fillert-sem-kapnak-az-eu-tol-amig-nem-tartjak-be-a-szabalyokat