Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te hülye az női méret.
én erre már felkészültem 47 éve(legyintős) 170 cm-nél nem nőttem nagyobbra(meghajlós)
Pontosítok, ami egy malomba készül, márkajelzéstől függetlenül mind ugyanaz. Ezért baromság alsópolcost emlegetni ha a minőségről van szó, nem a polc szintje a lényeg hanem a csomagoló üzem.
Leírtam mit kell csinálni és azonnal látszik a különbség. Biztos hogy van amikor két zacskóba ugyanaz a liszt kerül mert ugyanaz a malom őrli. De kategorikusan kijelenteni hogy mindegyik ugyanaz, na az egy hülyeség.
Pont két hete voltunk a Szatmári malomba, ott mondta az ember hogy pontosan ugyanazt zacskozzák a sparosba pennysbe auchanba mint a saját márkásba, nincs különbség, csak a zacskó változik.
Ez csak úgy, ha már itt esz a fene benneteket:

https://telex.hu/belfold/2022/...
Hülyeség, hatalmas különbség van a lisztek között! Az sem mindegy hogy mennyi idő telt el az őrléstől. Az idősebb, jobb.
Nagyon egyszerű, fogj egy maréknyi lisztet kis vízzel keverd el, aztán kezd el kimosni. A végén akezedben marad a glutén, sikér. Amelyikben több van az jobb.
Ha a lidis alatt a nagyi titkára gondolsz az tényleg nem rossz, sőt elég jó.
Baromság, ugyanaz mind. Szerinted a tescos lisztet a tesco malom csomagolja és más liszt kerül bele? Nem.
a teszkós liszt szarabb mint a lidl
mindkettő alsópolcos kivitel
a teszkóstól alul tömörebb a kenyér mint felül
a lidl lisztből teljesen homogén, avval még a keverő is kijön magától, a teszkós lisztes kenyérből meg úgy kell kikampózni
a többi hozzávaló grammra ugyanaz
Itt a kánaán.
Ne menj sehova, ne legyél te is migráns külhonba!
Á, ha lángost csinálsz belőle, akkor nem kell. A Navajo-k is zsizsikes, öreg lisztet kaptak ellátmánynak, amikor Arizonából Új-Mexikóba lettek hajtva, gyalogosan. Csak zsírban kisütve, lángosként lehetett elfogyasztani.
lángost is tudok kispofám 😍 Liszt is akad még néhány vakon 2020-ról csak ki kell hajtani belőle a zsizsiket (fetrengős)
Érdekes dolog ez a lángos, itt a balatonnál egy helyre járok, amit én eszek az 1400ft,sokan már erre felkapják a fejüket, igen 1400 a lángos. De az olyan lángos hogy megeszem és tele vagyok, nem csak fél órára. És így már mindjárt nem is sok az 1400.(tejföl, sajt, bacon, hagyma, minden gazdagon) ha valaki erre jár és érdekli, szívesen ajánlom.
nem volt benne a gyújtó(kezeit széttáró)
te miről beszélsz ember???? mindenhol 2 euró fölött van a benya a horvátok ma vezettek be árstopot 700 ft,nál(kezeit széttáró)
Csinálsz magadnak hatósági áras lisztből ha olcsón zabálni akarsz. Csináltál már te ilyet, csak pizzának szoktad nevezni. 😆
Asszem takarodok máltára lakni (gondolkodós) Faszom fog fizetni 1 lángosért 2500-at. (ujjával nemet mutató)
a plusz bőrből meg varrok egy motoros kabátot
voltam 70 kiló ilyen magassággal kb 30 éve
akkor is csinos voltam még most is
Mint te 35 kilósan: egy nagy toka, és semmi más. 😆
hogy néznél ki 70 kilósan 😂
Erős hát(meghajlós) Ilyen magasan még soha sem állt(meghajlós)
klimaxol 😁
abból 1 lölőé 2-ő az enyém (kezeit széttáró)