Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uj alsoruhat se vegyel mar. 🤔
ilyeneket én nem tudok
nincs mérleg ami megmérne
le kellene cserélni a 150-est 200-asra az talán pár évig még tudna adatokat közölni
Azt nem tudom, de karácsony óta lement rólam 8-9 kiló....
ebből legalább 3-4 a tüdőben pangó kátrány 😉
177 és most éppen 82 kiló.
Szerintem mindenki dobjon egy szelet párizsit a földre respektből 😂 😂 😂
Vicces ahogyan átlépsz az idoljaid szarán. 😂
Mán megen az a kibaszott valóság?! 😘
inkább azt nyögd már ki hány centi vagy hikomat?
Mondtam ne válaszoljatok 😅
Te legalább rendes gyerek vagy (meghajlós) Faszán körbeülteted kaktusszal a sírom legalább az ellenségeim nem tudják majd leszarni 😅
Aztán még ez a marha mondta itt többünkre hogy elvtelenek vagyunk.
Lofaszt. Neked a dágábbat kell tankolnod mer szoliradizálsznés köpkökdsz felváltva
Miért ne lenne? Rezsicsökkentés van, vagy mi a tököm. 😆
Ööööö, izé.... Te most a tokás abortuszmaradékra gondolsz? 😂
Ha lesz pénzed tankolni 😆
Előbbi. Kis szemüveges törpe.
a zsiráf mindig min. kétkapura játszik, me' az egyik biztos bejön
Az én lomom nem eladó, még tíz évig elbóklászok vele! 😍

Egyébként dögölj meg te, motortalan tezsvírem - de előtte a Milkámat ne feledd! Majd viszek kaktuszt a sírodra. 😆
elquró rászólt, h tűnés a picsába
szem nem marad szárazon (kezeit széttáró)
meg moszkvics rönót(puszit küldő) Jó olcsó lesz, elárasztják vele európát a lomod meg majd a tizedét sem fogja érni, nem lesz elég az ára, hogy elföldeljenek 😅
hát kussolnának is, de a környezetvédők megfogták az orosz szállítmányt ami amerikába tartott 😅
Azért érdekes ez a politika(gondolkodós) Amerika veszi az olajat az oroszoktól, közben tömegpusztító fegyvereket küld ukrajnába az oroszok ellen (kezeit széttáró) most én vagyok, hülye vagy ez így teljesen normális(gondolkodós)

Ja, ne válaszoljatok(ujjával nemet mutató)
az biztos nagyon drága is akkor(gondolkodós) Nincs tékozlás, nincs pazarlás(ujjával nemet mutató) Nincs, nincs (szemeit körbeforgató)
te hány centi vagy vén buzeráns? 😅