látom nem érted
a magyar állam ad a magyar embernek kedvezményt a benzinből
ez az eunak nem tetszik
de az igen hogy a német cég a németnek több fizetést ad....
nem erről van szó
tudom hogy mi miért van és történik
arról van szó hogy eu meg geci nagy egyenlőség
de úgy nézem ez csak egyoldalú, addig tart az egyenlősdi amíg nekik jó
:-D
Vàrja, hogy porckorongservre is legyen „ védöoltàs“!
Akkor viszont legalabb 7 millio nemzettarsnak szuratni kell magat, hogy kialakuljon a nyàjimunitas sérvre is.
6 eve minden reggel kemenyen jogazok 50 percet, es tunetmentes vagyok. A kes közeleben voltam mar…
bogyesz brüsszeli haverjai lázadnak a benzinárunk miatt https://www.haon.hu/orszag-vil...
most nem folynékbbeke mennyire jogos a dolog
csak azt nem értem hogy azért miértvnem lázadnak a brüsszeli majmok hogy magyarországon nem annyiért dolgozik a munkás mint máshol
pl egy német cégnél kap 3 ezer eurót a dolgozó, ugyanaz a cég magyar leányvállalatánál meg ezer euro a fizetés
ez nem bassza a szemüket?
Ha aszfalton áll a motor, akkor talán működik a dolog. De ha csak pössenteni álltam meg az út szélén, akkor a murvába süllyed az oldaltámasz, és már borítom is a motort magamra. Próbáltam, de nagyon nem üzembiztos módszer.
30 éve nem mertem megoperáltatni (sem), azóta meg már kb. hótmindegy.... (most sem mernék kés alá feküdni amúgy).
30 éve kínlódsz egy porckorong sérv miatt
ahelyett hogy kerestél volna egy hozzáértő gyógytornászt és már 25 évvel ezelőtt elfelejthetted volna az egészet
amúgymeg a törpék és a rokkantak úgy szállnak fel a motorra hogy oldaltámaszon fel lépnek a lábtartóra és könnyebb a lábat átlendíteni
Mondjuk ennek az általános(an sz@r) egészségi állapotomhoz nincs köze - egy 30 évvel ezelőtti autóbalesetnek (amiben teljesen vétlen voltam) viszont annál inkább...
Mondtam már ezerszer: nagy terpeszben is le tudom tenni a lábaimat róla, de a porckorongsérvem miatt felszálláskor (a lában átemelésekor) becsípődik a derekam és ott ugrálok a motor mellett fél lábon a fájdalomtól. Ezért akartam robeszre váltani, mert azon nem kell a lábamat átemelni az ülés fölött. De már nem akarok - egy darabig még elkínlódok ezzel a vassal, utána meg végleg leteszem a motort, egyre kevesebb örömöm van benne.
Két pofára zabáltam az édességet éveken át minden este - március eleje óta egy grammot sem (kurva magas volt a vércukrom - azóta lement kb. elfogadható értékűre). Azért a Milkádnak csak szorítok helyet valahogyan.... 😆
72-3 kiló vagy?
Hát ha jól kiszarod magad még össze is fonnyadsz (gondolkodós)
Add el a retyót rendeld a koporsót meg ilyesmi, most még talán takarja az ára.
Úgy hallottam a fa ára egyre fentebb a retyóé meg egyre lentebb megy. Most lett a retyónak egy nagy konkurenciája minimál stílusban gyártják moszkvics néven és leveri az árakat(kezeit széttáró)
a magyar állam ad a magyar embernek kedvezményt a benzinből
ez az eunak nem tetszik
de az igen hogy a német cég a németnek több fizetést ad....