Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd írd meg a suttyó bogyó haverodnak, hogy az lehet, hogy a háborút indítók vesztettek, de ha alaposabban megnézzük, akkor több daruszerelő fordult fel ezekben a háborúkban, mint mondjuk politikus.
a mezei nyulak is örökké verekednek, pedig szinte tét nélküli a meccs
jutna nyúlpina mindnek, fű meg annyi hogy soha nem fogy el
Engem picit megnyugtat, hogy a 20. század háborúi mindig a kezdeményezők teljes vereségével végződtek. Remélem most is így lesz, mihamarabb.
Persze a zelenszkij a bunkerban hesszel.
Amúgy szerintem azért vannak jobbak is, mert valaki csak irányítja őket, de az első sor, a golyófogók között valóban nagy számban lehetnek ilyenek.
Ha ismernéd az emberi jellemet, akkor tudnád, hogy SOHA nem lesz olyan, hogy nem ölik egymást valamiért. Hogy szomszédok a vasárnapi flexelésért vagy a víz miatt (nemsokára), vagy csak mert megkúrta a nőjét, de mindig lesz.
Abban lehet gondolkodni, hogy megakadályozni a méretüket vagy a gyakoriságukat, de teljesen megszüntetni, na olyan nem lesz.
Szerintem már csak ilyenek maradtak.
én kb mindenkit sajnálok, persze a gaeci vállalkozót azt nem 😂
amúgy ha minden pénzt amit fegyverre költenénk az energia kutatásra meg az űrkutatásba tettünk volna már a sanyi féle kirajzás régen megtörtént volna
szerintem az 1800as évektől már teljesen értelmetlenné vált a háborúskodás
Én azért ezeket az embereket sajnálom. Nem az oroszok ellen, hanem általában.
A réti néger is fázik télen.
csak a barna kezek el ne hordják...
a tuja szar én anno felgyújtottam a gecibe, csomó benzin kellett hogy beinduljon az égés, pedig jó sokat száradt
Vajon tudják hogy hóva lőnek vele?
Nesze az ukran hadero elitje. 😆

https://youtube.com/shorts/Aum...
Zoliiiii! Te szereted az ilyen videókat! 😆

https://index.hu/kulfold/2022/...
hazahordtam én is most kb száz mázsa fát, elfér az udvar végébe és még van vagy 150 a korábbi évekből
Vágd ki inkább a traktort a 3,14-csába. Az nem jó, azzal dolgozni kell. 😆
Most ajándékoztam el 2-3 mázsányi tuját... 😁 Ember ingyen elvitte, örült neki, én meg annak, hogy megszabadultam tőle. win-win 😅
csakis a túlfelére mert rohadt közel van hozzánk
a szélső sorokat mindenképp ki kell vágni mert basztat a szomszéd hogy karcolja a traktort
3 fa már ki van vágva össze van hasogatva, van még kb 20 😂
a 3 fa legalább 5 mázsa
Remelem kalocsa kap egy kilotonnasat. 😆
Remélem kalocsa mellé kisséhogy azé tuléld
Ne törd magad, csak egy telet kell kibírni! Jövőre Putler elposszantja az atomot, hogy halála előtt még valami "maradandót" alkosson a történelemben. 😆
és utána végre jöhet a mindenki által várt nyugati nafta az országba
és megkezdődik a a kánaán
vagy valami ilyesmi
már meg van beszélve a lakatos haverral hogy ha a szükség úgy hozza barkácsol egy ablakot saválló lemezből( jelenlegi ablak kinyitható része helyett) és az lesz a kéménycsatlakozó is
kicsit cigányos de nem fagyunk meg, és a házat se kell szétverni
fát meg vágom ezerrel, fater szerint ez annyi sok fa hogy 3-4 évig lazán ki lehet vele bírni
De ezt nem az ukránok csinálták - hanem orosz ellenzékiek ha jól sejtem.... Előbb-utóbb valakinek össze fog jönni, ebben biztos lehetsz.
Ez így igaz! Sajnos az ember ilyen gyarló faj! De előbb utóbb kicsinálja magát! Így jártunk...