Majd írd meg a suttyó bogyó haverodnak, hogy az lehet, hogy a háborút indítók vesztettek, de ha alaposabban megnézzük, akkor több daruszerelő fordult fel ezekben a háborúkban, mint mondjuk politikus.
Persze a zelenszkij a bunkerban hesszel.
Amúgy szerintem azért vannak jobbak is, mert valaki csak irányítja őket, de az első sor, a golyófogók között valóban nagy számban lehetnek ilyenek.
Ha ismernéd az emberi jellemet, akkor tudnád, hogy SOHA nem lesz olyan, hogy nem ölik egymást valamiért. Hogy szomszédok a vasárnapi flexelésért vagy a víz miatt (nemsokára), vagy csak mert megkúrta a nőjét, de mindig lesz.
Abban lehet gondolkodni, hogy megakadályozni a méretüket vagy a gyakoriságukat, de teljesen megszüntetni, na olyan nem lesz.
én kb mindenkit sajnálok, persze a gaeci vállalkozót azt nem 😂
amúgy ha minden pénzt amit fegyverre költenénk az energia kutatásra meg az űrkutatásba tettünk volna már a sanyi féle kirajzás régen megtörtént volna
szerintem az 1800as évektől már teljesen értelmetlenné vált a háborúskodás
a szélső sorokat mindenképp ki kell vágni mert basztat a szomszéd hogy karcolja a traktort
3 fa már ki van vágva össze van hasogatva, van még kb 20 😂
a 3 fa legalább 5 mázsa
Ne törd magad, csak egy telet kell kibírni! Jövőre Putler elposszantja az atomot, hogy halála előtt még valami "maradandót" alkosson a történelemben. 😆
és utána végre jöhet a mindenki által várt nyugati nafta az országba
és megkezdődik a a kánaán
vagy valami ilyesmi
már meg van beszélve a lakatos haverral hogy ha a szükség úgy hozza barkácsol egy ablakot saválló lemezből( jelenlegi ablak kinyitható része helyett) és az lesz a kéménycsatlakozó is
kicsit cigányos de nem fagyunk meg, és a házat se kell szétverni
fát meg vágom ezerrel, fater szerint ez annyi sok fa hogy 3-4 évig lazán ki lehet vele bírni
jutna nyúlpina mindnek, fű meg annyi hogy soha nem fogy el
Amúgy szerintem azért vannak jobbak is, mert valaki csak irányítja őket, de az első sor, a golyófogók között valóban nagy számban lehetnek ilyenek.
Abban lehet gondolkodni, hogy megakadályozni a méretüket vagy a gyakoriságukat, de teljesen megszüntetni, na olyan nem lesz.
amúgy ha minden pénzt amit fegyverre költenénk az energia kutatásra meg az űrkutatásba tettünk volna már a sanyi féle kirajzás régen megtörtént volna
szerintem az 1800as évektől már teljesen értelmetlenné vált a háborúskodás
https://youtube.com/shorts/Aum...
https://index.hu/kulfold/2022/...
3 fa már ki van vágva össze van hasogatva, van még kb 20 😂
a 3 fa legalább 5 mázsa
és megkezdődik a a kánaán
vagy valami ilyesmi
már meg van beszélve a lakatos haverral hogy ha a szükség úgy hozza barkácsol egy ablakot saválló lemezből( jelenlegi ablak kinyitható része helyett) és az lesz a kéménycsatlakozó is
kicsit cigányos de nem fagyunk meg, és a házat se kell szétverni
fát meg vágom ezerrel, fater szerint ez annyi sok fa hogy 3-4 évig lazán ki lehet vele bírni