Na meg ki mondja meg hogy haszontalan.
Te bazmeg,raks vagy techno?
Mind profi pályázatelemzők vagytok,ismeritek a részleteit?
Árakat,mindent?
Vagy csak két argusos korty közt eljutsz egy nyugatifényes szalagcímig oszt elég is? 😂
akkor fogd meg az alattad lévő kollégát és derítsetek
én egy ilyen"mutyiról" tudok de ott az ovoda lett a többségéből fejlesztve
mert ugye az eu szinte mindig csak faszságokra ad pénzt....
De aki a "haszontalan" pályázatokat odaítéli, az herdálja a közpénzt (a tiédet, meg az enyémet is....). Az ilyet ki kell deríteni, az illetékes meg felelősségre vonni. Nem csak erkölcsileg, hanem anyagilag is.
Minden pénzköltésnek az a lényege hogy a legjobban hasznosuljon, nem csak a közpénznek. Mesélek valami, itt van a lakhelyem, balatonpart, épül szépül, jönnek új létesítmények új utak korszerű közvilágítás minden, de tényleg, folyik ide a pénz. Hogy lop-e a vezető? Nagy valószínűséggel igen, de kit érdekel ha minden szarra pályázik megnyeri és gyakorlatilag már olyan dolgokra is szerez pénzt ami marhára nem kell, de adnak rá. Szóval nem a város elől szedi el,él a pályázat adta lehetőségekkel.
A hasonlat ott sántít hogy én elfogadom simán a 6 millás ajánlatot, de te dobod ezt össze nekem! Így is rendben a dolog? Rábólintasz mint adózó állampolgár hogy miért a drágábbat fogadom el, úgy hogy mikor rákérdezel hogy "demért?", kapsz egy "közöd?" választ?!? Ha meg ki tudod perelni, akkor lesatírozottan átadják... Ha nem titkosítanak 30 évre 😁
A közpénznek az lenne a lényege, hogy a lehető legjobban hasznosuljon: a 2 millás áccsal csináltatva a tetőt 6 millióból 3 ember házát kellene rendbe hozni - nem pedig ellopott 4 millióval kitömni valakinek a zsebét.
részrehajló bíróság biztos van
de olyan nincs hogy ott a sok bizonyíték és nem történik semmi
én úgy gondolom nincs a kezedben semmi bizonyíték csak megszokásból írogatsz mindenfélét
mindemellett biztos vagyok benne hogy ami túlárazásról írsz az igaz lehet, de ha a szerződő feleknek ez megfelelt akkor máris nincs se csalás se semmi egyéb törvénysértés
pl ha neked az egyik ács 2 milláért tenné rendbe a tetődet a másik meg 6 milláért akkor most melyik a csaló?
Amúgymeg asszem mintha időhurokba kerültem volna.
folyamatosan megy a ködös jogállami,korrupció,haverom nagyapjának építésvezetője szerint dupla túlárazás van és lölö a pénztáros,lop,lop,lop.
De kérdem így a 4. 2/3 után nem kéne felfogni hogy ezt a narratívát tolva 5. re 4/5 lesz?
Tudom ilyenkor jön a hülye,fogatlan,töröttszemüveges szavazó,amitől már 5/6 jön.
Egyik búvalbaszott fasztól se hallottam még hogy elkezdek keresni alternatív jó pártot,jó programmal és hiteles emberekkel és propagálom azokat.
Jó tudom a lózungokat amivel a "nemlétezőenbetiltott" sajtó tolja a fejecskéket könnyebb visszaböfögni.
Csak láthatóan kontraproduktív a mindentellop,szar az élet,minderossz,semmisemjó duma.
De haladjon.így nem 12 év hanem 25 év fideszt csináltok.
Főleg az az árólszakadt hülye migrink vicces amikor megmondja onnan kufsteinből hogy nekünk itt csúnyánszar,leszakadunk utána elkocog németbe mert ott 15 eurocentel olcsobb a cukor.
Vicc az ipse. 😂
mit is lehetne ezektől mást várni?