egyetek a paraszt kocsmában ott van nem messze, pont neked való
szandál fehérzokni hasitasi és susogós hamis jugó nike melegítőfelső az alap viselet
én csak eddig mentem mert utálok külföldre menni
még a rendszerváltás előtt voltunk a lengyeleknél 2 hetet nyári gyakorlaton
már akkor is leköpdöstek ha orosul beszéltünk
arra gondoltunk csak tanult mindenki oroszul a keleti blokkban és talán megértjük egymást
hiba volt evvel kisérletezni
az se tudom hirtelen merre menekülnék előle (gondolkodós) keleten ugye háború van, nyugaton kizárólag degeneráltak agymosott agyhalottak vannak délről a románok8gondolkodós) Észak(gondolkodós) Szlovákokkal milyen viszonyt ápolunk mostanában?
Na mind1 pünkösdkor úgy is megyek ki, megérdeklődöm. A mária valéria hidat élőben akkor láttam amikor még nem is volt meg (fetrengős)
év végére? zselé a pünkösdi ünnepeket már a kreml-be akarja ünnepeli az íroasztalra feltett lábakkal (gondolkodós) Az már csak szűk 1 hét(óranézegetős)
bevezeti a hadkötelességet(kérdőjeles) Támogatom(meghajlós) Mondjuk én már 98 környékén leszereltem(fetrengős)
Te meg Nagy E-t kaptál az orvosin ha jól sejtem(fetrengős)
Aresztovics bejelentette hogy Liman is elesett.
Kurvara szorul a hurok a szeverodonyecki kepzett ukri egysegek korul.
Ez van ha a hulye szinesze az egy negyzetmetert se utasitasokat adjak ki.
A zaluzsnij ki akarta hozni onnan a csapatokat.
Nem fog sikerulni.
Igy hogy lesz meg ev vegere moszkva ostroma?
A lengyuszoknak agyara ment a russzofobia.
Ja es a regi lengyel most nyugatukrajnai teruletekre szivesen bevonulnanak "megvedeni".
A hulye ukri meg torvenyt fogadott el,lengyel rendor intezkedhet ukriban,lengyelek beulhetnek vedelmi cegekbe stb.
szandál fehérzokni hasitasi és susogós hamis jugó nike melegítőfelső az alap viselet
én csak eddig mentem mert utálok külföldre menni