Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fővárosiaknak jó.
de hát az ló nyugtató 😅
Nekem nem tűnik idegesnek az a csávó az olyan hülye, hogy fogalma sincs mi történik körülötte ezért nem is ideges 😅
Talán még azon is meglepődnék ha önállóan odatalálna a hivatalába 😂
Én meg Rivotrilt vagy Xanaxot, hogy ne jöjjenek elő a rohamai 😅
Karigeriből én a ketamint nézném ki. 😂
Alakul a mai nap, és még 11 óra sincs! 😁
Nem, a ricsi meg a berki
kari geri? Szénsavas ásványvizet nem néznék ki belőle, szerintem simán a menteset issza 😁
Szerintem mindketto narkon es szteroidon elt.
berkit kedveltem(gondolkodós) Nála nagyobb görbetükör szerintem nem volt az országban(kezeit széttáró) A főpolgármesteres videója annó a melegítős faültetéssel egyenesen a szívemhez nőtt 😆
Nem is értettem, hogy ezt a kretén karácsonyt szavazták meg akkor (szemeit körbeforgató)
Én azt bírtam mikor mondták hogy 50 kilót fogyott és nem tudják mi az oka. 😂
Teged sem az eszedert tenyesztenek.
http://youtu.be/VA7h9hLbMVo
aha(gondolkodós) sosenem hallottam ezt még 😅
Egyikért se kár, ricsi meg kimondottan megérdemli.
én remélem, az új határ Brjanszk, Kurszk vonalon fog mozogni. Majd meglátjuk, hogy az ukrán ellentámadás a nyáron hogyan fog működni.
Amerika , szleng = _ _ erika 😁
nem tudom mi köze lenne az asszonynak a kovidhoz bogyóból fejlesztették ki tuti(kezeit széttáró)
erikát akartad írni ,nem ????? ukránoknál is ők laboroznak
Ez megmagyarázná miért vakcina függő.
szerintem belőle fejlesztették ki a kovid 19-et az oroszok amit szétküldtek a világba de sikeresen rákenték kínára 😆
Az a ciki hogy néger szájába a negró több fényt ad mint a te nyugati fényed 😂 😂 😂
https://www.elemi.hu/megerosit...
Arra is alkalmatlan lett volna, genetikai hulladék az ember. Örüljön hogy anno az oroszok nem zárták valami kísérleti laboratóriumba. Bár lehet hogy ott is volt.
😂
nem sétálgattál te semmivel(legyintős) Egészség ügyi okok miatt még édesanyád könyörgésére sem soroztak be.(ujjával nemet mutató) Szerette volna ha embert faragnak belőled 😆 Csak a polgári szolgálatot tudta neked elintézni aztán ültél a kórház portáján diszpécserként, vagy blődivel kezeltétek a sorompót a tűzoltóságon(kezeit széttáró) Mondjuk nagy segítség voltál neki arra a másfél évre (gondolkodós) Amíg ott voltál Ő nyitotta fel a sorompót, te csuktad le így egyikőtök agya sem terhelődött túl, nagyon. (kezeit széttáró) Most azóta már egyedül kezeli a 2 gombot (óranézegetős) 30 év alatt megszerezte rá a képesítést mióta lejárt a polg.szolod. (kezeit széttáró)
Persze, az relative baráti környezetben.