Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt akkor a H.A.B-on hová a francba soroljam bitek nélkül? (kérdőjeles)
ezeket itt gyártják már valahol szombathelyen vagy zalaegerszegen vagy ilyesmi
Van baj a fejében.
Ebből az következik, hogy??
Az egy bitet visszavonom, nincs az annyi.
Ertem, mire celzol, de nem kivanok senkinek a fejevel gondolkodni. Egyesekevel ha akarnek se tudnek.

Mindenkinek megvan a maga kis 'velemeny-buborekja' es abbol mutogat ujjal a tobbi bubiban ulore, hogy "te faszsagot beszelsz, tajekozodjal", mert az o buborekjaban - kis kepzavarral elve - mas zene szol.
Aztan olyan is van, hogy hiaba dugod barkinek az orra ala, hogy 'apa, az a link, amit ideolloztal, eleg problemas, lattam az eredetijet, emez mar ki van szinezve es csak 60%-ban fedik egymast'. De hisz ez van a bubiban, indul a kognitiv disszonancia-redukcio, johet a szemelyeskedes.
Mert az orosz propagandát betiltotta a nyugat. 😆
Nyilván csakis így lehet, atomfizikuskám.
Ha annak sem hisz, akkor miért azt írja, hogy a "nyugati" média számára hiteltelen?

Pláne úgy, hogy köztudomású a magyar (nyelvű) "szélsőjobboldali" médiumok tekintélyes részének orosz finanszírozása...
Az tény hogy többször bizonyítottad hogy ostoba vagy, de az hogy ha nem hisz a nyugati médiának nálad azt jelenti hogy az oroszbak igen, egy újabb bizonyítéka ostobaságodnak.
te tényleg egybites vagy.
Szerinted a kettő kizárja egymást?
Varjal, ez nem ugyanaz. Az, hogy az egyiknek nem hiszek, nem jelenti automatikusan, hogy a masiknak igen.
"a "nyugati média" olyan szinten vesztette el a hitelességét, hogy gyakorlatilag már az általuk elénk tárt névelőket is kétkedéssel fogadom!"
Idézd, hogy mikor írtam ilyet, te egybites gyökér!!!
Köszönjük, Emese!
De az orosz(ok által pénzelt) média az szerinted hiteles...no comment.
Ezeket honnan szerzik?

http://youtu.be/uTlws9MvOFI
Nem jönnek. Ez csak neked a fóbiád. Rettegés nélkül kihalnál. Elmult a koronavirus, szerencsére van ukrán háboru.
Mer az ukránok nem csapolták meg.....nem véletlen lett beszüntetve a forgalom rajtuk keresztül.
Ha fizetsz érte még vodkát is hoznak. 😂
Halvány lila fingod sincs arról, hogy én honnan s mi módon tájékozódom, de ez abszolúte nem változtat azon, hogy a "nyugati média" olyan szinten vesztette el a hitelességét, hogy gyakorlatilag már az általuk elénk tárt névelőket is kétkedéssel fogadom!
Estig sorolhatnám a példákat melyek bizonyítják s bemutatják hányszor buktak le, de teljesen fölösleges bármilyen tényt eléd tárni, mert az önteltséged olyan szintű butasággal párosul melynek gátjait lerombolni embert próbáló feladat lenne!
És ha az oroszok tankkal jönnek, akkor beengednéd őket?
gd barat: elmondom neked, hogy leszarom az oroszt is , meg az ukrant is, egyik primitivebb allat , mint a masik . be nem engednem egyiket se a lakasomba, mert allva szarnanak az angol wc-re . . . .peldaul
Teljesen nyilvánvaló, hogy te a 0 idegennyelv-tudásoddal sokkal több, egymástól független forrásból tudsz tájékozódni mint ő...
Még mindig nem figyelitek.
Szóltak hogy ezt kéne csinálni,mert baj lesz,szartak rá,mit magyaráz.Az ország 1/3-fele szét lett cseszve,függetlenül hogy kinek van igaza,lehet akkor le kellett volna tárgyalni,akkor még megúszható lett volna kisebb kárral,de tudom-tudom szemét putyin agresszor,ja,de még mindig nem fogytak ki a lőszerből és a tankból.
Szóltak ha nem fizettek nincs gáz,neeeeem tolják a biciklit kettőzött erővel.
No,22 vége ugyis függetlenednek a lengyuszok,ja hogy ha most nem fizet akkor nyet gáz.
Max előbb lesz független,bidé ad előbb LNG-t.
Hol a gond.
A bulgárt meg lapáttal kell lecsapni ha lopja a gázt.