Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény ukrán menekültek… mai kép…
tegnap
Ma van az Aranybulla 800 éves évfordulója!
A 24. cikkely szerint, valami miatt már a XIII. században is tombolt az antiszemitizmus, tartok tőle, hogy nem ok nélkül! 🤔

(XXIV. p.) Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
"Csak, hogy érezzétek mennyire álszentek vagytok ezzel az álságos ukrán sajnálattal!"

Ennyit írtam, nem többet!
Ezt pedig azért, mert csak akkor játsszátok itt a bociszemű, humanistát, ha óránként a képetekbe nyomnak valami szart!
Elég reális elemzés.

http://youtu.be/PyDo3UKMoj4
Az a hülye német külügyminiszter kijelentette hogy ujjáépítjük ukrajnát,meg valami másik idióta hogy európa szive ukrajnában dobog.
Ez az index meg ezt:
"a háború előtti Ukrajna korrupt és működésképtelen volt."
Há hogy merik?
Amúgy ezt az elitet most saccra 20 évre bebetonozták a hype-al meg a média túltolással.
Így változni sem fog.
Hogy lesz most így jogállamisági 7.-es cikkely?
https://index.hu/kulfold/2022/...
Index ugyan, de ez most valós helyzetet elemez.
Es mi van az etiop gyerekekkel?
Vagy a jemeniekkel?
Indokoljak en, baszki?
Ha sajnalod az ukranokat, akkor libsi vagy. Ha libsi vagy, filoszemita vagy. Ha filoszemita vagy, te is leszarod, hogy filiszteusok gyerekeit kinozza az IDF. Sot, biztosan szivesen innal is a verukbol.
Tudod, termeszetet kedvelo » akvarium » nem buzi...
Nem!
Én kérdeztem előbb: Indokolj te...
Nemelég.
Bővebben!
Csak!
Miért nem?
Miért is?
Amúgy nem én írtam : "De miért is tennék, amikor a „nemzetközi közösség” (vagyis az USA és csatlósai, köztük kiváltképpen lelkesen épp a budapesti kormány) szemet huny a zsidó állam minden jogsértése fölött?"
Csak, hogy érezzétek mennyire álszentek vagytok ezzel az álságos ukrán sajnálattal!

https://m.kuruc.info/r/7/242759/
Neked egy tojasrantottarol es a mosogeprol is az orbáni poilitika meg a ruszkik megtamadtak ukrajnat jut eszedbe?
Nyilván, aki nem ért egyet 1000%-ban egyet az orbáni politikával és/vagy azzal hogy az ukránok örüljenek hogy csak a ruszkik támadták meg őket és mi (még) nem, az hóttutibiztos hogy libsi és imádja Bident (is). Mondták már hogy egy zseni vagy?
Es az UFO-k nincsenek is benne? 😆
1. hogy egy troll volt, aki a közösségi média hátán populista bullshit hullámokon szörfözött be a Fehér Házba. A Washington Post elkezdte összeírni, hány alkalommal írt/mondott valótlant vagy egyenesen faszságot, kb. 30 ezernél tartanak. A "tökös gyerek", akinek ami a szívén, az a száján, de kb. Ronald Reagan fénymásolata volt: a bohóc, aki eljátszotta a keménytökű elnököt ország-világ előtt, de ugyanúgy a milliárdosok bábja volt, mint több elődje. Az alternatív tények embere...
Azt a kb. tucatnyi dolgot viszont, ami letagadhatatlanul az ő kormányának az érdeme és nélküle nem alakult volna úgy, ahogy, nem vitatom el tőle. Gondolok itt olyanokra, mint a börtönreform, az ISIS szitu kezelése, a kőszén felhasználás csökkentése vagy a kínai telekom féken tartása.

2. én még mindig nem látom, hogy tapsolnának - főleg csak azért, mert libsi és demokrata az is.
Értem én, hogy van ez a törzsi lófasz, hogy "mi" és "azok". Meg azt a gondolatmenetet is ismerem, hogy aki hazudik, az csal és aki hazudik, az lop, avagy jelen esetben akinek nem tetszik a rendszer, az biztos kommer, de minimum lippsi, ingyenélő, sőt, jó eséllyel buzi vagy zsidó is.
1) Mert Trumppal mi baj volt?
2) de, tapsolnak, mert libsi és demokrata az is - és ebben a körben a hülyeség, a szenilitás erény 😅
Tudod mi az az "irónia"?
Bár aki egy putinteam hashtag-es oldalnak bármit is elhisz - na, az meg is érdemli.
Tudsz oroszt/ukránt szájról olvasni?