Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne keverd össze a tőke beáramlással. Azt is jobban csinálják Orbánék. És persze hogy nem számolták fel, hisz ez a nyugatifény véleménye ellenére nem észak korea, de csökkentették. Gyurcsányék eladták az autópályát, vízműveket, még a dolgozók caffetéria támogatásán is a franciák nyerészkedtek. Az M5-re a mai napig többet fizetünk mint az összes stadion, és lölö vagyona.
Orosz gáztól meg mindig is függtünk. Alternatíva a háromszoros áron az amerikai palagáz lenne, tartályhajókkal szállítva.
Persze ez amcsiknak jó lenne, de nekünk itt vannak közel a keleti gázmezők, van egy kiépített vezeték, aki ezt eldobná mert orosz, vagy kazah, vagy akármi, az egy idióta (pl. MZP)
Már megint mástól várod a megoldást a problémádra.
Azert egy ilyen ménkű nagy bukta utan gondolna az ember hogy kicsit visszafogott vagy es atgondolod.
De nem is te lennel ha nem tipla fullba nyomnad a kretént.
Abban van igazad, hogy van egy rakat vak és süket, idióta, agymosott fidesz fan, de akkor rád új szót kell kitalálni!!
Maki pedig NEM JOBBOLDALI TE KRETÉN, SOSEM VOLT AZ ÉS SOSEM LESZ AZ, FOGD MÁR FEL!!!!!
AHOGYAN A fidesz SEM JOBBOLDALI!!!
Felszámolták a NYUGATI függéseket (dehogy számolták: az összes valamire való munkaadó ma is nyugati, nélkülük munkanélküliség és nyomor volna az országban)? Helyette mindenkinél jobban függünk a háborús bűnös Oroszországtól valamint a kommunista Kínától.
Ezeknek a propagandáknak az a trükkje, hogy egy folyton változó paraméterből mindig kiragadnak egy pillanatnyi értéket, ami éppen alátámasztja az aktuális károgásukat.
Természetesen a kormányoldal is él ezzel a trükkel, mert a sok kamut és károgást ellensúlyozni kell. Ha olyan okos vagy mint gondolod magad már rájöhettél volna erre a trükkre. Persze ebben segítene ha nem egy véleménybuborákban lennél és olvasnád (és értelmeznéd) a másik oldali médiákat.
Én olvasom mindkettőt. És szemet szúrt hogy ugyan azt ellentétesen tálalják, és utána néztem hogy ennek mi az alapja, miért nincs börtönben valaki hiszen elvben hazudnak. Nos nem hazudnak, csak kontextusból kiragadnak, és hozzáfűzik a véleményüket. De ha értelmezed a tény tartalmat, utána nézel, akkor egy egészen más kép alakul ki mint amit a propagandák sugalnak.
Ezért tisztában vagyok vele hogy nem olyan rózsás a helyzet mint ahogy a kormány mondja. De azt is tudom hogy nem olyan rossz mint ahogy a nyugatifény.
Orbánék eddigi gazdaság politikája miatt, jobb helyzetben vagyunk, mert felszámolták a külföldi függéseket, amit lehetett. Magyar kézbe vontak mindent. Ez persze sokaknak nem tetszik, de ha megnézed az USA vagy az EU inflációs adatait, a forint egész jó helyzetben van. Aranytartalékunkat is növelték, amihez még mindig hozzá lehet nyúlni ha nagy gebasz lenne. Az eladósodottság is átkerült belső adóssággá, illetve államkötvénnyé, ezért kisebb a kitetségünk mint amikor az ingatlan hitel válság volt.

Szóval szerintem az a birka, aki elhiszi hogy a baloldallal jobb lett volna.
Persze ha ők nyernek akkor most lenne mire hivatkozni, miért kell eladni még az ivóvíz bázist is, meg az autópályákat a franciáknak, IMF hitelezni, meg elmúlt 12évezni 😆
"Jön még kutyára teherautó!" Csak győzzük kivárni.... :-(
"Hatalom a népé! Leváltjuk Orbánt!"
Aztán amikor buktak, akkor " a nép nem tudja mit akar, le kell váltani a népet"

Folyton kibukik, hogy csak addig olyan nagy demokraták ezek a libsibolsik, amíg nekik áll a zászlót, ha a nép nem őket választja, az diktatúra 😂

Na talán ezt kéne Bogyónak észrevennie, hogy ebből nem kért a nap, ő meg úgy megvan vezetve mint a hát.
Hiába nyomatja a Nyugatifényes hazugságokat, nem lett belőle valóság, akkor sem ha ő elhiszi a párhuzamos univerzumából.
Mondtam én, hogy egy jobboldali politikus csak áruló lehet (pedig rá szavaztam):

https://nyugatifeny.hu/2022/04/08/megdobbento-interjut-adott-marki-zay-peter-felajanlotta-segitseget-orbannak
Attól te még nem leszel kevésbé agymosott kretén. 😍
Te elobb doglesz bele mint barki. 😆
Csak azt akarom mondani, hogy a Fidesz mindenhol, mindenkinek hazudik. Így lett megint kétharmada - mert a magyar "átlagpolgár", a szavazó az nettó hülye és agymosott. Remélem, hogy a most következő gazdasági nyomor után a nép fellázad és elzavarja őket a 3,14-csába.
Baszdki, ez amit te csinálsz nem élet!
Belőlem most kb. 2,5 millát rugdos ki a nav , gyakorlatilag a semmire, két 20 éves autóm s egy majd 30 éves motorom van (amik azé faszák:), de így sem tudok, tudnék, akarok, akarnék tizedennyire sem megkeseredett, gonosz, undok, kárörvendő, halálmadár lenni mint te! 😂
Ez valami félelmetes formája a "létezésnek" baszdki! 😜
Ezt akartam, bocsesz - kemény gyerek a mi führerünk:

https://nyugatifeny.hu/2022/04/08/hazudott-a-fidesz-ok-is-megszavaztak-az-orosz-energiaimport-teljes-leallitasat
4 (négy) darabot hoztam az imént - minden hétvégére egyet ebben a hónapban. Mert ez JÁR nekem. 😍

Más: https://nyugatifeny.hu/2022/04/08/hatalmas-pofont-kapott-legnagyobb-szovetsegesetol-orban
Annyi hogy nem veszed meg.
MOST ugye nem fűtesz a putyini gázzal?
Esetleg tökig tekered a velejéig korrupt gyöngyikével a kapcsolatot és lesz ellopott EU-s pénz dögivel. 🤔
Baccátok meg, a legutóbbi (már szintén nem olcsó - másfél éve néha 300-ért is akciózták) 469,-ről 549,- forintra drágult a petpalackos Argus Silver söröm! MI lesz itt?! 😢
Annyit nem ér, téged átbasznak! 😂
Kelenleg a kamionba 700-ért kapjuk a shellen.
akkor még van idő venni, addig még szerintem 3x megkérdezem mert kezdek hülyülni
Majus 15.
még egy hónapot bírjon ki utána jöhet a 600%-os villanyáram emelés

a benzin meddig van jóárasítva? mindig elfelejtem, aztán meg kell venni a robogóba valót idénre
Ez olyan, mint a viccben..
Gyurcsótány fohászkodik:
- Uram, 10 milliárd hiányzik az államkasszából, most mit csináljak?
- Tedd vissza! 😁
Nem ossznepi,csak te.
Mert a hatalom a népé. 😆
Kezdődik az össznépi szopás: https://index.hu/gazdasag/2022...