Vegyél mellé propelleres áramfejlesztőt.
Jó lesz nézni, amikor áll, mert se szél, se nap.
Vaaaaaagy... ha éppen nincs nap, de 25 m/s fölé emelkedik a szélsebesség. Esetleg ha nincs szabályozva, elég nagyot veszel és a kerületi sebesség átlépi a hangsebességet.
napelemeket veszek a felesleges pénzemen, csinálok egy teszt szigetüzemet
ha működik akkor kibővítem (8ról 12-re) aztán függetlenítem magam a szolgáltatótól
azért öntök pár tíz kiló viaszgyertyát mert télen nem feltétlen lesz áram amikor 2-3 hétig napot se lehet látni 😁
Hát ezek szerint az egy jövőbelátó - vagy - okos pénzváltó volt.
Vegyél uránt, ha az oroszok viszontként befagyasztják azt, annak is felmegy az ára.
(Ne fizikai uránt, hanem a tőzsdén.)
Ez a média hatalma.
Az igénytelenség az új "divat"!
Már mária terézia megmondta, mikor új történelmet íratott nekünk, hogy "vedd el a múltjukat s nem lesz jövőjük"!
én se beszélek cigányul, de leszarom ha más úgy beszél
pl csomó cégnél a full fehér nők is more megszólítást használnak egymás között
meg egy csomó mindent ami nem jut eszembe mert nem érdekel a téma
Egy csomó olyan angol szó van, ami nem lett lefordítva, ill. nincs magyar megfelelője, pl. fájl. Ezeket kénytelenek vagyunk használni, vagy beszéljünk újmagyarul, mint Köbüki? 😅
No,most muz kopkodni fog,de belefutottan egy olyan elemzesbe ami siman beleillik a kepbe.
Forrastol fuggetlen.
Engem erdekelnek a miertek. https://neokohn.hu/2022/04/06/...
Más tettéért nem tudok felelősséget vállalni!
Én nem tudom mennyire számítok "nagy magyarnak", a 185 centimmel s a 100 kilómmal?
De megteszem ami tőlem telik, azt meg bocsásd már meg, hogy nem örülök s nem is támogatom az idegen kultúrák térhódítását, különösen nem, ha az ilyen paraziták sajátja, mint amilyenek a cigányok!
én erre azt mondom a változásnak nem lehet ellenállni
ha olyan nagyon magyarok lennénk nem döglődne a hagyományőrzés, alig van párszáz ember aki igazán komolyan gondolja és nem csak pénzszerzést lát benne
fene sem tudja
ez jobb lenne?
Látjátuk feleim szümtükhel,
mik vogymuk: isá, por ës homou
vogymuk. Mënyi milosztben
terömtevé elevé miü isëmüköt
Ádámot, ës adutta valá neki
paraadicsumot házoá. Ës mënd
paradicsumben valou gyimilcsëk-
tül mondá neki élnië. Hëon
tilutoá ut igy fá gyimilcsétul.
Gye mondoá neki, mérët nüm
ënëik: isa, ki napon ëmdöl
az gyimilcstul, halálnek
haláláal holsz.
a nyelv változik, az hogy cigó vagy akármi az lényegtelen, mindegyik változik
a kurva sok német szavunk jobb? geci nácik és használjuk a szavaikat
vagy a sok buzi angol szó? ami egyre gyakoribb
Ha már nyelvészkedünk, fószer, ipse, fazon szleng, azt is átvettük, pasi, pali, hapi az kicsit csajos-buzis, legény, fickó, fiú - hát ezek nem jutottak volna eszembe, ha gerire gondolok 😁
..és sztem az "ember" magyartalanabb - pont azért, mert 10 másik pontosabb kifejezés van helyette.
Jó lesz nézni, amikor áll, mert se szél, se nap.
Vaaaaaagy... ha éppen nincs nap, de 25 m/s fölé emelkedik a szélsebesség. Esetleg ha nincs szabályozva, elég nagyot veszel és a kerületi sebesség átlépi a hangsebességet.