Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a februári felkelésre gondoltam - nevezhetnénk egyfajta "polgári engedetlenségnek" is.
Cari oroszorszagban valasztas? Bogyo ur, az MAR nem a cari oroszorszag volt.
1917 februarjaban felkeles, marciusban lemondott a car, juliusig ideiglenes kormany, majd a Kerenszkij-fele kormany. A komcsik alatt meleg lett a talaj, Lenint Finnorszagba szoktettek parasztnak oltoztetve, megborotvalva, hogy megussza. Oktoberben volt a NOSZF, Lenin par napos kesessel ert oda (a propaganda szerint persze o vezette az ostromot), elzavartak Kerenszkijt es azon melegeben meg novemberben volt az elso valasztas az orosz tortenelemben. Meg nok is szavazhattak, no nem azert, mert progresszivek voltak a ruszkik, hanem hatha azok is hoznak a vorosoknek par szazalekot.

Leninek koszos 25%-ot szedtek ossze. Nem is tetszett neki, januarban osszeult a nemzetgyules, Vlagyimir Iljics voros gardai pedig masnap jottek es elzavartak mindenkit, aki nem bolsi volt.
De ők még csak itt tartanak: https://www.origo.hu/itthon/20...
Pár órája még csak a Telexen volt hír, ebben a pillanatban került ki az Indexre. Kíváncsi vagyok, hogy az Origo mikor fogja nyomatni?

https://index.hu/belfold/2022/...
Ja: behunyod a szemedet vezetés közben az "Üzenjünk Brüsszelnek" plakát előtt? 😆
Mar 2006 ban nagy volt a coresz.
Igen, azt gazdasági világválságnak hívták. Bele is bukott szegény - pedig nem ő tehetett róla.
Most is éppen egy gazdasági világválság jön - de ebbe most nem a baloldal fog belebukni, hanem a kétharmados többségű Fidesz-kormány.

Egyszer fent, egyszer lent...
10 eve nem nezek kozmediat sem. 😂
Regi fejvadásztrükk.
Nem,nem arulom el. 😆
Az már csak az i-re volt a pont. De igaz, az ő kormányzásuk alatt végig szar volt.
De hát a Főni megmondta! 😂
Te! Csak úgy csendben(már nem először utalsz rá): hogyan intézted el hogy a te adódból nem tekeri fel Bogyó a gázt? Érdekelne... 😅
Ez így szét van listázva? Szóval az ellenzék adójából tömik meg az MVM-et, amivel ki kell egészítsék a gázárveszteséget? Azta... 😧
Tényleg nem hagyja a főni az út szélén az övéit... Hmmmm... Átállok...

F@szt mégse, nem tetszik a putyinizáció...
Szépen romlik a forintunk reggel óta - néztétek?
Az öszödi beszédtől még senki nem élt rosszabbul mint előtte. Na most fog - hála a kormányunknak (is).
Ők akkor sem fognak menni. Öszödi beszéd után kik mentek balhézni, szerinted a fletó hívők? Na meg aztán akkor még mindig ott lesz a nagy kérdés, kik ülnek a helyükre?
Szerinted a hozzád hasonló agymosottak gondolkoznak? Simán csak befogadjátok a "közmédia" propagandáját.
- Most 15 ezer milliárd forintnyi mínusszal indul a játszma. Ügyesek vagytok, oldjátok meg.
Szerintem nincs mert akkor nem itt tartana Viszont arra elég hosszú hogy állandóan Gyurcsány seggében legyen
De,de,de nem ez miatt kellett volna SZAVAZNI most a fidesz ellen te roggyant? 😂
Mondjuk azok, akik csak azért szavaztak a korrupt fideszre, mert itthon az elmúlt pár évben "milyen faszán mentek a dolgok". Most majd nem fognak úgy menni....
Forradalom mi? Aztán ki fog elmenni, te, genetikai hulladék létedre?
?
Egyébként meg nem mástól várom: én egészen konkrétan tőle várom hogy megbukjon! 😆