Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy mi lesz?
Totya mondta hogy balhé lesz. Nagy balhé! 😆
Hogy én hányszor megkaptam már, hogy fideszbirka 😅 de mindig csak jót röhögök rajta, mert általában nálam 2x nagyobb birka, aki mondani szokta 😂
Mindnek elmagyarázom inkább, hogy ha lenne egy normális ellenzék - ami azzal kezdődik, hogy gyurcsótány a közelében sincs - akkor én is arra szavaznék.
...de most őszintén: a mostani ellenzéki összefosásra ki szavazott jó szájízzel? A legtöbben csak annyit akartak, hogy O1G menjen, de hogy utána mi lesz, abba már nem gondolt bele...
Nekem csongrád megyei infóm van 😁 Paraszt a traktorral vitt 8 IBC tartályt*, tele gázolajjal... készülnek rá, hogy aratásra 800 Ft lesz...
* aki nem tudja, jól telerakva ez kb. 8500-9000 liter...
Na,lehet de hogy te nem tartozol közéjük az hóttziher.
Te egy göthös,rosszindulatú,bagószagú,szottyadtbőrű,torz látásmódú,pufajkás,liberálnáci vagy gumigerinccel. 😍
Az általad leírt paraméterek csak a fideszre szavazó vidékieket jellemzik - vannak itt is értelmesek. Nem sokan, de vagyunk. 😍
Pest az egy érdekes világ.
Nagyon sokan gondolkodnak úgy a vidéki emberekről, hogy ott (itt) mindenki hiányos fogazatú, alkoholista, gumicsizmás, tudatlan bunkó.
De ez az írás ritka őszinte onnan.
Ezt viszont nem hittem volna a mérő lászlóról.
Teljesen korrekt.

https://mandiner.hu/cikk/20220...
Remélem bogyó csomagol. 😆
Ha ismernél tudnád, hogy kibaszott pozitívan állok a dolgokhoz, engem sosem látnak lekettyentnek, búvalbaszottnak, mert átlépek a szarokon!
Az, hogy a világ mi felé menetel, meg nem az én reszortom.
Elég sokat foglalkoztam és foglalkozom most is (a normalitás keretein belül) ezzel a kovidos dologgal és azt látom, hogy sok a gond világszerte, ráadásul a fiatalok között is!
Én elhiszem, hogy kényelmes mikor megmondják, hogy mi van, de én nem tartom ennyire fontosnak a kényelmet.
De mindegy.
Én szeretném a legjobban ha nem lenne igazam, hidd el, nagyon szeretném!
A világrendről pedig annyit, hogy ha minden ország élén olyan vezetők lennének akik az adott nép gyermekei és a szívükön viselik az ország sorsát, én már boldog lennék!
De most csak idegenszívű, kollaboráns, bábokat látok mindenütt!
Akik azt akarják lenyomni a csendes többség torkán, hogy a normális az üldözendő, az abnormális jó és amúgy meg mindenki legyen aszkéta, mert kidöglenek a bébifókák!
Szerinted mire kellene azt mondanom, hogy jó 🤔
Egyébként meg élvezem az életem, van pár hobbim, családom, jó barátaim, élek!
https://mandiner.hu/cikk/20220...
És.ezek.csodálkoznak hogy buktak 😅
Lenézik a.vidéket de odamennek.
Ma van elsőkezes lengyel infom.
Ukran,ruszki idiot,kamion dizel 2 euro,katasztrofa. 😆
Veled az a baj, hogy mindenben az összeesküvést, a rosszat látod - és mivel sok gyesznyóság van széles e világban, sokszor igazad is van.
Viszont van, amikor túltolod, pl. most... 3 ismerősöd belehalt az oltásba... aha... na ez már az alusipka, laposfőd 😅
Milyen világrendet szeretnél igazán? Mert még eddig semmire se mondtad, hogy jó.
A hsz-eknél a lényeg, sajnálom ha nem vág össze a BBC szörnyűségeivel!

https://kuruc.info/r/2/241973/
Jó,kérdezd meg.
De a te véleményed is érdekel.
Azt fogóval kell kihúzni belőled?
A jelentésből a semmi?
Az első bekezdésnél tartasz?
Vagy egy receptkönyvet linkeltem be?
Jó hát nem vagyok egy full magsröptű angolos mint te,de gugli fordító szerint nem a semmi. 🤔
Most olvasom.
Mondjuk nem tudom mit akartál vele, mert eddig kb. a semmit írják le.
Segítek, mert látom tényleg nem megy az értelmező olvasás: szerinted ezt mégis mire írtam válaszul?
"Nem tudom hogy mi a véleménye erről, majd alkalomadtán megkérdezem."
Ja és ha megy az angol,olvasd már el bazmeg azt a USA jelentést.
Jó,hát azt sejtettem hogy egy gyökérrel állok le eszmecserére.
Fain a kérdésekre nem válaszolás művészete.
De hogy simán elfogadod hótiszta demokraták szent küzdelmének gonosz diktatúra ellen ezt az kurvavicces.
Amúgy már kérdezném,te is sírdogáltál hétfőn vagy olyan donáthannássan műmérges toporzékolást csináltál az újabb 2/3 láttán? 😂
Arról nem tehetek hogy funkcionális analfabéta vagy bazmeg.
Ja és azért a második részen elegánsan átléptél,nem válaszoltál érdemben.

"Hogy oligarhikus és kurvára korrupt,sőt megkockáztatom hogy rendszerszintűen korrupt és semmibe veszi az európai értékeket azt talán a spori aki ott született sem tagadja?"
csomó ilyen színjáték van amiről nem vagy csak évekkel később tudunk
itt is egyértelműleg a ruszkik meggyengítése a cél bármi áron
pedig kína nagyobb veszélyt rejt magában mint oroszország
Ez a jogukhoz az alább 2020 as USA jelentés szerinti atrocitások is hozzátartoznak akkor is fan vagy?
Vagy ez is egy legyintés és orosz propaganda.
Esetleg simán belefér az önrendelkezésbe a kissebbségi jogok sajátos felfogása?
Beírtam a megoldást a problémára, ennél többet nem tudok tenni az ügyben.
Azt tudom hogy a hozzászólásom kb. leglényegtelenebb részletébe sikerült belekössél.
Tudtommal nem minden ellenzéket, hanem a kimondottan ruszkibarát pártokat tiltotta be, ami - tekintettel arra a tényre hogy épp a ruszkik irtják őket - több mint érthető.
Nem tudom hogy mi a véleménye erről, majd alkalomadtán megkérdezem.
Attól vagyok fan hogy szerintem nekik (is) joguk volna a saját országukban ruszki belepofázás nélkül szabadon élni?