Volt mar ilyen felvasarlas dokumentalva es feljelentve?
Tudom polt peter,szoval nem itt,az unional?
Bar szerintem a zoknihazi nem videki budikban kutakodna hanem vilagga kutolne egy ilyet is.Nem hogy szazszamra.
Ez kb a culumbo felesege kategoria.
ami nem tetszik a mostani rendszerben hogy hihetetlen mennyiségben vásárolják fel a cégeket az "orbánék"
jön az ügynök, ennyi zsetont kapsz, megmaradsz ügyvezetőnek, és minden megy régiben csak a pénz máshová áramlik
és aki nem adja el azt meg megszopatják, vagy kap ezer ellenőrzést minden héten, vagy ha épp tökéletes a cég akkor úgy alámennek az árakkal hogy végül kénytelen eladni mert alig lesz megrendelése
persze tudom hogy ez szükségszerű, nem jó az ha túl sok gazdag ember van az országban bőven elég ha csak párszáz marad, a belső haveri kör akire lehet mindenben is számítani
csak nem tetszik az embernek mert nincs ehhez szokva.......
Csak egy kérdés. mia faszé nem vándorolsz ki? Simán nyugatseggnyaló hazaáruló kategória amit leművelsz. Mehetnél a mozdonyvezető mellé az legalább kiköltözött.
Szerintem ti vagytok a kibaszottul agymosottak:))mintha nem is ebban az országban élnétek. Neked meg pláne, hisz csak fotelhuszárkodsz, semmit nem teszel csak várod az ingyent.
de nem csinál lófaszt sem csinál már 30 éve
A font sanya duplannyi szavazatot kapott mint ez a korrupt genya. 😆
https://index.hu/belfold/2022/...
Tudom polt peter,szoval nem itt,az unional?
Bar szerintem a zoknihazi nem videki budikban kutakodna hanem vilagga kutolne egy ilyet is.Nem hogy szazszamra.
Ez kb a culumbo felesege kategoria.
jön az ügynök, ennyi zsetont kapsz, megmaradsz ügyvezetőnek, és minden megy régiben csak a pénz máshová áramlik
és aki nem adja el azt meg megszopatják, vagy kap ezer ellenőrzést minden héten, vagy ha épp tökéletes a cég akkor úgy alámennek az árakkal hogy végül kénytelen eladni mert alig lesz megrendelése
persze tudom hogy ez szükségszerű, nem jó az ha túl sok gazdag ember van az országban bőven elég ha csak párszáz marad, a belső haveri kör akire lehet mindenben is számítani
csak nem tetszik az embernek mert nincs ehhez szokva.......