Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz hid es 51 est ujitjak. 😁
En lennek max leragott csontokat...... 😆
a sanyi a kezdetektől ott van a szeren
de nem csinál lófaszt sem csinál már 30 éve
Ad bogyónak belőle? Mert arra lenne igénye :)
Faszt,mindenki tudja hogy a banya lopja az eus penzt. 😂
Mer elcsalták.....Megmondták....
Ezt Leginkább kéri teszi de neki meg tökmindegy :)
Genya banya. 😂
Utananeztem.
A font sanya duplannyi szavazatot kapott mint ez a korrupt genya. 😆
Nem kérlek. Azért, hogy a faszságokkal ne a vicc/üzenőfalat szarják tele az egymást KAnyázó motorosok.
Apropo kalocsan nyert a velejéig korrupt gyöngyike? 🤔
Na én pont ezért nem intek. Mi szarért intsek ha mondjuk egy ilyen kretén kérilaci féle jön szembe, mert motoron ül? Attól még egy barom.
Volt mar ilyen felvasarlas dokumentalva es feljelentve?
Tudom polt peter,szoval nem itt,az unional?
Bar szerintem a zoknihazi nem videki budikban kutakodna hanem vilagga kutolne egy ilyet is.Nem hogy szazszamra.
Ez kb a culumbo felesege kategoria.
környékünkben az utóbbi 5-6 évben egy csomó cég fel lett vásárolva
Akkor északkorea legalább...és ott internyet sincs........
Ugyanugy visszabugyogna,inkabb szenvedjen minden nap a diktaturaban. 😆
Azért a számottevő nyereségességet szemelőtt tartják ám.......meg kéne vesztegetned :)
Küldd felem azt a felvasarlot ha talalkozol vele. 😆
Te hoztad létre a topicot bogyó ámokfutásaihoz :)
Borzasztó és elszomorító ahogy itt eszitek egymást. (motorosok akik intenek egymásnak) Á...... még ezt is felesleges volt ide írni. ☹️
ami nem tetszik a mostani rendszerben hogy hihetetlen mennyiségben vásárolják fel a cégeket az "orbánék"
jön az ügynök, ennyi zsetont kapsz, megmaradsz ügyvezetőnek, és minden megy régiben csak a pénz máshová áramlik
és aki nem adja el azt meg megszopatják, vagy kap ezer ellenőrzést minden héten, vagy ha épp tökéletes a cég akkor úgy alámennek az árakkal hogy végül kénytelen eladni mert alig lesz megrendelése
persze tudom hogy ez szükségszerű, nem jó az ha túl sok gazdag ember van az országban bőven elég ha csak párszáz marad, a belső haveri kör akire lehet mindenben is számítani
csak nem tetszik az embernek mert nincs ehhez szokva.......
Csak egy kérdés. mia faszé nem vándorolsz ki? Simán nyugatseggnyaló hazaáruló kategória amit leművelsz. Mehetnél a mozdonyvezető mellé az legalább kiköltözött.
Szerintem ti vagytok a kibaszottul agymosottak:))mintha nem is ebban az országban élnétek. Neked meg pláne, hisz csak fotelhuszárkodsz, semmit nem teszel csak várod az ingyent.
😂