Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépen ferdítesz. Szó nem volt hajléktalanról. Nem kell ehhez komoly kapcsolat hogy az ember tudja mi zajlott ott az elmúlt években, ezek szerint csak te nem vagy tisztába vele. A te bajod ha nem tudod követni. Én elmondtam, most is bármikor segítek a nőknek gyerekeknek legyen az ukrán vagy orosz, ők áldozatok. Usa hogy jön ide? Ők ugyanazt csinálják évtizedek óta amit most az oroszok, őket nem szidod miatta?
Valós fenyegetést jelent. Nem fogom elmagyarázni miért mert nem éri meg nekem a fáradtságot.
Biztos?
Mert mar hajtogatod ezt egy ideje? 😆
Szerintem meg egy gyökér vagy. 😆
Szerintem megint részeg vagy.... Részemről a téma lezárva.
Nem azt mondtad hogy nincs ertelme velem beszelgetni?
Osz megis teszed.
Eleve te jottel oda hozzam.Szoval ezek szerint te egy SENKI vagy.
Mondjuk pont ez igaz.😆
Eddig egy kotozkodo barom voltal mondjuk pocses galeriai alatt.
De en nem szoltam bele.
Mondom ez egy segg,de szabad a forum.
Most ugy gondoltad siman nemem cimezve odafosol egy nagy lufit hamozva ervek nelkul.
Csak lozungokat.
Es elvarod hogy ne mondjak semmit?
Nyilvanos a cimem gyere es beszelj.
Siman elmondom szemelyesen is.
Remelem ott vegre elmondasz barmilyen ervet ukrajna EU csatlakozasanak tamogatasara. 😆
Mer meg mindig semmi,csak a suketeles.
Zoli Te évek óta itt éled ki az életed nagy részét ezen az oldalon. A megjelenésed egy alkoholista benyomását kelti. Az hogy már csak itt tudod a véleményed elmondani és az életben senki nem nagyon akar már Veled tárgyalni nem a véletlen műve. Itt még névtelenül tudsz okosakat mondani de személyes már senki nem kiváncsi rád. Szerintem gondolkodj el ez.
Nemmondod hogy nincs ilyen erotikus vagyad a videon latott szakallas gennylada fele? 😆
Alapvetoen akart a radai rossebb veled beszelgetni,te kezdted joember.
De egy nyulfarknyi ervet nem hoztal fel hogy miert is kene felvennunk oket. 😆
Tehát a média hallgatott a sok megölt kisebbségről de Neked van mégis tudomásod róla. Komoly kapcsolataid lehetnek.
Az USA nem tudom hogy jön ide: "ukrán nagyobb barom mint az orosz. "
Nem tudom követni a logikád.
Bár lehet nem is érdemes hisz anno Te voltál az egyetlen aki egy galériában leszolt egy srácot azért mert ki merte rakni az új motorjáról a képeit és nem a hajléktalanok között osztotta szét az árát.
"bo nyallal leszophatsz" - ez szépen mutatja a szintet amit képviselsz. Nincs tovább értelme beszélgetni. Mehetsz a békemenetre az első sorba a többi keresztény mellé.
Ahh,az, ipse valamit hallott hogy 56 ban jottek a ruszkik,ja,csak a tankokban az ukran katonak ultek mert hruscsov a legkozelebbi ukrajnai hadosztalyokat kuldte.
Dehat azok oroszok voltak,neeeeeem........ 😂
Te mégis megfeldkezel azokról a magyar orosz stb emberekről akiket megöltek ukrajna területén az ukránok az évek alatt, persze arróla média hallgatott. És akkor mi van az usa-val?ők az elmúlt évtizedekben mást sem csinálnak csak megtámadnak.
Meg mindig panelek,szlgenek keszre gyurva.Ennyit tudsz?Nincs sajat velemeny,csak a froccsontott eloregyartott?
Aki nem hajbokol es mindent is talcan kinal az aktualis vedett csoportnak,most az ukrannak az automatikusan oroszbarat?
Nem kispofam,nem ilyen a vilag,csak abban a homokozoban ahol a feszbukos444 es szomoru eletedet eled.
Az az igazsag hogy se az orosz se az ukran melle nem allok,mindketto,allat, szepen rohaggyon meg abban a pokolban amit krealt maganak.Nyirjak ki egymast.Az orosz viszont nem kovetelozik hogy adjak neki,mindent IS.De mellette folyamatosan belemrug,arrogans szemetladat valasztott maganak,elnoknek s kormanyanak,megerdemelte,pont ahogy a ruszkik,zsak a foltjat mindenben.
Ha rajtam mulna a budos eletbe nem lenne EU tag.
De mivel elfogado vagyok,te barmikor barmilyen szogbol siman es bo nyallal leszophatsz felolem barmikor par ilyen szakallas gennyladat ha ez elegiti ki a lelkedet.
#FreeUkrajna,🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Na kiraktam en is remelem megnyugszol b+ 😄
Attól nagyobb barom nincs mint aki nem lát különbséget a megtámadó és a megtámadott között. A kettő nem említhető egy lapon.
Ehhez nem kell média (sem).
Az a helyzet hogy az ukrán nagyobb barom mint az orosz. Az a baj hogy az emberek megint az alapján itélkeznek amit és ahogy a média tálal.
Ha valaki átmegy a szomszédba törni, zúzni, ölni és alázni az érthető ha így jár. Nem lehet minden aljaságot szó nélkül hagyni. Az hogy felkerül a netre arra szolgál hogy a sok szarhalom aki még nem járt így elgondolkodjon rajta, hogy akarja-e így végezni.
Nekem az oroszokat kár bármilyen burkolt formában is védened. Nagyapáméktól mindenüket elvették. És kb ilyen barbár módszerekkel vegzálták a népet anno itt is csak a sok hülye aki az aktuális hatalom kiszolgálója át van állítva egy hazug világnézetre ami ezt feledteti. Szégyen hogy magyar emberek akik történelmi szempontból megélték azt amit most az ukránok is megélnek az oroszok mellé állnak szavak és gondolat szintjén.
Baszki,mielott kezdened a rohadt guardian megvagta a videot,en meg lattam az eredetit.
A szakallas goreny a foldon fekvo haldokloba meg brahibol belelő kettot,ami utan meg nem altal tovabb elni,kellett a harmadik is.Videon.
Tehat csak azert sem tudsz felhozni erveket a csatlakozas mellett?
Ez nem gumicsont,hanem az a hozzaszolas amihez voltal szives odaböfögni.
Semmi erdemlegeset,csak paneleket.
Es meg mindig nyomod a rizsat tenyek es ervek helyett.
De ok,eroszak.Tudom artatlanok,eroszak,agresszor rohaggyon meg.
Szerinted osszegyeztetheto ez a genfi konvenciokkal?
Megerdemeltek,rendben minek voltak ott ez is igaz,nem kellett volna megtamadni ez is.
De bazmeg felveszi,rohog rajta,felteszi netre?
Minek veszi fel a beteg allat?
Majd kesobb lejatsza az unokajanak milyen hos volt a nagypapi?
Ha leehet legyel nyitottabb,olvass tobbet ne csak a 444 propagandat toljad.

http://youtu.be/B165BConcus
Nem fogja senki sehova felvenni őket. Ez most nálad egy gumicsont amivel jól elvagy és zavar hogy más ezen nem kezd el rágódni. Tényleg olvass kocsit többet és nyitottabban és akkor talán nem járunk úgy mint az a sok barom aki ártatlan embereket erőszakolnak és horogkeresztet sütnek a hátukra. A Te tájékozatlanságod és egyoldalú véleményed azon a skálán ami ide vezet mondjun 2-es szint ( Te még csak szarul szavazol) az övék meg 10-es mert már hitből aláznak és gyilkolnak embereket.
Tehát neki joga van mindenhez, a többiek meg baszódjanak meg. Rendkívül kulturált hozzáállás, nem is értem miért csodálkozik rajta hogy nem úgy ugrál mindenki ahogy ő szeretné...
Légyszi magyarázd el, hogy mégis hogyan veszélyezteti egy NATO országba telepített légvédelmi rakéta a büdös ruszkit a retkes fészkében!
En,felremagyarazni?
Megindokoltam miert nem tamogatnam az orszag felvetelet gyorsitott eljarasban az EU-ba.
Erre te egy nyomorult ellenervet sem tudsz kinyogni.Csak es kizarolag hogy hat haboru van.
Sziriat is fel akarod venni az EU ba?
Vagy a bolygon levo jelenleg is zajlo haborus konfliktus valamelyik tagjat?
Hisz ott is eroszakolnak.
Mondjuk a gazai ovezetet?
Basszus Veled komoly gondok vannak.
Beleugatsz egy beszelgetesfolyamba teljesen mas temaval.Ez meg elmegy,ilyen van.
De amikor konkret dolgokra rakerdezek a konkret temarol,akkor beloksz egy teljesen mas temat,es meg mindig mellebeszelsz.
Probald a pici szurkeallomanyodat koncentralni arra amit en mondtam.
Ukrajna mint orszag,gyorsitott EU csatlakozas.Tudod,ez az a tema amit leirtam es meltoztattal total mast leirni mint a tema.
Tehat,hogy a jo budos istennyilaba kepzeled hogy jo dolog most kvazi azonnal felvenni oket az EU-ba?
Megoldana barmit?
Legyszi villants intelligenciat ne 444 linket es mond el az erveidet.
Jössz ezzel a faszsággal mintha bárkit is érdekelne az Ukran EU-s csatlakozás...
Itt embereket lőnek halomra egy elborult elméjű szarrakás miatt. Mit akarsz itt félre magyarázni nem értem mit akarsz bizonygatni?
Basszus Veled tényleg komoly gondok vannak. Az oroszok által elkövetett erőszak egy megtámadott országban történik. Nem elég, hogy szarrá lövik az ukránokat még ilyen dolgokat is művelnek velük. Amit Te hozol ellenpéldaként az egy más kultúrából érkező barmok által elkövetett ocsmányság. A kettő nem egy. Nem is értem miért akarod összemosni.
Es ha mar nemi eroszak.
Errol tudnal velemenyt mondani?Csak ugy kotetlenul.Hosszabban.
https://bennfentes.net/2021/08...