Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kéri Lacibacsi es kalmanolga 18 ban. 😆
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.facebook.com/Figyelo/videos/k%25C3%25A9ri-l%25C3%25A1szl%25C3%25B3-%25C3%25A9s-k%25C3%25A1lm%25C3%25A1n-olga-elemzi-a-v%25C3%25A1laszt%25C3%25A1si-eredm%25C3%25A9nyeket/10155092114282024/&ved=2ahUKEwi8gKy_yf32AhWKy4sKHdzJD5AQo7QBegQIChAB&usg=AOvVaw2r8iFqihITcXFRP_sdQL-K
Te dolgod.
En is hulye vagyok. Zsufolt Teszkoban, postan, bankban van rajtam maszk. Mivel nem artok vele senkinek, le se szarom, ki nez idiotanak erte.
"Mit is kellene látni?"

Erre reflektáltam!
Politikusnak akkor hiszek, ha ló legel a sírján!
Írtam! A főni mondta! Tudod, én úgy vagyok a főnivel hogy ha mozog a szája, akkor biztos hazudik... Így neki semmit el nem hiszek 😁
Semmit, jóvan buksi, mingyán gyön a naaaaagy kovid újra!
Maxot fel, vigyázz!
Ne az az a pont mikor én is azt mondom hogy hülye vagy. Te ez komolyan benyalod?
Ha nem a szomszédom akkor ki? Te? 😇
Mit is kellene látni?
https://koronavirus.gov.hu/cik...
Ezt a főnid mondja, legalább neki a hidd el.... 😂
Nekem a kedvencem mikor ül a hülye az autóba egyedül és maszk van a fején, mai napig látok ilyeneket.
Ezt most miért mondod? nem is volt olyan sok a hülye(kezeit széttáró) Alig mentetek szavazni az elvtársaitokra(fetrengős)
A választási irodában is volt pár maszkos hülye.
Nekik meg te vagy a hülye.
Na, neked sem a szomszédod hülye baszdki!!
Minek kell még történnie, hogy lássanak a hozzád hasonló idióták 🤔
A bátyám melóhelyén mindenki be van oltva csutkára, nem mondom, de egy elég ismert, nárcisztikus, barom a főnök, mindegy.
Szóval vannak vagy sokan, mindenki leótva, oszt annyi nyavalyával küszködnek, hogy már sírok a röhögéstől.
A magas vérnyomás elszabadulása alap, de a cukortól az állandó gethességig elég változatos a történet.
Megjegyzem, az ótakozás előtt nem volt jellemző.
Még a legkeményvonalasabb "dögöljön meg minden ótásellenes" is azt mondogatja, hogy többé soha, ez persze változhat, mert rohadt jól keresnek 😁
Titkos info hogy nalatok ki volt a jelolt?Dk,jobbik,sercli?
Bar ahogy a jobbik szerepelt..........
Ebben egyetértünk, aki tolvaj annak felelnie kell(ene)... 👍️
Nem mondtam hogy mentesíti az egyik lopás a másikat, csak gondoltam megkérdem a kollégát ez vajon nem szúrja jobban a szemét, ha már kicsit közelebbi probléma? 😎
Érzelmileg? Sejtettem hogy nem lesz kisebbségben a fityeszetek, de igazán a 2/3 lepett meg! Munkámból kifolyólag is beszélgetek emberekkel, sejtettem hogy sok a hülye, de ennyire én sem számítottam! 😲
😂
Hát oltassátok be magatokat, megmondták, csak úgy biztonságos és úgy lehet túlélni
Mivel még van anyám meg apám, legalább rájuk próbálok vigyázni! De ezek szerint ez már idiótaság! Köszi! 😉 Értem...
Nincs hát...csak te vagy állandó rettegő. Ho ettől hol attól.
No, megéledtél, már erőszakos folyamatokat vizionálsz mert kibaszottul kevesen voltatok ami érthető, épeszű polgár nem kivánta azt a világot amiben gondolkodtok. Szerencsére. Amugy fotelből akyaírsz forradalmárkodni? Eregy ki előbb az utcára.
létezik még a világon olyan idióta aki teszteli magát? nem gondoltam volna
Pedig a lopas az lopas,es uldozni kell.
Hol maradnak az elveid? 😆
Apropo,velemeny?
4. 2/3 hogy erintett erzelmileg? 🤔
Szép szólás 😀
"Sepregess a saját házad táján!" Szerintem ez is szép mondás! 👍️
Nálunk hogy is voltak azok a "kicsit" drága, kicsit nem túl hatásos vakcinák? ÉS a lélegeztetők? Mennyit is osztogattunk szét? "Hogyé" is őrzik, még most is a maradékot? A lejárt és kidobott tesztek?
De ha már lehet választani, inkább a nyugat lopjon meg egy használható vakcinával, mint a kelet egy bizonyítottan kevésbé hatékonnyal!
De lényeg hogy vége a sokadik hullámnak! Én sem azért vagyok itthon home office-ban, mert 2 tesztem lett +! 😅
Téged ki kellene tömni, mer még egy ilyen lény tuti nincs a bolygón!
Bogyo egy kontraszelektalt es mediavezrelt hasznos idiota. 😆