Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Nyelvében él a nemzet - de a nyelvével még senki se nemzett"

Így pontos! 😆
Férfi, pasas, ipse, fószer, hapsi, pasi, pali, figura, arc, legény, pofa, fiú, fickó, hapi, fazon..................csak ami hirtelen eszembe jutott.
De az azért komoly, hogy szerinted az "ember" magyartalanabb mint a "csávó"!
Szerintem is, "nyelvében él a nemzet"!
Nem is igazán a "csávó" meghatározáson volt a hangsúly, hanem amit ráaggatnak.
A tünetek, ugye 😂
Kimondtad a kulcsszót: ""veszünk át" Ez egy természetes folyamat, vettünk sokat a törököktől, mostanában meg sokat nyugatról.
Mivel "átvettük" már a miénk! 😅
Meg aztán hirtelen ez jutott eszembe... mi lett volna jó? Ember? Az még "magyartalanabb" Férfi? Abban meg nem vagyok biztos 😅 Fasz, Buzi? ezek mondjuk jók, de ugye az illendőség 😁
S ez miért fontos, hmm 🤔
"Csak" az országukat, a nyelvüket, a zászlójukat, a himnuszukat, a történelmüket lopták!
De állandóan fel vannak háborodva!
A tolvaj reakciója!
Most megint feketeseggű leszek, de rosszul vagyok ettől a "csávó" kifejezéstől!
Szerintem a földön nincs még egy ilyen szép és kifejező nyelv mint a magyar s erre a cigányok 50 szavas "nyelvéből" veszünk át kifejezéseket!
A múltkor belenéztem kis ádám egyik műsorába, az a nyomorult is folyton "csávózott", "lóvézott", "csajozott", stb., nem lehetett bírni!
Ezzel én is így vagyok.
De melyik csávó?
Mert van több "tünetes", kezelésre szoruló. 😉
Számomra már az is tünet a fogyatékosságra, ha valakinek szimpatikus a csávó😅
Képzeld el, ha még a nyelvét is öltögetnél!
Közben 5 másodpercenként a nyakkendőjét igazgatná. 😂
Az tünet. 😂
B+ meg, Bogyó, hol van még a választás, már kezded? 😂
Azt tudtuk, hogy a libsik rohadtul idegesek lesznek az újabb 2/3-tól, és köpködnek majd mindenhonnan 😅
Ettől a ballib zsidótól, aki kulákok leszármazottja, mit várhattunk?
Nem is biztos, hogy akar... nyugis meló... ha meg sokat akar keresni, kimegy valahova kontingensbe, ott dől a lé, még az ilyen irodista-raktáros-ellátós helyeken is.
https://nyugatifeny.hu/2022/04/07/egy-szlovak-publicista-fasiszta-kleptokracianak-nevezte-orban-rendszeret-a-szlovak-kozszolgalati-radioban
Ez úgy működik, hogy aki katonaként megy doplomára, az általában valami szakirányúra fog menni, mert oda lesz baromi nagy támogatás meg segg kinyalás. Aztán ha már ott diplomázott, akkor az már nem fog szabadulni a katonaságtól.
Biztosan, nem is vitatom, sőt, sanszosan én is azt választanám.
Csak szerintem kár azon füstölögni, hogy most már a katonaságért is jár, elvégre ha be is kosárlabdázhatod vagy sakkozhatod magad a főiskolára...
van még a politikában, aki hasonlóan kényszeres tüneteket produkál 😆
szerintem elenyésző aki egy év katonaság után elmegy felsőoktatásra, év kihagyás a tanulásban amúgy se egészséges
egy év alatt simán felkészül 2 emelt szintű érettségire az jobban megéri
A nyelvismeret hagyján, az valahol érthető, elvégre a diplomához is kell. Egy középfokú nyelvvizsgáért 28, felsőfokúért meg 40 pont jár.
De pl. sportteljesítményért is kaphatsz. Olimpiai részvételért 50 pont, EB dobogós hely 30 pont, OB-n dobogós 15 pont, satöbbi.
A mértékén lehet vitatkozni mondjuk, mert a katonásdival akár 64 pontot is össze lehet szedni, ami többet ér, mint egy olimpiára bejutni.
Az nem hülye, csak autista... jobb is, hogy nem vezet 😅
Egyébként karigeri is fogyatékos, látszik, amikor nem figyel rá, és néha vigyorog ok nélkül. Ez tünet...
A nyelvvizsgára is plusz pontot adnak, felsőfokúra vagy szakmaira mégtöbbet... mi a probléma?
nagyszülőktől már szerintem simán lehet annak számítani
Olyan hol van és mikortól számít valaki tősgyökeresnek, hányadik naptól vagy felmenőtől?
Most lenézed a videkieket? Nem Peti vagy véletlenül álnév alatt? 😂
az igaz mert az egyik kertészeti csak megtetszett neki a másik vonal
ellenben tényleg nem hülye, ha negyede dolgot tudnék észben tartani mint ő akkor 10x okosabb lennék mint most
Ennyit tudtok!
Egy épkézláb, megvalósítható programot, intelligens, vállalható embert nem bírtatok a nagy összefosásból kiállítani az ország népe elé!
Most meg megy a mocskolódás, meg az egymásra mutogatás!
Bár utálom a fideszt, és nem is oda szavaztam, de nem igazán tudok senkit sem elítélni aki rájuk húzott, mert TI nem hagytatok más választást!
Ennyit tudtok, meg azt, hogy o1g!
Vegyétek tudomásul, hogy ez meg erre elég!