Figyi,az nem jó neked hogy feritől gréczyn át a szabó timiig sok felkészült és kemény politikus ül majd a parlamentben jó sok adóforint fizetésért?
Jó tudom a fidesz politikusok is...............de hát tudod a zenesámban is bennevan hogy a "Hatalom a népé."........................hát éltek vele 😂
Azé kocsis cake oliviót sajnálom,az a segg most mihez kezd? 😂
jogsi nem függ össze
egyik unokatesom 2 diplomás egy egész nagy cégnél tb ügyintéző és képtelen volt jogsit letenni
200 óra vezetés és csomó bukás után feladta
pedig nem hülye csak képtelen a forgalomban részt venni
pedig az első bukás után pestről átjelentkezett kecskemétre és mégsem ment neki
Nagyon sok ok van.
Első és legfontosabb hogy ferencet és a bandáját nem orbántól kéne várni hogy lecsukja,az ellenzéknek és a választóinak kéne rádumálni,vagy legalább megbicskázni hogy valahol másik országban jobb lenne neki,vadaival és a fehérkezek Gréczyvel együtt.Igen a csodás zaklató gréczy is visszatért.
Ki kéne valahogy választani egy érték alapó politikusgarnitúrát aki országérdek és pragmatizmus mentén nem zsigeri alapon o1g-zik csak és kizárólag.
Tudom raks mutatta a programot,ja csak épeszű ember nem szavaz olyanokra akik kijelentik hogy alkotmányozunk egyszerű többséggel,és míg elveszünk vagyonokat csak úgy.Jó értemén hogy mészáros és orbán lop,még a gellért hegyet is.De kb a gazdaság 30%-a és többszázezer ember dolgozik ezeknél a cégeknél,ahonnan megkapja a fizetését,nem keveset.Ez se volt evidens ferkóék alatt.
Viszont ha megindul a gyökér budivizsgáló hadházy és befagyaszt,szétrúg jó pár száz céget,a benne dolgozók meg simán kirúgásra kerülnek akkor milesz velük?
Ezért is ment az x máshova.
Aztán ki az a hülye aki bevette azt hogy az a jobbik szavazó aki ferenc ellen lett jobbikos az simán behúzza egy DK képviselőre mert o1g?
Vicceltek ugye?
Na jó zajos és munkássága....................na ezt nem kell ecsetelnem. 😂
Na,ezeket nem.
Ki engedte ki a diliházból?
No továbbá kurvára el kéne már engedni ezt a médiatúlsúly,nincsenek tájékoztatva a buta,fogatlan,büdös vidékiek dumát.
Interneten tájékozódik a legöregebb mamától a bamba cigóig mindenki,süket duma hogy nem.
Azon meg olyan mennyiségű ellenzéki médiasulykolás van hogy én is forgatom a fejem,minden tube videó alatt 2x jön szembe velem évek óta ez vantól a nerpedián át a hatalom a népé zenéig mindenszar,a mihazánkat a finisben lőtte le a fészbúúk és még sorolhatnán,tényleg süket duma.A világfájdalom köztévét meg kiafasz nézi?Egyáltalán ki néz tévét mostanában?
És tényleg el kéne felejteni a vidékizést.
Ha ránéztek a szavazásra még pesten is sikerült növelni a támogatottságot,jó ott nyert az ellenzék,de ha a szavazói kivándorolnak és nem csak süketelés akkor ott is bukta lesz 26-ban. 😂
https://www.vg.hu/vilaggazdasa...
alakul ez :)
Ja, a nyelvvizsga meg mennyit is ér? 😅
A tanulás/oktatás a béka segge alatt, de katonásdit játszunk... Mif@sznak?
Szóval a főninek jobbágyok és katonák kellenek... Nem hasonlít ez valamire? 🙄
Éééés közkívánatra: O1G 😅
Mondjuk ha megnézed, még azt sem igazán akarhatták!
Makizaj mindent mondott csak vállalhatót, meg értelmeset nem!
A bolgárkommunistakurva annyira hiányzott az országnak, mint mókusnak az erdőtűz!
Karigerire meg szavak sincsenek.
Az egy rakás szerencsétlenség!
Az már csak hab a tortán, hogy aki egy szaros jogsit nem tud megugrani öt, vagy a tököm tudja hány próbálkozásra, az azért komoly gondokkal küzdhet! 🤔
Azéééé, jákobot se hagyjuk ki!
Rá nem is tudok olyat mondani, amitől ne repedne be a monitor.
Szerencsére a honfitársaim is belátták, hogy oké, köcsög a cigány, de azért az ördögöt mégsem kéne!
"Ha Budapestet nem vesszük figyelembe, az ellenzék a Zala megyei Hernyéken aratta a legnagyobb arányú győzelmet: Csidei Irén 60 százalékot kapott. A göcseji faluban 40-en szavaztak, ebből 24-en Csideire" 😆
Ráadásul milyen sokan bíztak bennük. Abban a szedett vedett bandában. Nem vagyok Orbán fan, de ha ezek vezették volna az országot, még jobban megszívtuk volna. Persze így is. 😉
baszki, mekkora csalódás ez a baloldal. makizaj, csótányné, kriszmeszgeri leléptek a picsába. a két fogalmatlan gyökér, jákób meg fegyőr viszik a céget. ezek télleg csak a lenyúlható lóvét akarták
én imádom a pacalt, évente 1-2 alkalommal, ősszel falunapon is bezabáltam úgy belőle hogy másnap alig ettem
azóta se kívántam rá pedig októberben volt a buli
Ne is mondd, bammeg! Egyszer voltam egy három napos fotótáborban a Szelídi tónál, ahol az első nap este hoztak 50 kiló isteni finom pacalt megfőzve. Három napig reggel-délben-este mikróban melegített pacalt ettünk... ...és a fele még így is megmaradt. 😆
Nem ha meg amikor,most bazmeg,most,szepen odatipegsz a termosztáthoz es letekered 12-re mert ha nem radkuldom sziszit es pacalt kell enned egy hetig. 😆
Ukran babak elete mulik rajtad. 😡
én utálom a mosogatógépet, szóval nekem mindig is egy kicsit szarabb lesz mint másnak.......
szinte mindig műanyag dolgokból eszek, ezeket nem lehet elmosni rendesen a mosogatógépben, elmosni még esetleg, de szárítani nem tudja mivel műanyag, szóval full energia pazarlás
amúgy kezdeményeztem hogy hétköznapi használatra mindenkinek legyen 1 szett felszerelése(kanál-villa-tányér-ami kell) és semmi egyéb
és mindenki úgy eszik belőle ahogy elmossa
egyszerűen agyfaszt kapok attól hogy van kb 30 kanál-villa és mindig össze van várva hogy egyszerre legyen elmosva, aztán rittig az összes olyan a gépbe van amit szeretek(van vagy 3 féle szett de csak egyet viselek el)
ugyanez a kedvenc edénykéimmel is, ha épp enni akarok a kanapén fetrengve(amit tányérral nem lehet megtenni), biztos hogy épp gomba sózódik benne vagy valami hasonló előkészített kaja figyel benne
aztán ahogy öregszem egyre hisztisebb vagyok erre, de kb mindenki leszarja a családban, lassan erőt kell vennem magamon és körbe kell pofozni mindenkit 😂
Ez sem igaz. A baj az hogy egy zeolites, mosogatógép drága. Nem eszik sokat se villanyt se vizet és tökéletes tiszta cseppmentes minden amit kiveszel belőle. De igen 300ezer ft felett van a gép.
Jó tudom a fidesz politikusok is...............de hát tudod a zenesámban is bennevan hogy a "Hatalom a népé."........................hát éltek vele 😂
Azé kocsis cake oliviót sajnálom,az a segg most mihez kezd? 😂