Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25éve áprilisban nősültem, akkor is havazott, április vége felé volt pontosan nem emlékszem de a tulipán virágzott már
csütörtökön volt disznóvágás aztán este zsírsütéskor már volt kb 2-3 centi hó, szombaton az esküvőn meg fasza idő lett
Van az több is :) De szemelvénynek nem rossz:)
Majd megoldom, hogy ő is lássa.
Bogyó összes hisztije:

Bogyó_bá'
"Sokan mondták, hogy Magyarországon csak akkor lesz kormányváltás, ha majd áprilisban havazik."

Akkor hát eljött a nap!

Bogyó_bá'
Csodálkoznék ha az MHM elérné az 5%-os küszöböt...

Bogyó_bá'
Azt majd holnapután fog kapni, ha itthon megint kitör a demokrácia!

Bogyó_bá'
Én azzal tudok segíteni, ha április 3.-án segítek elzavarni a "kis Putyint" itthonról.

Bogyó_bá'
Egy hetet bírj már ki! Leváltjuk a gecit!

Bogyó_bá'
Én megpróbálom a rendelkezésemre álló eszközzel: elmegyek szavazni április 3.-án!

Bogyó_bá'
Jön még kutyára teherautó!

Bogyó_bá'
De nem kétharmaddal, kispofám! Aztán majd csak alakul a dolog egy-két év alatt - EU-s hatásra....

Bogyó_bá'
Nekem nem a Jobbik hiányzik bazmeg, hanem az Orbán-féle csőcselék bukása.

Bogyó_bá'
Inkább buktassák meg Putyint az övéi, Orbánt meg a mieink!

Bogyó_bá'
"...biztató, hogy ennyire sokan egyértelműen elutasítják a kormány gyűlöletpropagandáját, és ennek hangot is terveznek adni szavazatuk által..."

"...a kormányzati gyűlöletkeltésben a magyarok többsége nem kíván részt venni, mert vagy érvénytelenül szavaz, vagy távol marad a népszavazástól. Ebben a formában ezt a népszavazást megtartani értelmetlen...."

Bogyó_bá'
Bárkivel, aki elzavar benneteket a 3,14-csába!

Bogyó_bá'
A demokrácia ellenségeitől előbb meg kell szabadulni és majd utána csinálunk valódi demokráciát.

Bogyó_bá'
Az lehet, de a demokrácia eszméje győzni fog. (Te élni fogsz - egy börtöncellában Viktorod szomszédságában).

Bogyó_bá'
Mármint az április 3. utáni klientúrájához szeretnék tartozni.

Bogyó_bá'
De majd ha tagjai leszünk az Európai Ügyészségnek, akkor fordulni fog a kocka.

Bogyó_bá'
Ha sikerül a kormányváltás, akkor utána a becsületsértési ügyek kártérítéseiből simán ki lehetne fizetni a teljes államadósságot.
na ezt még egy darabig(óranézegetős) szerintem ne rakd messzire(kezeit széttáró)
Morzsolgatja a négy balheréjt. 😄
Bogyó merre van, készül a 26os választásra?
Nem annyi lett volna a teteje, csak annyiszor mondták, hogy elhittétek.
Amúgy meg a kezdetek óta ez volt a cél!
Kirántani a szőnyeget a jobbosok alól!
Ez egy nagy felláció lett nekik. 😆
megjegyezném hogy egy csomó mondandóját erősen megvágva tárták a komisz kormánypárti médiák az emberek elé
mindemellett úgy gondolom nem a legoptimálisabb egyedet választották ki erre a célra, mert alapból hülye 😂
jó kis bábjátékot láttunk, azontúl, h az összesnek ugyanaz a gazdája. a maki nagyon faszán tolta, hiányoltam a bálnától egy kis drámázást
Csak érdekes, hogy lehet ekkora ökör állat stb valaki, saját kútfőből. Minden esetre ügyes volt, én köszönöm a beble szájúnak. 😂
Tán a szdsz még kisebb is volt az még is tudott lavírozni mondjuk azok farizeusok voltak a javából 😂 😂
És anno ép azért szavaztam jobbikra mert meg ütötte a fülem hogy mi azt csináljuk a Fidesszel mint a szdsz a MSZP-vel csak a ellenkező irányba . Azóta jobbik ballik lett 😬 Amit Csurka Pista bácsi előre meg mondott Isten nyugosztalja . Úgy néz ki érdemes egykét öregebbre hallgatni
Ezt már én is mondtam, tuti hogy a zajost a fidesz megvett hogy romboljon.
Felfele kene. 😄
a jelenlegi helyzetben 20% az semmit sem ér, pont annyi mint a 0%
a 20% akkor érhet bármit is ha van 4-5 ilyen volumenű párt és ezek összefognak
ilyen sokpártrendszeres kormányzás is volt régebben akkor kb sosem mentek semmire se se előre se hátra 😁
Ezért hívják képviselőnek .Senki égadta világon nem mondta neki hogy növekedjen beláthat szűk idő alatt . Képviseljen egy réteget a lehető legjobban ,és ha az 20 %-ék akkor annyi
Ettől nem lett világosabb. De ha egyre gondolunk azt leirta zoli.
Annak a vonalnak max husz százalék volt a teteje. A lágyitás, néppártosodás meg nem.jött be. Szintén.a leirtak miatt. Ráadásul ebben tulzásba is esett a maradék.
pörzsére én is tudnék pár jelzőt akasztgatni, de leginkább azt a férget akasztgatnám.
Mondjuk úgy anblock az árulás???
Azokat most majd lehalassza a Toth Lacko.
Hogy a Jobbiktol eltavolodo radikalisokra milyen jelzoket hasznaltak az olyan tollforgatok, mint a kardcsorgeto Porzsesanyi, azt a fantaziatokra bizom.
Az még haggyán,de láthatóan azt a magot nyesegette le a "néppártosodas,cukiság" címén ami valójában adta a szavazóbázist.
Ezek nélkül csak egy 3.-4.- ballib o1g párt némi régi karlendítős múlttal.
Kurvára nincs értelme egy balos bogyófélének rájuk szavazni ha van mellette még 3 féle.
Egy asztalhoz ult a Slomoval. Skandallum :D
Melyikre gondolsz
Imádni való ez a baloldal 😂 😂 😂 😂
https://www.vadhajtasok.hu/202...