Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A baloldal nagyon, de a jobb is. Ezért szavaznak az emberek a szerintük kisebbik rosszra.
Nyah... mzp értékel. Ezt még megnézem
Ja,a mezogazdasagi programjukat atvehetne a fidesz.
Nem. Hol?
A róka kulázik a motor hátulján képet láttátok? 😁
Olyan sincs aki azokat a pozitiv de nehezen kivitelezhető és szembemenő dolgokat meglépte volna. Sajnos a baloldal teljesen ledegradálódott.
Na mindenkinek további nemzeti jó estét
A Fidesz soha nem is fog megszabadulni tőle. Az ördög nélkül az isten sem legitim, és fordítva.
Más kérdés, hogy valóban nincs egy Orbánnal összemérhető figura a másik oldalon, Ferkó ide vagy oda.
Pedig számolható erwdmény jött. Bár a negyedik két harmadot már nem.gondoltam volna. Csak a nagyon megkeseredett libsik hittek a semmiben 😅
Viszont a mi hazánk frakcio lesz 🙂
Most mérges vagy? 😰
Eltakarodsz te a bánatos picsába!
A varoskankba fel le grasszalt egy kisbbusz zajos diszitessel a hatalom a nepe szamot dalolva. 😆
De dumal.
A szokasos csaltak,atirtak a valasztasi korzetet,tomegtajekoztatas nem az o kezukben,agymosas stb.
Aaaaaa nem minden tube reklamblokk toluk jott nerpedia,ez van,stb,a telexindexhvg24hupotfolioszeretlekmsgyarorszafpgpenzcentrum sorolhatnam mi tolta zajost,aaaaaa.
Es meg bogyo is beesegitett gyongyike penzeett. 😂
Eztazé mentsd le:)
A lónak a faszára pont rimel majd bogyónak 😅
Se szendvics,se ücsi,pezsgő hol a fenébe látható? Szerintem bombariadó volt. 😆
Nincs beszéd? Meg semmise? Virsli sör?
A mamuszos banya tudhat valamit.A valami után reszkető lábakkal szar lejönni a lépcsőn. 😁
Aze ez jol mutatja bogyo lelki allapotat,telexes kep. 😆
Kene nekik.Hivatalos a buli.
Mar regota mondom,ekkorat nem lehet fordulni pofaraeses nelkul.
Hogy a faszba gondoltak hogy egy ver DK-s szavaz a jobbikosra?
Ha legalabb nem regi kader hanem uj lenne,talan,de egy zekarpattal?Jo ha a jákob es a bőrkabatja viszik a showt,de az meg a mamuszos banya miatt dobta a csaladot es a szolidan jol kinezo asszonyt?Kampanyban?Ha normalis ez?
Az RTL klubon csak ha valami film megy véletlenül még érdekes is ,csak akkor nézem.Hiradót min 3 éve nem néztem rajta.
Húzz is el, mindenkinek jobb lesz...
Jakabék akkorát buktak mint egy ólajtó
Jobbikként husz mandátum most tiz se, de abba is besegitett a baloldal
Mer most reális és pontos. Amugy,sose
Lehet,hogy az Argusba van belefőzve. 😆